BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 23.04.2014

Balık Günlük Burç Yorumu 23 Nisan 2014
İş nedeniyle veya bir arkadaşınızın size ihtiyacı olduğu için seyahate gidebilirsiniz. Seyahatin amacı ne olursa olsun biraz heyecan ve huzursuzluk duymanız mümkün.
Fakat yolculuk sırasında karşılaşacağınız kişiler endişelerinizi hafifletecek ve hayal gücünüzü harekete geçirecek. Sonraki günlerde size menfaat sağlayacak önemli kişilerle tanışmanıza aracılık edebilecek niteliğe sahip kişiler ile yakınlaşabilirsiniz. İş arayan veya henüz ne yapacağına karar vermemiş olanlar çok hoş fırsatlar ile karşılaşacaklar. Yabancılar ile işbirliği yapabilirsiniz fakat endişelerinizi yansıtmaktan kaçınmalısınız.

 

Kova Günlük Burç Yorumu 23 Nisan 2014
Pek çok işi aynı zamanda yapmanız gerekebilir. Dikkatinizi fazla dağıtmayın ve işlerinizi planlamak için gayret gösterin.
Çocuklar, kardeşler ve iş arkadaşlarınız ile ilgili sorunlar kafanızı karıştırabilir. Tartışma ortamlarından uzak durmalı ve iddiacı bir tavır içinde bulunmamaya özen göstermelisiniz. Karar vermek ve kararlarınızı değiştirmek için aceleci davranmayın. Sağlığınıza özen göstermeniz gerekiyor. Soğuk algınlığı, nezle ve benzeri rahatsızlıklar ortaya çıkabilir. Dışarı çıkmak, yürüyüş yapmak ve seyahatler size iyi gelecek.

 

Oğlak Günlük Burç Yorumu 23 Nisan 2014
İlginç karşılaşmalar olabilir ve bir arkadaşınızdan sizi heyecanlandıracak teklifler alabilirsiniz. Sürprizler sizi heyecanlandıracak ve ilginç projeler yapacaksınız.
Ancak yeni atılımlarda bulunmak için aceleci ve hırslı bir tavır içinde bulunmamaya özen gösterin. Eskiden yaptığınız fakat bir türlü uygulayamamış olduğunuz projeleri şimdi başlatabilirsiniz. Ancak bu projenizi güncellemeniz gerekebilir. Bugün araştırmalarınızı derinleştirebilir ve eski arkadaşlarınızı arayabilirsiniz. Bu arada uzun zamandır görmediğiniz arkadaşlarınıza tesadüf edebilirsiniz.

 

Yay Günlük Burç Yorumu 23 Nisan 2014
İsteklerinizi gözden geçirdiğiniz bir dönem ve dikkatinizi dağıtan bazı durumlar olabilir. Ancak iyimser bir açıdan olaylara bakabilirsiniz.
İsteklerinizi gerçekleştirmek için sabırlı davranabilirsiniz. Farklı çevrelerde dolaşabilirsiniz ve birbirinden çok farklı kişileri bir araya getirebilirsiniz. Veya farklı meslek gruplarının katıldığı organizasyonların içinde olabilirsiniz veya değişik kültürden gelen kişilerin bir araya geldiği toplantılara katılabilirsiniz. Karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirmek için kendinizi zorlayacaksınız ve başarılı olacaksınız.

 

Akrep Günlük Burç Yorumu 23 Nisan 2014
İlişkileriniz yeni boyutlar kazanıyor. Bu arada yeni tanıştığınız kişiler ile dostluk ilişkileri kurabilirsiniz ve tarzınızı değiştirebilirsiniz.
İsteklerinizin veya sorumluluklarınızın baskısını hissetmeniz mümkün. Ancak önemli işler yapmak istediğiniz bir dönemdesiniz ve isteklerinizi gerçekleştireceğinize olan inancınız giderek yükseliyor. Üstelik çevrenizdeki kişiler sizi destekleyecek ve yeni atılımlarda yapmak için kuvvetli arzular duyacaksınız. Hırslı ve sabırsız bir tavır içinde bulunmayın.

 

Terazi Günlük Burç Yorumu 23 Nisan 2014
Duygusal ve heyecanlı olacağınız bir gün. Özellikle öğlene doğru karşılaştığınız olaylar bilinçaltınızı uyandırabilir ve
annenizi veya yakınlarınızı arayabilirsiniz.
Dışarı çıkmak ve hareket halinde olmak keyfinizi yerine getirecek. Yolculuk yapabilir, seyahat sırasında karşılaştığınız kişilerden etkilenebilirsiniz. Özellikle günün ilerleyen saatlerinde karşılaşacağınız marjinal kişiler dikkatinizi çekecek. Aynı zamanda duygusal karmaşa yaşayabilirsiniz. Duygularınızı denetlemek için gayret gösterin. Sürprizlerden etkilenebilirsiniz.

 

Başak Günlük Burç Yorumu 22 Nisan 2014
Karmaşık duygular ve değişik heyecanlar yaşayacağınız bir gün. Ancak istekleriniz artıyor ve daha yapıcı bir tavır içine girebilirsiniz.
Bugün farklı çevreler ve yabancıların bulunduğu ortamlarda bulunmanız gerekebilir. Önce rahatsız olabilirsiniz ve kritikçi bir tavır ile davranabilirsiniz. Ancak duygularınızı kendinize saklayacaksınız ve sabırlı davranmayı başaracaksınız. Önce şanssızlık olarak algıladığınız durum daha sonra şansınız olabilir. Parasal konulara yönelik yeni gelişmeler olacak ve kararlarınızı sürdürmeye devam edeceksiniz.

 

Aslan Günlük Burç Yorumu 23 Nisan 2014
Beklentilerinizi ve isteklerinizi gözden geçirirken eski sorunlarınızı da gözden geçirebilirsiniz. Ancak düşüncelerinizin ve olaylara bakış açınızın değişmiş olduğunu anlayacaksınız.
Size daha önce zor gelen her ne var ise, artık daha kolay gelebilir. Bu arada istekleriniz giderek artıyor ve özellikle parasal ihtiyaçlarınız artabilir. Harcamalarınıza özen gösterin ve bütçenizi aşan isteklerinizi bir kez daha gözden geçirin. Yapabileceğinizden daha büyük sorumluluklar almasanız iyi olacak. Kendinizi ve sevdiğinizi zorlamaktan kaçının.

 

Yengeç Günlük Burç Yorumu 23 Nisan 2014
Farklı duygular ile güne başlayabilirsiniz. Aslında bugün dışarı çıkmak ve keyif aldığınız konular ile ilgilenmek istiyorsunuz.
Yapmanız gereken işler olabilir fakat tembellik etmek ve hayal kurmak daha dinlendirici olabilir. Gün içinde sevdikleriniz sizi arayabilir veya sevdiğiniz ile birlikte dostlarınızın davetine gidebilirsiniz. Sempatik ve neşeli tavırlarınız ile karşı cinsi etkileyeceksiniz ve kendinizi güçlü hissedeceksiniz. Hayal gücünüzü uyandıran filmler izleyebilir, fantastik kitaplar okuyabilirsiniz. İsteklerinizi gerçekleştireceğinize olan inancınız yüksek. Karmaşık düşüncelerden uzak durun.

 

İkizler Günlük Burç Yorumu 23 Nisan 2014
Kaygılarınız olabilir fakat güne keyifli başlayacaksınız. Sabahın erken saatlerinde nedensiz uyanabilirsiniz ve endişelerinizi gözden geçirebilirsiniz.
Ancak öğlene doğru haliniz değişecek. Dışarı çıkmak ve açık hava organizasyonları keyfinizi yerine getirecek. Endişelerden uzaklaşıp keyif aldığınız konular ile ilgileneceksiniz. Hayal gücünüzü uyandıran filmler veya kitaplara ilgi duyabilirsiniz. Ancak endişelerinizi harekete geçiren konulardan uzaklaşıp keyif aldığınız işler yaparsanız, daha verimli bir gün geçirebilirsiniz. Hayallerinizi yapıcı yönde kullanmak için gayret gösterin.

 

Boğa Günlük Burç Yorumu 23 Nisan 2014
Fizik güç gerektiren işler yapabilirsiniz ve enerjiniz ile hem çevrenizi, hem de karşı cinsi etkileyebilirsiniz. Ancak kendinizi çok fazla yormasanız iyi olacak.
Sağlığınıza özen gösterin. Özellikle yediklerinize, içtiklerinize ve uykunuza özen göstermeniz gerekiyor. Etkileyici rüyalar görebilirsiniz. Hatta gündüz düşleri görebilirsiniz. Sezgilerinize güvenin ve isteklerinize dikkat edin. Çünkü şu aralar düşündükleriniz ile karşılaşacağınız bir dönemdesiniz. Hayallerinizi gerçekleştireceksiniz. Kötümser hayaller kurmayın. Yapıcı ve makul olanlar başarılı olacak.

 

Koç Günlük Burç Yorumu 23 Nisan 2014
Duygusal ve heyecanlı olabilirsiniz. Sabah saatlerinde karşılaştığınız olaylar bilinçaltınızı uyandıracak ve geçmişte yaşadığınız olayları hatırlayacaksınız.
Çocukluk günleriniz ve anneniz ile ilgili derin duygularınız uyanabilir. Ancak seyahatler, çevre gezileri ve hareket halinde olmak sizi rahatlatacak. Bugün duygularınızı denetlemeniz pek kolay olmayabilir. Buna karşılık çocuksu tavırlarınız karşı cinse çekici gelebilir. Kendinize pek de uygun olmayan kişiler dikkatinizi çekecek ve heyecan verici aşk maceraları sizi heyecanlandıracak. Tedbirli olun.

 

 

Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı