BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 23.03.2014

23 MART 2014 PAZAR BURÇ YORUMLARI

Tüm Burçların Günlük Burç Günlük Burç yorumları

KOÇ BURCU: Birlikte çalıştığınız kişilerin, sizinle aynı fikirde olmasına dikkat ediyorsunuz. Bugün geleneksel yönlerinizi aşarak, yeniliklere açık olacaksınız. Fakat her olayı kendi tarzınıza göre soğuk bir mantıkla yaklaştığınız için, sizi anlamaları zorlanabilir. Çekiciliğinize güvenerek bir çok işinizi istediğiniz yöne çekebileceksiniz. 

BOĞA BURCU: Bugün güçlü bir mantık içindesiniz. İşlek ve kolay iletişim kurabileceğimiz kişilerle birlikte olacağız. Düşüncelerinizin yeniliklerle pekişeceği bir gün.. Bir akrabanızın sorunlarıyla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Küçük seyahatler söz konusu. Bugün, bağırsaklarınıza dikkat etmeli ve abur cubur yemekten sakınmalısınız. 

İKİZLER BURCU: Bugün, size aksiyon kazandıracak doğru davranış şekillerini düşünün. Gündelik yaşamınızda sizi zorlayan konuya karşı, daha sistematik nasıl yaklaşılacağını ve kişilerle olan yakınlaşmalarınızın derecesini belirleyin. Hatta; bunların muhasebesini yaparken, artıları eksileri yazarak nihai davranışlarınızı somutlaştırın. 

YENGEÇ BURCU: Yakın dostlarınızdan alacağınız destek, sizin için önemli bir pota oluşturacak. Öğle saatlerinden sonra iş birliği içinde olacağınız kişilerle bir araya gelecek ve karşıt görüşler içinde olacağınız bir toplantıyı gerçekleştireceksiniz. Yakın dostlarınızın etkisini inkar etmemelisiniz. Partneriniz de bu konuda hemfikir. 

ASLAN BURCU: Yapmayı hedeflediğiniz işle ilgili olarak, desteğini beklediğiniz kişiyi şımartabilirsiniz. sağduyulu olmak adına üstün bir çaba sarf ediyor, ilginizi ondan esirgemiyorsunuz.. Bırakın, biraz da başkaları sizin yerinize düşünsün. Fazla sorumluluk alıyor ve bedeninizi gereğinden fazla zorluyorsunuz. Gücünüzü regüle etmelisiniz. 

BAŞAK BURCU: Duygusal ve yaratıcılığınızı mükemmel kullanacağınız bir gün içindesiniz. Güneş’in konumu, aşkta güçlü yönleriniz ortaya çıkarıyor. Çevreniz tarafından ilgiyle izlenebilirsiniz. Partneriniz ile olan beraberliğinize aileniz tarafından desteklenebilir. Doğru zamanlamanız sayesinde bulunduğunuz ortamlarda istediğiniz platforma geçiş yapabileceksiniz. 

TERAZİ BURCU: Bugün, düşüncelerinizi paylaşma konusunda fazla istekli sayılmasınız. Kendinizi huzursuz ve tedirgin hissediyorsunuz. Değişik düşünceler içinde bocalayacağınız bir gün. Bugün Ay bilinçaltınızı etkiliyor ve geçmiş ve gelecek muhasebesi yapıyorsunuz. Akıllı olduğunuz bir gerçek fakat önsezilerinizin sizi yanıltabileceği bir gün içindesiniz.

AKREP BURCU: Aldığınız her türlü sorumluluğu yerine getirme konusunda başarılısınız. Meslek yaşantınızla ilgili değişimlere hazır olmalısınız. Yeteneklerinizin ortaya çıkması için gösterdiğiniz çaba, her zaman olumlu olmayabilir. Güçlü arkadaş çevrenizle yapacağınız işbirliğini vurgularken, idealist yapınızın, kişisel arzularınızla çelişki yaratmamasını sağlamalısınız. 

YAY BURCU: Ay burcunuzda ve bugün, çok canlı bir gününüzdesiniz. Gereksiz yere verdiğiniz sözlerden dolayı canınız sıkılabilir ve bazı işleriniz erteleyebilirsiniz. Son günlerde gereğinden fazla çalışıyor ve elinizdeki işleri bir an önce bitirmeye özen gösterirken, yaptığınız hataları kabul edemiyorsunuz. Partnerinizden yardım alabilirsiniz. 

OĞLAK BURCU: Duygusal sezgilerinizin yoğun olmasına karşın, acele verilmiş kararlar sizi yanıltabilir. Kariyerinizle ilgili yeni bir dönem başlamak üzere ve sevdiğiniz işi yaptığınız zaman mutlu oluyorsunuz. Bugün hoşgörülü ve canlı yönlerinizi ortaya çıkaracaksınız Hijyen olmayan gıdalar bağırsaklarınızı bozuyor dikkatli olun. 

KOVA BURCU: Ay kombinasyon burcunuz Yay’da ilerlemekte ve kısa seyahatleri gündeme getirmektedir. Eski ve uzun zaman görüşemediğiniz dostlarınızla birlikte ortak fikirler üretebileceğiniz bir ortam paylaşmalı ve enerjinizi yükseltmelisiniz. Ele aldığınız konulara yeni bir bakış açısı getirecek ve üstlerinizi şaşırtacaksınız. 

BALIK BURCU: Öfkelerinizi saklamayı bir türlü beceremiyor ve duygularınızı her anlamda ortaya koymaktan hoşlanıyorsunuz. Bugün Ay’ın bulunduğu konum, kariyer konularla ilgili projelerinizin gündem kazanmasına neden oluyor. Kendinizi aşma konusunda, yenilikler içindesiniz ve sistemli hareket etmek istiyor, hata yapmaktan çekiniyorsunuz. 

Astrolog Filiz Özkol – Sabah

Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı