BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 23.01.2015

23 Ocak 2015 Cuma KOÇ Burcu Yorumu:

İŞ: Sizin için uzun vadede zararlı olabilecek bir konuda dikkat etmelisiniz. Çünkü, kişisel hırslarınız nedeniyle bazen hiçbir kural tanımıyorsunuz.
AŞK: Partneriniz yaşamınızın her konusunda size destek. Maddi, manevi anlamda tüm sorunlarınızı beraberce daha kolay aşıyorsunuz.
SAĞLIK: Talihi yaver gitmeyen kişilere karşı yardımcı olmanız sizi ruhen rahatlatıyor. Soğuk algınlığına karşı kendinizi koruyun.
23 Ocak 2015 Cuma BOĞA Burcu Yorumu:
İŞ: Arkadaşınızın söylediği sözlerde direk size yönelik bir şey olmamasına rağmen, olayı kafanızda değişik şekillerde kuruyorsunuz.
AŞK: Sizin sevginizin boyutlarını onun anlaması mümkün değil. Bu nedenle olur olmaz tartışmalarınızı arkadaşlarınıza anlatıyor.
SAĞLIK: Yoğun duygusallığınız nedeniyle sürekli değişen moraliniz sizi gerçekten yıpratıyor. Bu durumun size hiçbir faydası yok.
23 Ocak 2015 Cuma İKİZLER Burcu Yorumu:
İŞ: Çalışma hayatınızda oluşan hataları hep birtakım nedenlere dayandırmanız, sorunları çözmüyor. Olayın önünü baştan kesmelisiniz.
AŞK: Partnerinize karşı olan küçücük bir ilgisizliğiniz, onun kafasında değişik boyutlara bürünüyor. Aranızda soğuk rüzgarlar estirmeyin.
SAĞLIK: Yerinde duramayan ve oradan oraya atlayan ruhsal yapınız, farkında olmadan sizi geriyor ve konsantrasyonunuzu bozuyor.
23 Ocak 2015 Cuma YENGEÇ Burcu Yorumu:
İŞ: Çok fazla sıkıldınız. Kafanızda yer eden uzak yerlere seyahat özleminizi yerine getirmeye çalışın. Bu size enerji sağlayacak.
AŞK: İlişkinizde ne kadar prensipli görünseniz de, bir yerde duygusallığınız patlak veriyor. Yüz ifadenizde sizi hemen ele veriyor.
SAĞLIK: Yorgunluğunuz nedeniyle dikkatiniz dağınık olabilir. Kazalara karşı dikkatli olmalısınız.
23 Ocak 2015 Cuma ASLAN Burcu Yorumu:
İŞ: Elinizde olan işi bekleterek, heyecanla yeni konulara yönelmeyin. Hem çevrenize, hem de kendinize zaman kaybettiriyorsunuz.
AŞK: Hem sevgi, hem de özgürlüğünüzü bir arada yürütmek istiyorsunuz. Fakat, bir noktada bu iki duygunuz çatışmaya neden oluyor.
SAĞLIK: Ev ve çocuk sevginiz, sizi yoran diğer yaşam öğelerine karşı bir katalizör oluşturuyor. Uykunuza daha fazla zaman ayırın.
23 Ocak 2015 Cuma BAŞAK Burcu Yorumu:
İŞ: Yaşam konusundaki disiplininizi çalışma hayatınızda da başarı ile uyguluyorsunuz. Önlemci yapınız sizi daha baştan avantajlı duruma getiriyor.
AŞK: Onunla birlikte yapmayı planladığınız küçük çapta gezi konusunda tartışma olmaması imkansızdı. Çünkü, siz bayağı savsakladınız.
SAĞLIK: Evinizdeki özen ve hijyene karşı olan aşırı düşkünlüğünüz nedeniyle sık sık eleştirel bir tutuma giriyorsunuz. Bunu yumuşak ve yapıcı bir şekilde yapın.
23 Ocak 2015 Cuma TERAZİ Burcu Yorumu:
İŞ: Her gün karşılaştığınız sorunlarda en büyük yardımcınız sakin ve sağduyulu yaklaşımlarınız oluyor. Bu yapınız çevrenize de güven veriyor.
AŞK: Kişilere özel eğlence ortamı bile olsa, sevdiğinizi yalnız bırakmamaya çalışın. Çünkü, o size karşı böyle davranıyor.
SAĞLIK: Çevrenizde daima entel kişiler olsun istiyor ve onlarla eğlenmekten tat alıyorsunuz. Bugün, böyle bir ortamda canınızı sıkan bir durum olabilir.
23 Ocak 2015 Cuma AKREP Burcu Yorumu:
İŞ: İş konusunda pratik ve akılcı çözümleriniz arkadaşlarınızın ilgisini çekiyor. Fakat, bir de uygulama aşamasında gerilen sinirlerinizi frenleyebilseniz.
AŞK: Çok sıkı fıkı ilişkilerden sıkılıyorsunuz. Fakat, yalnız kaldığınız zamanda çevrenizde hem birileri olsun istiyorsunuz.
SAĞLIK: Canınızı sıkan ve üzerinizde yoğun stres yaratan her konuda, hıncınızı beslenme düzeninizden alıyorsunuz. Sizden başka kimse de zararlı çıkmıyor.
23 Ocak 2015 Cuma YAY Burcu Yorumu:
İŞ: Paylaşımcı yapınızı her fırsatta anlatıyorsunuz. Fakat, işin gerçeğinde, bireysel egolarınızın hakimiyeti altına girebiliyorsunuz.
AŞK: Haklı da olsanız, haksız da olsanız; sevdiğinizle olan anlaşmazlıklarınızda siz mağdur durumdaymış gibi bir izlenim yaratıyorsunuz.
SAĞLIK: Yakın çevreniz; şikayetçi olduğunuz konularda sizi çok uyarıyor. Yorgunluğunuzla ilgili hem dert yanıyor, hem bildiğinizi okuyorsunuz.
23 Ocak 2015 Cuma OĞLAK Burcu Yorumu:
İŞ: İş hayatınızda koyduğunuz prensiplerinizle her zaman kazançlı çıkıyorsunuz. Fakat, çok yakın iş arkadaşlarınıza bu kurallarınızı uygulamayın.
AŞK: Yerine getirilmesi gereken görevlerinizle ilgili başvuru kaynaklarını iyi biliyorsunuz. Bu kaynakların başında partnerinizin görüşleri gelmeli.
SAĞLIK: Çocuklarınıza karşı kuralcı olmanız, iyi bir davranış şekli. Fakat, Çok fazla katı tutumlar içine girmeyin. Onlar için yarar yerine zarar getirebilir.
23 Ocak 2015 Cuma KOVA Burcu Yorumu:
İŞ: Alınganlığınızın yanında cüretkar davranışlarınız bir çelişki arz ediyor. Her ne olursa olsun , sonucu kendi lehinize çevirebiliyorsunuz.
AŞK: Siz partnerinize nasıl davranıyorsanız, ona uygun tepkiler alıyorsunuz. Durumu belirgin hale getirmek, sizin açık davranışlarınıza bağlı.
SAĞLIK: Sizi seven , sevmeyen herkes tarafından anlaşılmazlıkla eleştirilebiliyorsunuz. Bunun nedeni de; diğerlerinden farklı uç noktalardaki düşünceleriniz.
23 Ocak 2015 Cuma BALIK Burcu Yorumu:
İŞ: Özellikle iş yaşamında her gün ayni düzeyde rutinlik beklemeyin. Değişen maddi koşullar, değişen sonuçlar getirir. Bunları normal karşılamalısınız.
AŞK: Birlikte olduğunuz kişiye her şeyinizi bağlamayın. Temel yaşam dayanaklarınızı kendiniz inşa etmeye çalışın.
SAĞLIK: Dengeli beslenme düzeninizi katı rejim kuralları ile belirlemeye kalkmayın. Bu ruhsal olarak rahatlatıyor gibi görünse de, özünde bir stres kaynağı.

Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı