BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 22.07.2013

Koç ( 21 Mart – 19 Nisan )

Bugün, yaratıcılık konusunda değişik fikirleriniz ve ilginç uygulamalarınız olacak. Karşı tarafı ikna etme konusunda başarılı olacaksınız. Kişisel çekim gücünüzü çevreniz üzerinde deneyebilir ve istediğiniz başarıyı sağlayabilirsiniz. Beraber çalıştığınız kişilerin özel sorunlarıyla yakından ilgilenmek isteyebilirsiniz.

 22/07/2013

Boğa ( 20 Nisan – 20 Mayıs )

Bugün, inanılmaz bir enerjiye sahipsiniz. Düşündüğünüz her şeyi yapıcı bir şekilde yaşama geçirme savaşı içinde olacak ve hızlı iletişim zinciri kuracaksınız. Yapmak istediğiniz çok şey var. Sosyal ilişkilerinizde ki başarınız ve görüştüğünüz üstün nitelikli kişilerden alacağınız destek önem kazanırken istediğiniz ilgi üzerinizde olacak.

 22/07/2013

İkizler ( 21 Mayıs – 21 Haziran )

Bugün istediğiniz şartları sağlamak için uygun değil. Sürekli bir değişim içindesiniz ve tepkileriniz süregelen şartlarınızı olumsuz etkiliyor. Kendiniz her zamankinden farklı hissediyorsunuz. Kendinizi bir yerlere ait hissedemiyorsunuz.

 22/07/2013

Yengeç ( 22 Haziran – 22 Temmuz )

İçsel çatışmalarınızın size zarar vermesini istemiyorsanız, duygusallığınızı denetim altına almalısınız. Bugün yeni başlangıçlar yapmak için uygun bir gün değil. Çevresel ilişkilerinizden beklediğiniz desteği görmek istiyorsunuz. Bu konuda uygun kişilerle bir arada çalışmak isteseniz bile, çevresel koşullar olumsuz gelişebilir.

22/07/2013

Aslan ( 23 Temmuz – 22 Ağustos )

Bugün, her olayı pratik bir şekilde çözeceğinizin farkındasınız. Düşünceleriniz hızlı ve yoğun duygular içindesiniz. İsteklerinizi gerçekleştirmek için gerekli şartları kısa sürede oluşturacaksınız. Beklediğiniz haberleriniz gecikebilir. 

22/07/2013

Başak ( 23 Ağustos – 22 Eylül )

Duygusal değişimler içindesiniz. Bugün, gireceğiniz ortamlarda dikkat çekeceksiniz. Sosyal yaşantınızla ilgili hareketlenme, sizi yorabilir. İdealleriniz doğrultusunda isteklerinize yaklaşıyorsunuz. Vitamine ihtiyacınız olabilir.

 22/07/2013

Terazi ( 23 Eylül – 22 Ekim )

Yönetilmekten nefret ettiğiniz için işinizi kusursuz yapmaya gayret ediyor ve başarılı oluyorsunuz. Bugün her türlü yeteneğinizi istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Duygusal konularda kendinizi gizlemekten vazgeçmelisiniz.

 22/07/2013

Akrep ( 23 Ekim – 21 Kasım )

İçinde bulunduğunuz ortamı, olduğu gibi sevmeye çalışıyorsunuz. Yaşanan sahteliklere karşı gelişen tepki reaksiyonlarınız sizi rahatsız ediyor. Haksızlığa uğradığınızı düşünerek sürekli şikayet etmek yerine sıkıntınızı ifade etmelisiniz.

 22/07/2013

Yay ( 22 Kasım – 21 Aralık )

Egolarınızın yüksek olması sizi ön sıralara taşıyacaktır. Bugün, Ay tepe evinizde ilerlerken, mesleğinizle ilgili yaşam rotanızı belirlemelisiniz. Özellikle hırslarınızı iş disiplininizle birleştirecek ve çalışma temponuza iddiacı bir tutum geliştireceksiniz. Yaratıcı yönlerinizi daha fazla vurgulamanız gerektiğine kendinizi inandırmalısınız.

 22/07/2013

Oğlak ( 22 Aralık – 19 Ocak )

Bulunduğunuz ortamın şartlarından istediğiniz gibi yararlanabilirsiniz. İşlek zekanız sayesinde bir takım engelleri aşacaksınız. İşinizle ilgili yaşadığınız olumlu gelişmeler, sizi çevrenize karşı farklı kılıyor. Keyfiniz yerine geliyor.

 22/07/2013

Kova ( 20 Ocak – 18 Şubat )

Bulunduğunuz ortamlarda hiçbir şey yapmasanız da, dikkat çekeceğiniz özel bir gün. Ay, yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde olumlu yansımalar sunuyor. Ayrıca özel yeteneklerinizi geliştirmek için uygun bir gün. Yaratıcılığınızı ortaya çıkaracak çalışmalar yapmalısınız. Bugün, adalet duygunuz oldukça yoğun. 

22/07/2013

Balık ( 19 Şubat – 20 Mart )

Bugün, yapmak istediğiniz çok şey var ve yaşantınızda önce kendi duygularınızı ön plana çıkarmak istiyorsunuz. Hırslı ve atılgan yönünüzü ortaya çıkarmaktan hoşlanacaksınız. İkili ilişkilerinizde tavırlarınızı ortaya koyarken, sonradan vazgeçeceğiniz sözler vermemelisiniz. Temkinli olmanızda yarar var.

 22/07/2013
Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı