BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 21.11.2013

Koç ( 21 Mart – 19 Nisan )

Sevgiliniz siz güvenmek istiyor. Şimdilik ilişkinizin bir tehlike altında olmadığını ona kanıtlayın. Rekabetten hoşlanmamanıza rağmen giderek rekabetin esiri olmaya başladınız. Boşuna vesveseye kapılmayın, rakibinizin sizin yanınızda en küçük şansı dahi yok! Kendinize güvenle ve cesaretle yapacağınız yeni bir teşebbüs size çok şey kazandıracak! Bugünlerde hesapta olmayan gelişmeler sizi sıkı para politikaları içine sokabilir. Baş ağrılarınızın nedeni, son günlerdeki düzensiz uyku saatleriniz.

21/11/2013

Boğa ( 20 Nisan – 20 Mayıs )

Bugün etrafınızdaki tüm insanlarla bir aradayken, yani yalnız değilken bile sevgilinize ihtiyacınız olduğunu ve onu çok sevdiğinizi hissedebilirsiniz. İş yerinde ortaya çıkan problemin bir art niyetten değil küçük bir dikkatsizlikten kaynaklandığını öğrenip rahatlayacaksınız. Bu aralarda yaşanan finansal gelişmeler moralinizin yükselmesini ve hayata daha ılımlı yaklaşmanızı sağlayacak. Yakın çevrenizdeki bir sağlık sorunu ile ciddi biçimde ilgilenmeniz gerekiyor.

21/11/2013

İkizler ( 21 Mayıs – 21 Haziran )

Son günlerdeki sıkıntılı haliniz sevgilinizin gözünden kaçmıyor. O da, bu sıkıntıların nedenlerinizi ilişkinizde arıyor. Sıkıntınızın asıl kaynağını onunla paylaşın. Sizi istismar edip kullanan bir çalışma arkadaşınız var. İyi niyetiniz bunun farkına varmanızı engelliyor. İşlerinizle ilgili bir seyahate çıkmanız ve döndükten sonra çok çalışmanız gerekebilir. Maddi anlamda güzel gelişmelerin olabileceği olumlu bir dönemdesiniz. Metabolizma hızınız bu aralar yavaş. Kilo problemi yaşamanız olası.

21/11/2013

Yengeç ( 22 Haziran – 22 Temmuz )

Sevgilinizin kırıcı davranması sizi sevmediği anlamına gelmiyor. Sizden beklediği adımı bir türlü atamıyorsunuz. Onun taleplerine karşılık vermeniz ilişkinize iyi gelecek. İş yerinde problem yaşamak istemiyorsanız, çevrenizden gelen dedikodulara kulaklarınızı tıkamalısınız. İş projelerinizi hayata geçirmenize çok az bir zaman kaldı. Maddi anlamda bazı ilerlemeler kaydedecek, bir süre önce oluşan kayıplarınızı telafi edebileceksiniz. Doğru beslenme gerginliğinizi alıp götürür.

21/11/2013

Aslan ( 23 Temmuz – 22 Ağustos )

Yaşadığınız kısa ayrılık sizi üzmesin. Bu ayrılık süresince bazı ufak tefek hatalarınızı doğrudan görerek, ilişkinizi daha objektif değerlendirmeye çalışmalısınız. Hiç sorun çıkarmadan çalıştığınız için, bazıları sizin ne kadar çok iş yaptığınızın farkına varamıyor. Ama becerikliliğinizi gören ve takdir edenler de var. Ödemeler, alacaklar, borçlar arasında gidip gelmekten yoruldunuz. Artık bir çıkış yolu bulmalısınız. Rahatsızlığınızı atlatmanıza rağmen yine de kendinize karşı daha dikkatli olun.

 21/11/2013

Başak ( 23 Ağustos – 22 Eylül )

Duygularınızın yoğun olacağı bir gün. Aşk hayatınızla ilgili alacağınız bazı haberlerden etkilenebilirsiniz. Ancak, sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler giderek daha sıcak olacak. Olayların üzerine fazla gitmemeli, gelişmeleri beklemelisiniz. Çalışma hayatınızda sinirlerinizi yeniden oynatacak bir durumla karşılaşmanız mümkün. Soğukkanlılığı elden bırakmayın. Hiçbir şey kalp kırmaya değmez. Maddi çalışmalarınız beklediğiniz gibi gelişiyor. Eklem ağrıları biraz da hareketsizlikten.

21/11/2013

Terazi ( 23 Eylül – 22 Ekim )

Aşk yaşamınızın büyük bir potansiyeli olduğunu düşünüyorsunuz, fakat ilişki arkadaşınız henüz ikna olmuş değil. Sabırlı olmak sizin avantajınız olacak. Kariyerinizle ilgili ilginç gelişmeler içinde bulunduğunuz bir dönem. Farklı istekler içine girebilir, düşüncelerinizi yeniden düzenlemeye başlayabilirsiniz. Önemsemediğiniz küçük harcamalar gözünüze batmıyor, ama sonradan sıkıntısını yaşıyorsunuz. Sağlığınıza hiç dikkat etmiyorsunuz, şimdi belki önemli değil ama yarın önemli olabilir.

 21/11/2013

Akrep ( 23 Ekim – 21 Kasım )

Yeni biriyle tanışacaksınız. İlk başta size çok sempatik ve güvenilir gelen bu kişi sonradan sizi hayrete düşürebilir. Şimdiden önleminizi almaya bakın. İşinizle ilgili beklentilerinizin karşılanmaması performans düşüklüğüne neden olabilir. En azından çalışma arkadaşlarınızla gerginlik yaşamamaya çalışın. Alacağınız vereceğiniz birbirine karışmış durumda. Bir an önce bütçenizi gözden geçirin! Sağlığınızla ilgili endişeleriniz yine yersiz çıktı. Ama bu sizi pek rahatlatmadı.

21/11/2013

Yay ( 22 Kasım – 21 Aralık )

Yeni bir aşka daha bir süre kapalısınız. Çok uzun zaman geçmesine rağmen onu unutamıyorsunuz. Aynısını bir daha yaşayamayacağınıza inandığınız bu ilişkinin anıları size yeterli geliyor. Kendinizi yoğun bir iş temposunun içinde bulmanız mümkün. İş arkadaşlarınızla uyumlu çalışmalarınızın karşılığını, maddi olarak alabileceksiniz. Maddi yatırımlar konusunda sakin olabilirseniz kazançlı çıkabileceğiniz bir gün. Sağlığınıza özen gösterin. Soğuk algınlıklarına karşı tedbirli davranmalısınız

21/11/2013

Oğlak ( 22 Aralık – 19 Ocak )

Aşk hayatınız biraz canlılığını yitirmiş gibi. Her şeye rağmen birbirinizde bulmuş olduğunuz değerleri yeterli görüyor, başkalarında kolay, kolay bulamayacağınızı düşünüyorsunuz. Günlük işlerin yanı sıra, aniden çıkan beklenmedik gereksinimler bunalmanıza neden olabilir. Hiç değilse, birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızdan yardım alabilirsiniz. Parasal açıdan şanslı bir gün. Her stres anında midenizdeki problemin tekrar patlak vermesi günlük yaşantınızı ciddi şekilde etkiliyor. Yediklerinize biraz daha dikkat.

 21/11/2013

Kova ( 20 Ocak – 18 Şubat )

Partnerinizle aranızda sorunlar var. Aranızdaki çelişkileri çözemiyorsanız, ilişkiye son verin. Ne kadar çok beklerseniz o kadar çok üzülürsünüz. Uzun zamandır tereddütte kaldığınız mesleki bir olayı alacağınız bir haberle iyi bir şekilde sonuçlandırıp, bu durumdan çok karlı çıkabilirsiniz. Bazı harcamalar konusunda kendinizi kontrol etmekte güçlük çektiğiniz bugünlerde bir yakınınız sizden borç para isteyebilir. Şu sıralar kendinizi bitkin hissetmenizin nedeni kafeinli içecekler

21/11/2013

Balık ( 19 Şubat – 20 Mart )

Sevgilinize karşı çelişkili duygular içerisindesiniz. İlişkiniz, ya sona eriyor ya da büyük bir değişimden geçiyor. Olayların nasıl geliştiğini dikkatle izleyin. Bugün işler başınızdan aşacak, ama şikayetçi olmayacaksınız. Yıldızların olumlu etkisi size güç, şans ve beceri verecek. İstediğiniz sonuçlara ulaşmak için konsantre olmanız yeterli. Borç olarak dağıttığınız paraları geri toplamakta güçlük çekiyorsunuz. Bu günler içinde sağlık konuları gündeminizi biraz meşgul edebilir

21/11/2013
Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı