BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 21.08.2013

Koç ( 21 Mart – 19 Nisan )

Yoğun duygularınızı karşı tarafa yansıtmak isteyecek ve konuşmalarınızla partnerinizi etkilemeyi başaracaksınız. Romantik yönleriniz ortaya çıkarken, kuruntulu yönlerinizi gizleme gereği duyabilirsiniz. Hoşnut olmadığınız bu durum için dostlarınızdan yardım alın.

21/08/2013

Boğa ( 20 Nisan – 20 Mayıs )

Bugün, Ayın içinde bulunduğu konum kişisel hırslarınızla sizi donatıyor. Çevrenizdeki kişileri kendi istek ve arzularınız doğrultusunda yönlendirmek istiyorsunuz. Sizi koşullandıran etkenlerin dışına taşmak ve inisiyatifinizi vurgulamakla mutlu olacaksınız.

 21/08/2013

İkizler ( 21 Mayıs – 21 Haziran )

Bugün olaylara mantıklı bir yorum getirerek, çevrenize örnek olacaksınız. Karşıt ilişkilerinizde temkinli davranıyorsunuz. Duygu derinliğinizi her zaman ortaya çıkarmaktan hoşlanmadığınız için sizi yanlış tanımalarına neden oluyorsunuz

21/08/2013

Yengeç ( 22 Haziran – 22 Temmuz )

Bugün sosyal ilişkilerinizi geliştirme yolunda atacağınız adımlarınızın, önemli olduğunu bilmeli ve eski alışkanlıklarınızın sizi etkilemesine izin vermemelisiniz. İşinizle ilgili atılımlarınızın bazı engellere takılması söz konusu olabilir. Yapacağınız çalışmaların olumlu sonuçlarını daha sonra görebileceksiniz.

 21/08/2013

Aslan ( 23 Temmuz – 22 Ağustos )

Kuruntulu yapınızdan dolayı, olayları gereğinden fazla irdeliyorsunuz. Çevrenizde alınganlıkla suçlanmanız da bu yüzden. Çevrenizi kırmaktan çekindiğiniz için, bugün duygularınızı belli bir seviyede olmasına dikkat ededeceksiniz. Sinirlerinize hakim olun.

21/08/2013

Başak ( 23 Ağustos – 22 Eylül )

İsteklerinizde iddiacı davranarak, arkadaşlarınız arasında fevri davranışlarınızla dikkat çekebilirsiniz. Siz kendinizi anlatırken, yanlış bir yol seçiyorsunuz. Bencillikle suçlanmaktan çekinmemeli ve hiç kimseye ödün vermemelisiniz. Tavırlarınızda yumuşama göstermelisiniz.

 21/08/2013

Terazi ( 23 Eylül – 22 Ekim )

Son günlerde iş yaşantınızda değişimler yaşıyorsunuz. Aklınıza gelen çılgın düşüncelerden vazgeçmeli ve fırsatları kullanmalısınız. Çevrenizde, otokontrol sisteminizin dışında gelişebilecek olaylara hazırlıklı olmalısınız.

 21/08/2013

Akrep ( 23 Ekim – 21 Kasım )

Güncel olayların sizin için önemli olduğunu biliyor ve kendinizi yönlendirme konusunda oldukça başarılı davranıyorsunuz. Hırslarınızı sabit bir şekilde yoğunlaştırmalısınız. Mantıkla yola çıkarak, çözümleyici noktaları bulacaksınız. Sabırlı olun.

21/08/2013

Yay ( 22 Kasım – 21 Aralık )

Venüs’ten aldığınız olumlu etki sayesinde gözle görülür bir cazibe yoğunluğunuz var. Beklentilerinizde önemli gelişmelerin gündeme gelmesiyle kafanız karışabilir. Özel durumlar söz konusu. Bugün her şeyi çabuk kavrıyorsunuz.

21/08/2013

Oğlak ( 22 Aralık – 19 Ocak )

Partnerinizin kafası çok karışık. İçindeki kuşkuları atamıyor. Ona bağlılık duygularınızı tekrar tekrar dile getirmek, sevginizi kanıtlama çabalarına girişmek yararlı olabilir. İşsiz kalma korkunuzdan dolayı eliniz kolunuz bağlanmış bir vaziyette bekliyorsunuz. Bu endişelerinizi bir kenara bırakarak fırsatları değerlendirmeye çalışın. Anlayışınızı değiştirecek olayları fark etmeye ihtiyacınız var. Geçmişte yaptığınız akıllı yatırımlar, maddi olarak güçlenmenizi sağlayacak.

21/08/2013

Kova ( 20 Ocak – 18 Şubat )

Enerjiniz yüksek ve ideallerinizi hiç kimseyle paylaşmak istemeyeceksiniz. Egonuzu ifade edemediğiniz zaman, huzursuz ve kaprisli oluyorsunuz. Emir almamak gibi takıntılarınız olduğu için, bugün istemediğiniz durumlara hedef olabilirsiniz. Sabırlı ve kendinize güvenen tavırlarınızla, başarıyı kucaklayacaksınız

 21/08/2013

Balık ( 19 Şubat – 20 Mart )

Enerjinizin gücünü herkese ispat etmek istemeniz son derece doğal. Sizin motivasyon gücünüz oldukça fazla olmasına rağmen, çoğu kez çevrenizdeki kişilerin problemleri yüzünden zaman kaybı yaşıyorsunuz. Bugün, idealist düşüncelerinizi savunurken yalnız kalabilirsiniz. Bu tür molalar, gerçekleri daha iyi anlamanıza neden oluyor.

 21/08/2013
Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı