BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 21.06.2013

Koç ( 21 Mart – 19 Nisan )

Koşullardan yeterince memnun kalmadığınız için, kendinizi zorlamamalısınız. Ay’ın bulunduğu konum, ilişkilerinize şüpheli bir şekilde yaklaşmanıza neden oluyor. İstediğiniz şartları göremediğiniz zaman huzursuz oluyorsunuz. Duygusal konularda partnerinizin kabul edemediği konular üzerinde fazla ısrarcı davranmamalısınız.

 21/06/2013

Boğa ( 20 Nisan – 20 Mayıs )

Maddi konuların kafanızda aldığı şekillenmeler çok önemli. Yeni başlangıçlar konusunda kendinizi baskı altında hissediyorsunuz. Başkalarının fikriyle hareket etmek istemediğiniz için, kendinize zaman tanımalısınız. Parasal sıkıntılarınıza yeni kaynaklar bulmak için gerekli şartları temkinli bir şekilde oluşturabilirsiniz.

 21/06/2013

İkizler ( 21 Mayıs – 21 Haziran )

Siz her anlamada tatmin sağlayacak işlerden hoşlanmanıza rağmen, olaylara aktiflik kazandırmak için zamana ihtiyacınız var. Sorunları önlemek için küçük molalar vermeli ve her şeyi ince ayrıntılarına kadar düşünmelisiniz.  21/06/2013

Yengeç ( 22 Haziran – 22 Temmuz )

Bugün, yaratıcılık konusunda değişik fikirleriniz ve ilginç uygulamalarınız olacak. Karşı tarafı ikna etme konusunda başarılı olacaksınız. Kişisel çekim gücünüzü çevreniz üzerinde deneyebilir ve istediğiniz başarıyı sağlayabilirsiniz. Beraber çalıştığınız kişilerin özel sorunlarıyla yakından ilgilenmek isteyebilirsiniz.

 21/06/2013

Aslan ( 23 Temmuz – 22 Ağustos )

Duygularınızı gizlemek sizi rahatsız ediyor. Koruma içgüdünüz yüzünden, olumsuz tepkilerinizi yakınlarınızdan çıkarıyorsunuz. Bugün Ay’dan aldığınız etkiler sayesinde, daha cesaretli davranabilirsiniz. Paylaşım konusunda rahat davranmalı ve çevrenize güvenmelisiniz.

 21/06/2013

Başak ( 23 Ağustos – 22 Eylül )

İş disiplininiz mükemmel gidiyor. Bugün çevrenizdeki kişileri zekanızla etkileyecek ve biraz da baskıcı bir tutum sergileyeceksiniz. Kendinize güvenmenize rağmen, üstlerinizle konuşurken daha sakin ve temkinli olmalısınız. 

21/06/2013

Terazi ( 23 Eylül – 22 Ekim )

Kısa yollarla ilgili ilginç planlarınız var. Bazı dostlarınıza sürpriz hazırlayabilir onlarla ortak çalışmalar içine girebilirsiniz. İdeallerinizde ısrarcı davranmanız sizi istediğiniz noktalara getirecektir. Bulunduğunuz ortamlarda duygularınızı saklama ihtiyacı içindesiniz. 

21/06/2013

Akrep ( 23 Ekim – 21 Kasım )

Maddi konularda arkadaşlarınızın ilginç fikirlerinden etkilenecek, ve kendinizi farklı bir pota da göreceksiniz. Kişiliğinizin bilinmeyen yönlerini ortaya çıkarmaktan yanasınız. Yaşamınızla ilgili yenilenme söz konusu olacaktır.  21/06/2013

Yay ( 22 Kasım – 21 Aralık )

Olaylara mantıklı bir şekilde yaklaşmanıza alışanlar için, bugün farklı davranışlarınız onlara şaşırtıcı gelecektir. Bilinç altınızda sizi yoran düşüncelerinizden bir an önce kurtulmalısınız. Olaylara saplantılı bir şekilde yaklaşmanız yüzünden, yapacağınız çalışmalara gereksiz engeller koyuyorsunuz. İçinizdeki enerjiyi çıkarmalısınız.

 21/06/2013

Oğlak ( 22 Aralık – 19 Ocak )

Yaratıcı yönlerinizi karşı tarafa anlatma konusunda son derece başarılı davranıyorsunuz. Güçlü dostlarınızın yardımıyla, arzuladığınız ortamlarda bulunma fırsatı yakalayacaksınız. Çabuk bıkma huyunuz sorun yaratabilir.

 21/06/2013

Kova ( 20 Ocak – 18 Şubat )

İlginç kişiler ilginizi çekiyor. Bugün, güç ve duygusallıktan yanasınız. Her iki duygunun zıtlaşmasını hissederken.öfkeli davranışlar sergileyebilirsiniz. Çevrenizdeki kişilerle düşünce paylaşımı içinde olsanız bile, aynı dili konuşmamanız, tartışma yaratabilir. İkileme neden olabilecek durumlara karşı hazırlıklı olun.

 21/06/2013

Balık ( 19 Şubat – 20 Mart )

Karşıt ilişkilerinizde güç savaşı vereceksiniz Her iki taraf da, kendilerini savunma yolunu seçeceksiniz.. Zorlandığınızı hissedebiliyor ve kendi şartlarınız doğrultusunda bir şeyler yapmak istiyorsunuz. Olayların sizi yönlendirmesine izin vermek istemediğiniz için, bazı pürüzlerin gündeme gelmesini normal karşılamalısınız.

 21/06/2013
Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı