BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 21.05.2013

Koç ( 21 Mart – 19 Nisan )

Duygularınıza yoğunluk verdiğiniz zaman, gün içinde motivasyon dengeniz hemen bozuluyor. Bugün, kişiselliğinizi ve sevdiğiniz kişinin davranışlarını sorgulayabilirsiniz. Çevrenizdeki kişilere göre daha farklı duygusal bir tablo sergilemeniz, sizi ulaşılmaz bir konuma getiriyor. .

21/05/2013

Boğa ( 20 Nisan – 20 Mayıs )

Çevrenizde sinirli ve huzursuz bir hava estiriyorsunuz. Sizin değişen duygularınızdan haberi olmayan çevrenizle aranızda soğuk rüzgarlar esebilir. Bugün, herkesten farklı düşünceler içindesiniz ve bu özelliğinizi yapıcı bir şekilde kullanabilirsiniz.

 21/05/2013

İkizler ( 21 Mayıs – 21 Haziran )

Yeni birşey düşünmek yada adım atmak için uygun bir zaman değildir. Olayları kendi akışları içinde bırakmak daha doğru olacaktır. Çabuk geçecek bu etkinin derin sonuçları olmayacaktır. Sadece sizi bir günlüğüne kötümser yapacak bir enerjidir. Bu nedenle sakin kalınız ve şu anki durumu düzeltecek yada daha da gerginleştirecek herşeyden uzak durunuz. İş konularında zihin faaliyetleriniz güvensizlik dolu olabilir. Tam olarak oluşmamış bazı durumlar nedeniyle istediklerinizi gerçekleştirmeniz güçleşebilir. İnsanlarla aranızdaki mesafe duygunuz ve maddi konulardaki abartılı istekleriniz çatışabilir. Olayları daha net görerek kendinizi hazırlıklı kılmalısınız. Bu dönemde elinizdekini muhafaza etmenizde fayda var. İnsanları kolaylıkla ikna edemeyeceğiniz bugün duygusal konularda olduğu gibi işinizle de ilgili sakin kalmaya bakınız.

 21/05/2013

Yengeç ( 22 Haziran – 22 Temmuz )

Özellikle, akşam saatlerinden sonra ilişkinizdeki ayrıntılarla ilgili olarak derin düşünceler içine girebilirsiniz. Bazı konuların bastırılarak geçiştirildiği anlar da gizli olan ve ciddi sorunlara yol açabilecek sorunları hafife almak istemiyorsunuz. İş yerinde aşırı yüklenmeniz, davranışlarınızda değişimlere neden oluyor.

 21/05/2013

Aslan ( 23 Temmuz – 22 Ağustos )

Bireysel davranmak isteyebilirsiniz. Özgürlüğünüz kısıtlandığı zaman yapmak istediklerinizi yaşama geçiremiyorsunuz. Önce işlerinizle ilgili isteklerinizi planlamalı ve sonra da duygusal yaşantınıza renk katacak işlerle uğraşmalısınız.

 21/05/2013

Başak ( 23 Ağustos – 22 Eylül )

İş problemlerinizle çevrenizin huzurunu bozmak istemiyorsunuz. Yoğun temponuzu dengeleyecek yeni bir sisteme ihtiyacınız var. Karşı tarafın istekleri, sizin tarzınızla çatışma halinde olabilir. Çekişmelerden uzak kalmalısınız.

 21/05/2013

Terazi ( 23 Eylül – 22 Ekim )

Ailenizle ilgili yapıcı kararlar alırken, onların sorunlarıyla uğraşacaksınız. Aynı zamanda evinizi güzelleştirecek çalışmalar içinde olacaksınız. Bugün, birden fazla işle uğraşmak sizi yorabilir. Sinir sisteminiz zayıf. Vitamin takviyesine ihtiyacınız var.

 21/05/2013

Akrep ( 23 Ekim – 21 Kasım )

Duygularınızı mantığınızla birleştirmek isteyecek ve bu konuda da başarılı olacaksınız. Güçlü düşünmek ve büyük oynamak istiyorsunuz. Ay’ın bulunduğu konum, içsel derinliğinizin artışına neden olacak. Bugün, bazı konuları gizleme gereği duyabilirsiniz.

21/05/2013

Yay ( 22 Kasım – 21 Aralık )

Durgunluktan nefret ettiğiniz bir güne giriyorsunuz. Olayların sürekli yön değiştirmesinden yanasınız. Kafanızda planladığınız küçük seyahatler için, gerekli donanıma henüz hazır değilsiniz. Bugün, huzurunuzu bozacak davranışlardan uzak kalmalı, kendinize bazı tavizler vermelisiniz. Araştırmacı tarafınız atağa kalkıyor.

 21/05/2013

Oğlak ( 22 Aralık – 19 Ocak )

Nedensiz bir gerginlik söz konusu. Size söylenen her şeyi ters algılıyorsunuz. Bugün Güneş karşıt burcunuzda ilerlerken, aşk ilişkilerinizi irdelemek zorunda kalabilirsiniz. Aşkta kendinize aşırı güvenmeniz, ilişkinizde sorun yaratabilir.  21/05/2013

Kova ( 20 Ocak – 18 Şubat )

Enerjinizin gücünü; yaratıcılığınızla birleştirerek, ortaya başarılı çalışmalar çıkarıyorsunuz. Çevrenizde gelişen olayları lehinize çevirmek elinizde. Bugün, dostlarınızla bir araya gelerek, onların fikirlerini alabilirsiniz. Ortak çalışmalarda başarılı olacağınızı biliyor ve kendinize güveniyorsunuz. İçsel sezgilerinize güvenmelisiniz.

 21/05/2013

Balık ( 19 Şubat – 20 Mart )

Cesaret isteyen işlere yatkın değilsiniz. Her zaman kişisel gelişiminizi ön plana çıkarıyorsunuz. İçsel sesinizin sizi yönlendirmesi çok güzel olabilir fakat siz de yarattığı duygu karmaşasını da, yok sayamazsınız. Bugün, fikirleriniz ifade ederken bir takım problemler yaşayabilirsiniz. Yardımınız gereken bazı olaylar söz konusu olabilir.

 21/05/2013
Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı