BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 21.04.2014

KOÇ

Gökyüzü bugün sizleri aşk hayatınızda yaşayacağınız önemli gelişmelerle mükafatlandırabilir. Bu sorunlu bir ilişkinin bitişi ve huzura kavuşmanız olabilir. Ayrıca aşkın gücünün üçüncü şahıslara karşı galip gelmesi de olabilir. Yüzünüzü güldürecek, yüreğinizi ferahlatacak gelişmeler yaşayabilirsiniz. İş hayatınızda ise bugün yanlış anlaşılmalar, gerginlikler ve başkalarının tartışmalarından kaynaklanan problemler söz konusu olabilir. Sakin olun ve liderlik özelliğinizi tüm soğuk kanlığınızı koruyarak var gücünüzle ortaya koyup dengeleri sağlayın.

BOĞA

Bugün zihinsel enerjiniz oldukça güçlüdür. Yaşama dair yeni fikirler geliştirerek, şu anda rahatsızlık duyduğunuz tüm konularda daha sağlıklı kararlar alabilecek ve sürekli ertelediğiniz fikirlerinizi hayata geçirebilmek için gerekli cesareti toplayarak girişimlerde bulunabileceksiniz. Bugün kendinizi şımartın, ne kadar özel ve değerli olduğunuzun farkına varın. Sevdiğiniz insanlarla bir arada olun ve yaşamın güzelliklerini fark ederek sizde payınıza düşeni en iyi şekilde değerlendirmeye çalışın. Özel yaşamınız da ise aşkın gücü tüm varlığı ile kendini hissettirmeye devam ederken daha fazla karşı koyma çabası sizi yormaktan başka bir şeye yaramayacaktır.

İKİZLER

Fiziksel olarak oldukça güzel ve çekici olduğunuz bir gündesiniz. Bugün eş ya da sevgilinizin içten iltifatları ile şımarabilirsiniz. İlişkinizde heyecanının, romantizmin yoğun olduğu tutku dolu bir gündesiniz. Eş ya da sevgilinizle iletişim ve uyumunuz öylesine mükemmeldir ki, var olan tüm sorunları aşmanız için gereken her şeye sahipsiniz. Evli ve çocuk sahibi İkizler burçları, onlardan gelecek sevindirici bir haber günü daha da keyifli bir hale getirebilir sizler için. Bugün dikkat etmeniz gereken tek nokta, kimsenin huzurunuzu bozmasına fırsat vermemek. Üçüncü şahısların özel yaşamınıza karışmasını engellemek olmalı.

YENGEÇ

Gökyüzü bugün davranışlarınızda tutarlı olmanız için uyarıyor sizleri. Bir anlık duygusallık geri dönüşü mümkün olmayan kararlar alıp tebliğ etmenize sebep olabilir. Yaşadıklarınızın bilincindesiniz ve seçimlerinizi bu doğrultuda yapmalısınız. Kendinizi zor bir durumun içine sokacak davranışlardan kaçınmalısınız. Gökyüzü sizleri cesaretli olmanız için desteklerken, zaaflarınızdan faydalanmak isteyen kişilere özellikle karşı cinsle olan ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız. İş ve özel yaşamı birlikte ilerleyen Yengeç burçları, korku ve kaygılarınızı bir tarafa bırakmalı, gerçeklerle cesur bir şekilde yüzleşmelisiniz.

ASLAN

Gökyüzü iş ve özel yaşamınızda gerçekleşmesini istediğiniz şeylere odaklanarak tüm kalbiniz ve zihninizle isteklerinizi gerçekleştirmeniz adına bir adım atmanız için destekliyor sizleri. Şimdi hedeflerinize doğru tüm donanımınız ve yüksek enerjinizle ilerleyin. Kapıları çalmanın zamanıdır şimdi. İş hayatınızda sürpriz teklifler alabilirsiniz. Hiç kimsenin etkisi altında kalmadan kendinize, yüreğinize güvenin ve cesur davranın. Özel yaşamınızda ise keyifli gelişmeler söz konusu. Uzun zamandır devam eden ilişkinizi resmileştirme kararı alabilirsiniz. Evliyseniz eşinizle sorunları aşabilmiş olmanın heyecanı ile ilişkinize bir şans daha verebilirsiniz.

BAŞAK

Gökyüzü bugün yakın çevrenizde olası gerginliklere karşı uyarıyor sizleri. Bugün yakın çevreniz, arkadaşlar ya da komşularla gerginlikler söz konusu olabilir. Haksız eleştirilerle karşılaşabilir, hiç beklemediğiniz insanlardan hiç beklemediğiniz tepkiler alabilirsiniz. Mümkün olduğu kadar gerginliklerden uzak durmaya çalışın. Gün sakinlik günüdür sizler için, eğer öfkenize yenilirseniz köprüleri yakabilir ve gözünüz hiçbir şeyi görmeden tepkiye tepki ile karşılık verebilirsiniz. Sonradan pişmanlık duyacağınız davranışlar içinde bulunmaktan uzak durmalısınız. Gergin ruh haliniz özel yaşamınıza da fazlası ile yansıyabilir.

TERAZİ

Bugün duygusal olarak kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Geçmişte yaşadığınız üzücü olaylara takılıp kalabilirsiniz. Geçmişi bir anda silip atmak mümkün değildir elbet! Fakat yarayı kanatmakta kendinizi hırpalamaktan başka neye yarar? Bunun cevabını bulduğunuz anda yeni başlangıçlara hazırsınız demektir. Acı tatlı yaşanmışlıklar ruhlarımızı geliştirip olgunlaştırır. Bunu kabullenmekse yaşamınızı kolaylaştırır. Bugün sevdiğiniz konulara yönelin, dışarı çıkın, yeni bir kitap alın ve yaşama bakış açınızı geliştirmek için bir adım atın… Hayata bir kez geldiğinizi unutmayın ve yaşamın size sunduklarının farkına varın, yaşamın akışına ayak uydurun.

AKREP

Bugün büyüme ve ilerleme arzunuzu daha da güçlendiriyor. Bunu gerçekleştirebilmeniz için beklenmedik yardım ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. İnançlarınız bu konuda ilahi bir şekilde yardımcınızdır. Düşünceler kafanızda elektronlar gibi yarışır adeta. Yeni ve özgün fikirlerinizi ortaya koyma zamanı şimdi. İş hayatınızda olan olumlu gelişmeleri, yakın arkadaşlarınızla paylaşarak sahip olduğunuz güzel enerjileri daha da kuvvetlendirebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise mutlu ve huzurlu bir beraberliğin keyfini çıkarmaya bakın. Sevdiğiniz insanın size olan sevgisini açık bir dille ifade etmesi ruhunuzu okşarken tam anlamı ile güvenebileceğiniz bir ilişkide olmanın huzurunu yaşayacaksınız.

YAY

Bugün hayır demesini bilmelisiniz. Duygusal yoğunluğunuzun, iş hayatınızı ilgilendiren kararlarınızda ve algılamanızda etkili olmamasına çalışın. Tüm güveninizi bir olaya veya kişiye bağlamayın. Tetikte durun. İçinde bulunduğunuz şartlar, bu süreçte yapacağınız tüm karşı çıkışların size daha fazla olumsuzluk getireceğine işaret etmekte. Kolay olanı herkes başarır, siz bugün zor olanı yapmaya çalışın. Bugün eş ya da sevgilinize vereceğiniz yanlış tepkilerin bedelini ağır ödeyebilirsiniz.

 

OĞLAK

Bugün kelimelerinizin esiri olabilirsiniz, dikkatli olun. Söyledikleriniz yanlış anlaşılabilir ve yanlış aktarılarak iş ilişkilerinizin bozulmasına neden olabilir. Sizler kendinize yapılmasını istemediğiniz bir şeyi kolay kolay başkalarına yapmazsınız ama herkes sizin gibi olacak diye bir kaide yok. Bugün gizliliğe ve her şeyinizi ulu orta paylaşmamaya özen gösterin. İşinizle ilgili konularda çözüm odaklı girişimleriniz olumlu sonuçlanacaktır. Özelliklede finansal konularda nakit akışını sağlamayı başarabileceksiniz. Özel yaşamınızda kendinizi anlatmakta zorlanabilirsiniz. Olayları sadece kendi yönünüzden değerlendirerek ilişkilerinizi çıkmaza sokabilirsiniz.

KOVA

Gezegen sel enerjiler bugün ilişkiler konusunda kendinizi gergin hissetmenize ve bireyselliğinizi ister istemez ön planda tutmanıza sebep olabilir. Bu durumda da tartışmalar kaçınılmaz hale gelir, dikkatli olun ve tartışmayı başlatan taraf siz olmayın. İlişkinizde ben demek yerine biz demeniz sizin için çok daha faydalıdır. Bir yandan kendi isteklerinizi öne sürmeye çalışırken, diğer yandan beraber olduğunuz insanı önemseme zorunluluğunuz doğal olarak içsel bir gerilim yaratabilir. Bu gerilim ise ilişkinin iplerini her iki tarafın da karşılıklı olarak çekiştirerek koparmasına neden olabilir. İsteklerle duyguların çatışması, daha önceden oluşmuş sorunlarla bugüne kadar gelindiyse son derece dikkatli olunması gereken zamandır.

BALIK

Dikkat!!! Merhametiniz başınızı ağrıtabilir. Dikkatli davranın ve insanlarla ilişkinizi sizin belirlediğiniz ölçülerde kalmasını sağlayın. İş hayatınızdaki durgunluğun son bulduğu, maddi gelirlerinizin arttığı ve önemli tekliflerle karşılaşarak başarınızı katlayacağınız zamanlardasınız. Hızlı düşünmeli, detaylara takılıp kalmadan hareket etmeniz gerektiğinin bilincinde hareket edin. Şans kapınızı 2 kere çalmayabilir. Özel yaşamınızda ise fiziksel çekiciliğiniz, sempatik tavırlarınız karşı cinsin duygularını rahatlıkla ifade etmesine yardımcı olacaktır. Bu sayede uzun zamandır size ilgisini gösteremeyen kişiden aşk dolu sözler duyabilirsiniz.

Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı