BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 19.09.2013

Koç ( 21 Mart – 19 Nisan )

Özel hayatınızla ilgili yaşadığınız bir sorunda, sürekli başa döndüğünüz yanılgısı içindesiniz. Problemin, biraz ağır da olsa sonuca doğru gittiğini fark etseniz iyi olacak! İş yerinde dikkat gerektiren konulara yönelik ufak tefek karışıklıklar çıkabilir. Telefon ve benzeri haberleşmelerle ilgili ortaya çıkabilecek tersliklerden, geçici bir süre etkilenebilirsiniz. Borçlarınızı ödemek için bir kaynak bulmalısınız ve bundan sonra borçlanırken daha dikkatli olun. Açılan iştahınıza dikkat edin.

 19/09/2013

Boğa ( 20 Nisan – 20 Mayıs )

Sevdiğinizle ilgili endişeleriniz var. Kuruntularınızı yansıtmaktan kaçının. Gelişmeleri beklemelisiniz. Yeni tanıştığınız kişilere karşı tedbirli davranmalı, hemen samimi olup sırlarınızı anlatmayın. Dostlarınızla aranızda anlaşmazlıklar çıkabilir. Yeni ve reddetmesi güç iş tekliflerine hazır olun. Üzerinizde genel bir isteksizlik olabilir. Bunu yenip, alacağınız teklifleri mutlaka değerlendirmelisiniz. Maddi konulardaki problemlerinizi çözebilmeniz için bugün uygun fırsatlar var

 19/09/2013

İkizler ( 21 Mayıs – 21 Haziran )

Aşk ilişkilerine karşı barındırdığınız gizli güvensizlik sizi frenlemeye çalışabilir. Gereksiz küskünlüklerin altında gereksiz takılmalar yatıyor gibi. İşinizle ilgili çalışmalar yaparken yeni projelerinizi anlatmakta zorluk çekebilirsiniz. Kariyerinizle ilgili beklemediğiniz gelişmelere hazırlıklı olun. Karamsarlığa kapılmazsanız olayların üstesinden geleceksiniz. Bugün harcama yapmaya itebilecek koşullar ortaya çıkabilir ya da alacağınız ödemelerde gecikmeler yaşayabilirsiniz.

19/09/2013

Yengeç ( 22 Haziran – 22 Temmuz )

Partnerinize karşı barındırdığınız güvensizlik, sessiz kalıp tepki vermediğiniz oranda büyüyor. İkna edici açıklamalar alamayacağınızdan o kadar da emin olmayın. Mesleğinizde çok hırslı olabilirsiniz. Fakat dikkatli olmanız gerekiyor karşınıza çıkan fırsatları değerlendirirken agresif bir tutum takınmaktan kaçının. Yoğun arzularınızı kontrol altına almanız gerekiyor. Beklemediğiniz bir harcama yapabilirsiniz. Bu harcama bütçenizle ilgili planlarınızı alt üst edebilir.

 19/09/2013

Aslan ( 23 Temmuz – 22 Ağustos )

Sevgilinize hissettiğiniz duygularda karmaşa yaşıyor olabilirsiniz. Sorunları kendi içinizde yaşamak yerine, karşılıklı konuşarak çözmek için gayret gösterin. İlişkinizin geleceği açısından olayları iyi çözümlemekte fayda var. İş ilişkilerinizde belli edilmeden birileri tarafından sınanıyorsunuz. Size karşı bazı güvensizlikler söz konusu. Bu güveni oturtmaya yönelik girişimlerinizde yalnız kalabilirsiniz. Maddi yatırımlar konusunda sakin olabilirseniz kazançlı çıkabileceğiniz bir gün

 19/09/2013

Başak ( 23 Ağustos – 22 Eylül )

Günlük sorunlar aşk hayatınızı etkilemeye başladı. Sevgilinizle beraber hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Enerjiniz çok fazla, onu memnun etmek için sürprizler hazırlamaya çalışın. Çalıştığınız işle ilgili sıkıntılar yaşıyorsanız bu gün endişelerinizi çevrenize yansıtmamaya çalışın. Olaylara kendinizi kaptırıp durumu abartırsanız üzerinizde çok daha büyük baskılar hissedebilirsiniz. Bugün sevdiklerinize parasal yönden destek vermekten kaçınmayın. Size bu yardımlarınızın karşılığını fazlasıyla ödeyecekler.

 19/09/2013

Terazi ( 23 Eylül – 22 Ekim )

Sevdiğinizle ilgili endişelerinizi ona yansıtmamaya ve fevri davranışlar göstermemeye çalışın. Daha anlayışlı bir tutum içinde bulunursanız ilişkinizde var olan problemler çözümlenebilir. Hayal ettiğinizi işi yapmak için kendi birikimleriniz yetersiz. Bu yüzden başkalarının ortaklığına ihtiyacınız var. Bu ortamı yaratmak için atmanız gereken adımlar gecikebilir. Ama bu durumu çok büyütmeyin ve sabırlı davranın. Kendinizle ilgili bir takım harcamalar birikiminizi eritebilir. 

19/09/2013

Akrep ( 23 Ekim – 21 Kasım )

Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiyi farklı boyutlara taşıyabilirsiniz. Geleceğe yönelik isteklerinizi anlatabilir, sıcak ilişkiler kurabilirsiniz. İş hedeflerinizi gözden geçirerek, gerçeklerle ve halihazırdaki şartlarla uyumlu hale getireceğiniz dingin bir gün. Amaçlarınıza ulaşmak için tutarlı davranmak zorunda olduğunuzu unutmayın. Kişisel harcamalarınız dışında çok fazla harcamanız var, sıkıntı çekmemek için dikkatli olun. Görme bozukluğunuzun nedeni göz yorgunluğuysa sadece dinlenmeye ihtiyacınız var!

 19/09/2013

Yay ( 22 Kasım – 21 Aralık )

Sevdiğinizden beklentilerinizin arttığı bir gün fakat ona karşı daha anlayışlı davranmaya çalışın. Yoğun beklentilerinize kapılmazsanız isteklerinizi rahatça anlatma imkanı bulacaksınız. İş arkadaşlarınızla aranızda çıkabilecek anlaşmazlıkları büyütmekten kaçının. Arkadaşlarınızın sorunlarıyla ilgilenmekten sıkıntı duyabilirsiniz. Ancak, size ihtiyaçları var. Onlara gereken ilgiyi gösterin. Bütçenizi aşacak harcamalardan kaçınmıyorsunuz. Aşırı gece hayatı sağlığınızı tehdit edebilir.

 19/09/2013

Oğlak ( 22 Aralık – 19 Ocak )

Hoşlandığınız kişiyle aranızdaki yakınlaşma artıyor. Fakat henüz beklediğiniz sonucu alamadınız. Bugün aynı ortamda olabilirsiniz, duygularınızı açmak için harekete geçmenin tam zamanı. İş hayatınızda yeni projeler ve yeni yatırımlarla ilgili karşınıza sürpriz fırsatlar çıkacak. Fakat heyecan verici teklifler alabilirsiniz. Fakat değerlendirme yaparken fazla beklenti içine girmemenizde yarar var. Bir para beklentiniz kötü sonuçlanacak ve hayal kırıklığı yaşayacaksınız.

19/09/2013

Kova ( 20 Ocak – 18 Şubat )

İlişkinizi çok fazla sorguluyor, beraberliğinizi yıpratıyorsunuz. Beraberliğinizin hiç istemeyeceğiniz bir şekle dönüşmesinden sorumlu olmak istemiyorsanız, biraz dikkatli davranmanız gerekiyor. Eski iş bağlantılarınızla yeni görüşmelere girebilirsiniz. Bu doğrultuda bazı düşünceler sizi yönlendiriyor. İş ilişkilerinizdeki bir sürtüşmeyi ayrıntı olarak görmeniz, başınıza iş açabilir. Alabileceğiniz bir para desteği hayatınızı hiç olmazsa geçici olarak biraz rahatlatacak. 

19/09/2013

Balık ( 19 Şubat – 20 Mart )

Aşk hayatınızda fırtınalar esse bile yaşamın diğer alanlarında karşınıza çıkan fırsatlar kendinizi bir anlamda iyi hissetmenizi sağlayacak. Sonunda siz karlı çıkarsınız. Yeni iş ilişkilerine girmekten kaçının. Problemleri düşünmenin tek başına çözüm getirmeyeceğini bilmelisiniz. Yakın zamanda işinizde size olumlu gelişmeler sağlayabilecek güzel fırsatlar çıkacak. Yüklü harcamaları dondurma yoluna gitmelisiniz. Düzenli spor ve hareket vücudunuzu zinde ve sağlıklı tutacak.

 19/09/2013
Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı