BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 19.06.2014

19 Haziran 2014 – Perşembe

Duygusal paylaşımların ve manevi değerlerin öncelik kazanacağı bir gündeyiz. Geçmişte çözüme kavuşamamış konular gündeme gelebilir, iletişim trafiği aktif olacaktır. Gün boyunca ilişkilerimizde olumlu etkiler devrede olacaktır. Akşam saatlerinden itibaren iletişim problemlerine ve yanlış anlaşılmalara açık etkilerdeyiz.

Yükselen Burcunuza Göre Günlük Burç Yorumları;

Koç

Geçmişte yaşadığınız olayları düşünebilir, çözüm bulamadığınız konular üzerinde yoğunlaşabilirsiniz. Gün boyunca ilişkilerinizde ve aşk hayatınızda pozitif etkiler devrede olacaktır. Akşam saatlerinde iletişim problemlerine dikkat etmelisiniz.

Boğa

Çevrenizden güzel destekler bulabileceğiniz bir gündesiniz. İletişim trafiğiniz ve zihinsel faaliyetleriniz yoğun olacaktır. Net olamadığınız durumları düşünebilir, yeni çözümler üretebilirsiniz. Önemli görüşmelerinizi gün içinde gerçekleştirebilirsiniz.

İkizler

Arkadaş ortamlarınız ve sosyal etkinlikler gündeminizde olacaktır. İlişkilerinizde duygusal paylaşımlar ve manevi değerler öncelik kazanabilir. Akşam saatlerinde duygularınızı ve düşüncelerinizi olduğu gibi ifade etmekte zorluk çekebilirsiniz.

Yengeç

Geleceğe yönelik hedefleriniz ve iş hayatınızla ilgili konular öncelik kazanacaktır. Çevrenizden güzel destekler bulabilir, işlerinizi kolayca tamamlayabilirsiniz. Geçmişte yaşadığınız olaylarla ilgili düşünceleriniz yoğun olacaktır.

Aslan

Kişisel gelişiminizle ilgili konular ve manevi değerleriniz gündemde olacaktır. Hayata olan bakış açınızı olumlu anlamda etkileyecek kişilerle ve olaylarla karşılaşabilirsiniz. Arkadaşlık ilişkilerinizde keyifli gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz.

Başak

İkili ilişkilerinizde duygusal paylaşımlara öncelik vereceğiniz bir gündesiniz. Arkadaş ortamlarınızla bir araya gelebilir, ilişkilerinizde keyifli gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Akşam saatlerinde iletişim problemlerine dikkat etmeniz önem kazanacaktır.

Terazi

Günlük hayatınızdaki işlerinize öncelik verebilir, çevrenizden güzel destekler alabilirsiniz. İlişkilerinizde olumlu gelişmeler yaşayabilir, sürpriz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Manevi değerlere ve duygusal paylaşımlara önem vereceğiniz bir gündesiniz.

Akrep

Aşk hayatınız ve keyif aldığınız konular ön planda olacaktır. İlişkilerinizde sürpriz fırsatlarla karşılaşabilir, keyifli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Eğlenceli etkinlikler gündeminizde olacaktır, duygularınızın yoğun olduğu bir gündesiniz.

Yay

Evinizle ve ailenizle ilgili konular gündemde olacaktır. İlişkilerinizde keyifli zamanlar geçirebilir, manevi değerlere ve duygusal paylaşımlara öncelik verebilirsiniz. Günlük hayatınızda güzel destekler bulabileceğiniz bir gündesiniz.

Oğlak

Maddi kazançlarınız ve sahip olduğunuz değerler gündemde olacaktır. İlişkilerinizde güzel fırsatlar elde edebileceğiniz, aşk hayatınızda keyifli gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Duygusal ve manevi değerler öncelik kazanacaktır.

Kova

Duygusal paylaşımlara ve manevi değerlere öncelik vereceğiniz bir gündesiniz. Sahip olduğunuz değerleri duygusal bir şekilde tanımlayabilirsiniz. İlişkilerinizde keyifli gelişmelerle karşılaşabilir, güzel zamanlar geçirebilirsiniz.

Balık

Kişisel ve duygusal ihtiyaçlarınız öncelik kazanacaktır. Aşk hayatınızda sürpriz fırsatlarla karşılaşabilir, uzun süredir beklediğiniz olumlu gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Duygusal paylaşımlara ve manevi değerlere öncelik vereceğiniz bir gündesiniz.

Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı