BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 19.06.2013

Koç ( 21 Mart – 19 Nisan )

Sadece kendinize güvenmekle hata ediyorsunuz. Bugün çevrenizle işbirliği içine olmanız gereken bir gün. Sizin için her türlü iletişim çok önemli ve bu özellikleri karşı taraftan görmediğiniz zaman, duygusal kırıklıklar yaşıyorsunuz. İkili ilişkilerinize, hiç kimseyi karıştırmamalısınız. Bazı kişiler aleyhinize konuşabilir.

 19/06/2013

Boğa ( 20 Nisan – 20 Mayıs )

Bugün duygusal yapınızı zorlayacak kararlar alabilirsiniz. Üstün yetenekli kişilerle birlikte çalışmaktan hoşlandığınız gerçek. Fakat bu tarz kişilerin orijinal düşüncelerine de saygı göstermelisiniz. Sizin alışkanlıklarınıza bağlı oluşunuz, onlara ters gelebilir. Özgürlüğünüzün sınırlarını esneterek işlerinizi yönlendirmelisiniz

 19/06/2013

İkizler ( 21 Mayıs – 21 Haziran )

Mantıklı davranmayı seven bir yapınız olmasına rağmen, bugün duygularınızda yaşadığınız karmaşayı, arkadaşlarınıza yansıtacaksınız. Becerikli yönlerinizi hayallerinizle birleştirmeyi denemelisiniz. Performansınızı mantık çerçevesi içinde değerlendirmeniz gereken bir gün. 

19/06/2013

Yengeç ( 22 Haziran – 22 Temmuz )

Bugün, kısa yolculuklar yapmak için uygun. İstediğiniz her türlü iletişimi orijinal bir şekilde ortaya koyacaksınız. Bulunduğunuz şartların öneminden çok, asıl yapmak istediğiniz şeylere odaklanıyorsunuz. Beklemek bazen çok işe yarıyor, sizde biliyorsunuz. 

19/06/2013

Aslan ( 23 Temmuz – 22 Ağustos )

Enerjinizi olumlu yönlendireceğiniz bir gün içindesiniz. Zorlamalar karşısında kendinizi çok iyi frenlemelisiniz. İsteklerinizdeki artışların doğrultusunda kendinizi kanalize ettiğiniz zaman, başarınızın yükseleceğini biliyorsunuz. Bugün, romantik bir gününüz.

 19/06/2013

Başak ( 23 Ağustos – 22 Eylül )

Duygusal enerjinizin gücünü sosyal ilişkilerinize rahatça yansıtacaksınız. Bugün, mantığınızı zorlayacak ve kendinizi sınayacak sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Kardeşlerinizin yardımınıza ihtiyacı var ve onlara destek olacaksınız.

 19/06/2013

Terazi ( 23 Eylül – 22 Ekim )

Enerjinizi ortaya koyabileceğiniz bir gün. Sosyal çalışmalardan hoşlanıyor ve bu konuda çevrenize de destek vermek istiyorsunuz. Olaylara karşı kendinizi koruma altına almalısınız. Toplum içinde egonuzu ön plana çıkarıyorsunuz.

 19/06/2013

Akrep ( 23 Ekim – 21 Kasım )

Düşündüklerinizi gerçekleştirmek için, bazı güçlü dostlara ihtiyacınız olacak. Yapacağınız her türlü çalışmaların alt yapısında sosyal yapınızın etkisi çok büyük. Bugün, sosyal olayları farklı bir bakış açısı ile değerlendirebilirsiniz.

 19/06/2013

Yay ( 22 Kasım – 21 Aralık )

Birçok olayı içinizde yaşamaktan yanasınız. Duygularınızı yeniden yapılandırmak için uygun bir gün içindesiniz. Kendinizi yargılamak istemiyor ve bazı beklentilerinizi yaşama geçirme konusunda beklemeyi tercih ediyorsunuz. Bugün, alacağınız bazı haberler sizin aktif yönlerinizi ortaya çıkaracak.  19/06/2013

Oğlak ( 22 Aralık – 19 Ocak )

İsteklerinizi karşı tarafa yansıtırken direk bir anlatım şeklini seçiyor olmanız, bazen sizi anlaşılmaz yapıyor. Karşınızdaki kişi sizin dürüstlük kavramınızı yanlış anlayabilir ve size tepki verebilir. Bugün, politik olmaya çalışmalısınız.

 19/06/2013

Kova ( 20 Ocak – 18 Şubat )

Duygusallığın ön planda olduğu bir gündesiniz ve sezgilerinizi çok fazla çalışıyor. Olaylara yorum getirirken, geçmiş tecrübelerinizden faydalanmayı unutmamalısınız. Çevrenizde size karşı özel duyguları olan kişiler var. Karşılıklı güç savaşına girmeden önce, onlara kendilerini anlatma fırsatı vermenizde fayda var. Öğrenme içgüdünüzün fazla olduğu bir gün. 

19/06/2013

Balık ( 19 Şubat – 20 Mart )

Maddesel konuların gündeme gelmesi size olumlu katkılar sağlıyor. Yorgunluğunuzun karşılığını istediğiniz gibi alabileceksiniz.Girişimciliğinizin ses getireceğiniz siz de hissedebiliyorsunuz. Atılımlar konusunda cesur davranmalı ve kullanacağınız sözcükleri ustaca seçmelisiniz. Başarı sizden çok uzakta değil.

 19/06/2013
Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı