BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 19.03.2014

19 Mart 2014 Koç Burcu Yorumu
Bugün bazı bilinçaltı rahatsızlıklara açıksınız. Asabi gerginlikleriniz olabilir ve biraz sakarlaşabilirsiniz. Eğer bazı sağlık sorunlarınız varsa bugün bir doktor kontrolüne girebilirsiniz. Bununla beraber, bu konuda şanslısınız. Eğer doktor müdahalesine gerek duyulabilecek konumlara girerseniz, bu işin sonunun beklediğinizden de iyi bitebileceğini bilmelisiniz. Eğer siz bir erkekseniz, bugün bir kadından beklemediğiniz tepkiler görebilir ve onunla bozuşabilirsiniz. Aslında sizin duygularınız karışık olacağı için, bu duruma siz sebep olabilirsiniz. Eğer siz bir kadınsanız, bugün duygusal ilişkileriniz açısından sizi kıskanan bir kadından zarar görebilirsiniz. Ama, yardımınıza yine bir kadın arkadaşınızın koşacağını bilmelisiniz..
 
 
19 Mart 2014 Boğa Burcu Yorumu
Duygusal açıdan karışık durumdasınız. Gerek diğer sebepler, gerekse yeni tanışacağınız kimseler nedeniyle süregelen duygusal ilişkilerinizi değiştirmeyi ciddi olarak düşünebilirsiniz. Bu yüzden bugün hangi burçlarla geliştirebileceğiniz ilişkilerin, nasıl sonuçlar verebileceğini bilmenizde de yarar vardır. Bugün çevrenizdeki Boğa insanlarına dikkat etmelisiniz. Boğa insanları size son derece çekici gelseler bile, onlarla bugün geliştireceğiniz ilişkiler hiç bir sonuca ulaşmayabilir. Kısa bir süre içinde size olan ilgilerinin kaybolduğunu görebilirsiniz. Ayrıca size son derece ince yaklaşımlarda bulunan bir Aslan insanıyla da tanışabilirsiniz. Fakat bugün Aslan insanlarına sadece çekici gelebilirsiniz. Bugün geliştirmeniz mümkün olan ilişkiler içinde en uygun burç Oğlak’tır.
 
 
19 Mart 2014 İkizler Burcu Yorumu
Bugün bilinçaltı olarak çok rahat olmakla birlikte, fizik ortamda daha hareketli ve bir çok yeniliğe açıksınız. Evinizde bazı önemli yenilikler de olabilir. Mesela uzun süreli bir misafiriniz gelebilir. Eğer siz be kar bir kimseyseniz bugün evlilik konusunda bazı gelişmeler ve hareketlilikler olabilir. Zaten evlilik hazırlıkları içindeyseniz, bu hazırlıklar hızlanabilir. Ufukta, belli bir evlilik ihtimali yoksa ve eğer siz erkekseniz birden bire evlilik konusunda isteklenebilir ve harekete geçebilirsiniz. Siz kadınsanız, ani bir evlenme teklifi alabilirsiniz. Bir teklif çevrenizdeki bir insandan da gelebilir. Fazla tanımadığınız ve sizi beğenen birisinden adeta görücü usulüyle yeni gibi bir teklif de alabilirsiniz..
 
 
19 Mart 2014 Yengeç Burcu Yorumu
Bugün eş ya da sevgilinizin, ortada belli bir sebep olmadan size karşı soğuk ve ilgisiz havalara girdiğini görebilirsiniz. Onun üzerine gidip, konuyu deşmek yerine, bir süre için olayları kendi akışına bırakırsanız, taktik olarak daha olumlu davranmış olursunuz. Eğer siz bir kadınsanız, eş ya da sevgiliniz sizin gözünüzde küçük düşebileceği bazı şeyler yapabilir. Bunları onun yüzüne vurduğunuz takdirde durumu çıkmaza sokabilirsiniz. Eğer siz bir erkekseniz, bugün sizi sadece maddi ya da dengi bir konuda istismar etmek isteyen, sadece çıkar düşünceleriyle çevrenizde bulunan bir Balık kadınıyla fazla samimi olabilirsiniz. Onunla olan ilişkinizi kısa sürelidir ve onun için hiç bir fedakarlıkda bulunmamanızda fayda vardır
 
 
19 Mart 2014 Aslan Burcu Yorumu
Bugün çevreden ya da en azından konuyla uzaktan yakından ilgili kimselerden gizlemeniz gereken bazı kontaklarınız ve etkinlikleriniz olabilir. Elinizden geldiğince sinsi tutumlarda olmaya, niyet ve planlarınızı kimseye belli etmemeye gayret etmeniz gereklidir. Planlarınız hangi konuda olursa olsun, gereksiz kimselerle konuştuğunuz takdirde birçok engelle karşılaşmanıza sebep olabilirsiniz. Sizi çekemeyen birisinin aleyhinizde önemli faaliyetlere girişmesi olasıdır. Bu kimsenin elinde, size karşı kullanabileceği ve sizin haberdar olmadığınız bazı önemli kozlar bulunabilir. Bu yüzden son derece dikkatli olmalı ve beklenmedik durumlarda dağıtmamalısınız..
 
 
19 Mart 2014 Başak Burcu Yorumu
Sosyal ilişkileriniz için karışık ve huzursuz bir dönem yaşamanız olasıdır. Bazı dostlarınızın darılmasına sebep olabilecek tutumlarınız olabileceği gibi, yanlış anlaşılmalar yüzünden de dost kaybedebilirsiniz. Eğer şans oyunlarına meraklıysanız, bugün bunlardan uzak durmalısınız. Dikkat ve zekâ gerektiren işlerde de aceleciliğiniz yüzünden tamiri oldukça zor hatalar yapabilirsiniz. Özellikle maddi konularla ilgili şeylerde zayıf yargılar içindesiniz. Bugün her türlü alışveriş de sizin için sakıncalıdır. Aldığınız şeylerde aldanabilir ya da bir şeyler satarsanız zarar edebilirsiniz. Borç vermek ya da borç istemek gibi şeylerden de elinizden geldiğince uzak durmalısınız.
 
 
19 Mart 2014 Terazi Burcu Yorumu
Bugün sosyal ilişkiler açısından son derece güçlü ve hareketlisiniz. Gerek arkadaşlık ilişkilerinde ve gerekse sosyal etkinliklerde karşı cinsle olan kontaklarınız oldukça olumlu ve başarılıdır. Bazı önemli kimselerle, faydalı görüşmeler de yapabilirsiniz. Konuşma ve ikna etme yeteneğiniz oldukça yüksektir. Fikirlerinizi çekinmeden ortaya koyabilirseniz, son derece başarılı olabilirsiniz. Fiziksel açıdan son derece canlı ve aktifsiniz. Yorulmak bilmeden birçok önemli işi başarabilirsiniz. Gün ortalarına doğru bir erkekten hayatınızda önemli bir yer tutabilecek kadar büyük bir yardım görebilirsiniz..
 
 
19 Mart 2014 Akrep Burcu Yorumu
Bugün birçok konudaki sıkıntınızdan kurtulabilir ve sallantıda kalmış olan bütün işlerinizi karara bağlayabilirsiniz. Genç bir insanla önemli bir kontağınız olabilir. Bu kimseden sizin için hayati derecede önemli bazı bilgiler alabilirsiniz. Bunları değerlendirmek için derhal harekete geçmediğiniz takdirde, aldığınız bilgilerin değer kaybetmeleri olasıdır. Bu gün duygusal ilişkileriniz düzen kazanmaktadır. Karşı cinsle uyumlu ilişkiler içine girebilir ve eğer süregelen dargınlıklarınız varsa. bunlardan kurtulabilirsiniz. Ayrıca uzunca bir yola gitmeniz de olasıdır. Her tür yolculuk durumunda şanslısınız. Çok istediğiniz, fakat bugüne kadar gerçekleştiremediğiniz çeşitli işler ve yolculuklar için hemen harekete geçmelisiniz..
 
 
 
19 Mart 2014 Yay Burcu Yorumu
Hayatınıza birçok yeniliğin girmesine uygun bir dönemdesiniz. Fakat bu yenilikleri kabul etmenizi zorlaştıran bazı psikolojik nedenleriniz olabilir. Bu engellerden kurtulmanız ve hatta fizik plandaki engelleri de eleyerek, hayatınızı yenileştirmeniz gereklidir. Zihinsel olarak zaman zaman oldukça dalgın olabilirsiniz. Bu durumlarda büyük hatalar yapabilirsiniz. Bugün sezgilerinizde güçlenme var. Birçok şeyi önceden tahmin edebilir, karşınızdaki kimselerin duygularını hissedebilirsiniz. Bu dönem içinde size son derece uygun görünse bile, duygularınız bir insan hakkında olumsuz şeyler söylüyorlarsa, o insandan uzak durmaya gayret edin. Bazı kimseler için fedakârlıklara katlanmak zorunda kalabilirsiniz. Bu durumlardan fazla hoşlanacağınız söylenemez. Fakat kendinizi zorunlu hissedeceğiniz için katlanacaksınız.
 
 
19 Mart 2014 Oğlak Burcu Yorumu
Evinizde bazı karışıklıklar ya da ufak tefek kazalarla karşılaşabilirsiniz. Aile büyüklerinizin size sıkıntı vermeleri ya da olur olmaz talepleriyle özel hayatınızı zorlaştırmaları mümkündür. Bu olumsuzlukların kısa süreceğini bilmeli ve işleri fazla karıştırmadan, sabırla beklemelisiniz. Gerek sosyal, gerek duygusal ilişkilerde bağımsızlık ihtiyacı duymanız olasıdır. Bıı ihtiyaçtan dolayı birlikte olduğunuz kimselere karşı olumsuz tutumlar içine girebilir ve farkında olmadan çevrenizdekileri kendinizden uzaklaştırabilirsiniz. Özellikle duygusal olarak baştan çıkartılmaya uygunsunuz. Karşılaşacağınız kimseler içinde, art niyetli birisi olduğu takdirde sizin bu dönemdeki yapınızı anlayıp, sizi baştan çıkartma gayretlerine girebilir. Sezgileriniz onun art niyetli birisi olduğunu anlasa bile, içgüdüleriniz sizi ona itebilir.
 
 
19 Mart 2014 Kova Burcu Yorumu
Bugün kendi isteğinizin dışında, insanlarla yoğun kontaklar içinde olmanız mümkündür. Durum size fazla zevk vermeyip, aksine sıkılmanıza sebep olsa bile, birçok kişinin derdini dinlemek ya da dert anlatmak zorunda kalabilirsiniz. Evinizde kalabalık bir ortam olabilir ve bu da size sıkıntı verebilir. Asabi gerilimleriniz sonucu, ailenizden birisiyle ağız münakaşasına girebilirsiniz. Değişik beklentiler ve istekler içinde olabilirsiniz. Süregelen ilişkilerinizin size tatmin vermemesi olasıdır.
 
 
19 Mart 2014 Balık Burcu Yorumu
Duygusal ilişkiler yüzünden gereksiz yere üzülebilir ve önemsiz şeyler için küsebilirsiniz. Uzakta bulunan bir kadından haber alamadığınız ya da hoşunuza gitmeyecek haberler aldığınız için moraliniz bozulabilir. Çeşitli duygusal kırıklıklar ve moral bozuklukları yüzünden, girilmemesi gereken ilişkilere girme eğilimlerinde olmanız ve ani kararlarla, maceralara atılmanız olasıdır. Eğer siz bir kadınsanız ve süregelen bir ilişkiniz varsa, ya da siz evli bir kadınsanız, bu gün eşinizden ya da sevgilinizden beklemediğiniz ve onun için olağan olmayan bazı incelikler görebilirsiniz. Size karşı çok daha düşünceli ve duygusal olacaktır..
Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı