BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 19.01.2014

19 Ocak 2014 Pazar Günlük Burç Yorumları

19 Ocak 2014 Pazar KOÇ:(21 Mart-20 Nisan) Burcu Yorumu

Çevrenizde bazı fırsatlara karşı kayıtsız kalamayacaksınız. Bazı önerilerin sizin için önemli değerlendirmelere neden olacağından emin olabilirsiniz. Başarınız için gerekli sabır ve yeteneğe sahipsiniz. İletişim konusunda engel tanımıyor ve ulaşmak istediğiniz kişilere gereken mesajı veriyorsunuz.

19 Ocak 2014 Pazar BOĞA:(21 Nisan-20 Mayıs) Burcu Yorumu

İşinizi severek yapıyorsunuz. Bugün, ay burcunuzda ilerliyor ve kendinizi huzurlu ve mutlu hissediyorsunuz. Kendinizi aşma ve ifade etme konusunda istediğiniz performansı gösterebileceksiniz. Kararlarınızı alırken, eski hatalara yer vermek istemeyişiniz, size ayrı bir farklılık kazandırıyor.

19 Ocak 2014 Pazar İKİZLER:(21 Mayıs-21 Haziran) Burcu Yorumu

Maddi konularda beklediğiniz gelişme, sizi olumsuz etkiliyor. Hiç kimsenin size yaklaşmasına izin vermiyorsunuz. Kendi doğrularınıza güvendiğiniz için, çevrenizle bazı pürüzler yaşamanız muhtemel. Bilinç altınız maddi kaygılarla dolu ve sorunlarınızı paylaşmak adına verdiğiniz çaba, başarıyı getirecek.

19 Ocak 2014 Pazar YENGEÇ:(22 Haziran-23 Temmuz) Burcu Yorumu

Bugün, duygularınızda belli bir disiplin var. Arkadaşlarınızla paylaşımlarınıza dikkat ediyor ve onların fikirlerine önem veriyorsunuz. Gideceğiniz ortamlarda organizasyon çalışmalarına yer verecek ve eski dostların da gündeme geleceği ortamları paylaşacaksınız. Anaç duygularınızın sizi yönlendirmesine izin veriyorsunuz.

19 Ocak 2014 Pazar ASLAN: (24 Temmuz-21 Ağustos) Burcu Yorumu

İş konusunda yeteneğinizin takdir görmesi sizi duygulandırabilir. Sağlam ve akılcı davranışlarınızı, örgütleme konusunda kullanacaksınız. İş yaşantınızda dikkat çekmekten hoşlanıyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerin yapıcı davranışlarından olumlu etkileneceksiniz. Onlarla aranızda, önlenemeyen bir yakınlık doğacak.

19 Ocak 2014 Pazar BAŞAK: (22 Ağustos-23 Eylül) Burcu Yorumu

Duygusal konularda beklediğiniz performansı alacaksınız. Partnerinizle aranızda gelişen önemli durumlar, sizin sosyal aktivitenize olumlu yansıyacak. İçsel disiplininiz mükemmel ve onunla yolculuk planları yapabilirsiniz. Bugün, öz güveninizi ön plana çıkaracak işlere imza atacaksınız. Kendinize güveniyorsunuz.

19 Ocak 2014 Pazar TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Burcu Yorumu

Maddi konularda kendinize gereken fırsatları tanımıyorsunuz. Bugün, istem dışı gelişmelere şahit olabilirsiniz. Yapmanız gereken davranış biçimi, olayları olduğu gibi, kendinize özgün bir yorumla değerlendirmeniz. Karşı tarafın maddesel baskılarına karşı, gereken önlemlerinizi almalısınız. Bazı ayrıntıları saf dışı bırakmalısınız.

19 Ocak 2014 Pazar AKREP: (24 Ekim-23 Kasım) Burcu Yorumu

Partnerinizle yoğun duygular içindesiniz. Onun istekleri karşısında sizin kayıtsız kalmanız olanaksız gibi bir şey. Derin olayların size vereceği alınganlıktan payınızı almanız da muhtemel. Kıskançlıklarınıza bir set çekmeyi bilmelisiniz. Bugün, ayrıca çevrenize karşı sorumlu olacağınız çalışmalarınız gündeme gelecek.

19 Ocak 2014 Pazar YAY: (24 Kasım-22 Aralık) Burcu Yorumu

Sistemlerin kişisi değilsiniz; fakat ele aldığınız tüm konuları pratik bir şekilde sonuçlandırmasını iyi biliyorsunuz. Bugün Ay’ın konumu size daha disiplinli davranmanızı tavsiye ediyor. Kararlı davranmanız gereken olayların, size sunacağı avantajları görecek ve davranışlarınızı daha iyi yönlendireceksiniz. Çevrenize güvenmek istemeniz doğal.

19 Ocak 2014 Pazar OĞLAK: (23 Aralık-20 Ocak) Burcu Yorumu

Bugün, partnerinizle olan ilişkilerinize gereken özeni göstermek ve ona daha çok zaman ayırmak istiyorsunuz. Tutkularınızın ön planda olacağı bir gün içindesiniz. Ortak çalışmalar içinde olacaksınız. Reddedilme korkunuzu yenebilirseniz, kendinize olan güveniniz daha da artarak, duygularınızı rahat ifade edebileceksiniz.

19 Ocak 2014 Pazar KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Burcu Yorumu

Maddi konulara, duygularınızı çok fazla yansıtmamalısınız. Bugün Ay’ın konumu, ailenizle birlikte olumlu paylaşımlar içinde olmanızı sağlıyor. İnatçı tavırlarınızı ortaya koyacak ve kendi bildiğiniz konularda, taviz vermeden çalışmak isteyeceksiniz. Çevresel sınırlandırmalardan sıkılabilir, ortamınızı değiştirmek isteyebilirsiniz.

19 Ocak 2014 Pazar BALIK: (20 Şubat- 20 Mart) Burcu Yorumu

Çevrenizde gelişen olaylara karşı tepkili davranmadan, onları ustaca idare etmesini biliyorsunuz. Bugün, yeni maddesel konuların gündem kazanması, kafanızı karıştırabilir. Yapacağınız tek şey; karşı tarafın şartlarını beklemek ve kararlarınızı onların isteklerini de gözden geçirdikten sonra sonuçlandırmaktır.

Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı