BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 18.06.2013

Koç ( 21 Mart – 19 Nisan )

İş yaşantınızda ilginç konuşmaların yaşanacağı bir gündesiniz. Çevrenizde her konuda sizi destekleyecek kişilerin olması, motivasyon gücünüzü artıracak. Üstün yönleri olan kişilerden hoşlandığınız için, görüşlerinizi sadece size performans kazandıracak nitelikteki kişilerle paylaşmaktan yanasınız.

18/06/2013

Boğa ( 20 Nisan – 20 Mayıs )

Arkadaşlarınızın farklı düşünceleri sayesinde, yeniden motive olacağınız konular peşindesiniz. Maddesel kaynaklarınızı gözden geçirin ve yeni iş teklifleri üzerinde düşünün. Bugün Ay’ın bulunduğu konum, güçlü kişilerle tanışacağınızı gösteriyor. Aşk yaşantınızda hareket var.

18/06/2013

İkizler ( 21 Mayıs – 21 Haziran )

Gizli duygularınızın sizi esir etmesine izin vermemelisiniz. Bugün, araştırdığınız konularda, elde edeceğiniz bilgileri hiç kimseyle paylaşmamaya dikkat etmeli, düşüncelerinizdeki gizliliğin size sağlayacağı yararları düşünmeli ve olayları derinlemesine incelemelisiniz. 

18/06/2013

Yengeç ( 22 Haziran – 22 Temmuz )

Yakın dostlarınızla birlikte bir araya gelecek ve bir takım sürümce de olan işlerinizi gözden geçirecek ve bazı sonuçlara daha fazla yaklaşacaksınız. Bugün aile içi tartışmalarına fazla önem vermeyin. İş motivasyonunuz bozulabilir.

 18/06/2013

Aslan ( 23 Temmuz – 22 Ağustos )

Çevrenizin isteklerini güçlü bir şekilde algıladığınız için, sorumluluk duygunuzu zorlayacak çalışmaları seçerek, çevrenizi olumlu bir şekilde etkiliyorsunuz. Bugün, olaylara kısa yoldan çözüm getireceksiniz. Düşündüklerinizin anında gerçekleşmesini isterken, gergin ve sinirli davranışlarınızla dikkat çekeceksiniz.

 18/06/2013

Başak ( 23 Ağustos – 22 Eylül )

Maddesel konulara takıntılı olmak istemiyorsunuz. Kişisel güvenliğiniz için, parasal problemlerle uğraşmak canınızı sıkabilir. Kuşkucu yönlerinizden kurtulmalısınız. Bugün, yeni iş olanakları için bazı görüşmeler yapabilirsiniz. 

18/06/2013

Terazi ( 23 Eylül – 22 Ekim )

Yardımsever duygularınız atakta. Bugün, partnerinizin etkisinde kalacak ve sosyal yaşantınızda gereken desteği göreceksiniz. Entelektüel davranışlarınız sayesinde, istediğiniz kişilerin dikkatini çekme konusunda zorlanmayacaksınız.

 18/06/2013

Akrep ( 23 Ekim – 21 Kasım )

İletişim konusunda size gerekli desteği size sağlayacak dostlarınızla bir arada olmaktan, karlı çıkacaksınız. Hırslarınızı ortaya koyarken, arzularınıza da belli bir disiplin getiriyorsunuz. Parasal problemlerle uğraşmak canınızı sıkabilir.

 18/06/2013

Yay ( 22 Kasım – 21 Aralık )

Kendinizi sezgisel olarak ifade etmesini çok iyi biliyorsunuz. Bugün, hak ettiğiniz ödülü almak için, sınırlarınızın üzerinde bir performans sergileyeceksiniz. Üstün nitelikli kişilerden alacağınız destek sizin için çok önemli ve çalışmalarınızı olumlu bir şekilde etkiliyor. Bazı bağlantılarınızı doğru bir şekilde yönlendireceksiniz.

18/06/2013

Oğlak ( 22 Aralık – 19 Ocak )

Kişisel güvenliğinizi maddesel destekle sağladığınız için kazançlarınızı takip etmeye özen gösteriyor ve yeni iş olanaklarına imkan tanıyorsunuz. Bugün, bazı konularda ısrarcı bir tavır takınarak, kendinizi yanlış ifade edebilirsiniz.

 18/06/2013

Kova ( 20 Ocak – 18 Şubat )

İşinizde yaşadığınız duygusal çekişmelerin nedeni, siz değilsiniz. Yeteneklerinizin sınırlarını iyi biliyorsunuz. Atılımcı ruhunuzla, tatminkar işler peşindesiniz. Bugün, engeller karşısında pes etmemelisiniz. Çevrenizde farklı fikirleri olan kişilerden ilginç tavsiyeler alabilirsiniz. Arkadaşlarınızın tavırları önemli olacak.

 18/06/2013

Balık ( 19 Şubat – 20 Mart )

Siz denge ve iyi niyet elçisisiniz. Birlikte olduğunuz kişileri kendi çapınızda tolere etmek için diplomatik ve zarif tarafınızı ortaya çıkarıyorsunuz. Bugün, satın alma duygularınız çok önemli. Uzun vadeli mülk ve benzeri yatırımlar için güçlü dönemlerinizden birini yaşıyorsunuz. Ev yaşantınız güçleniyor. 

18/06/2013
Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı