BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 18.05.2014

18 MAYIS 2014 PAZAR BURÇ YORUMLARI

Tüm Burçların Günlük Burç Günlük Burç yorumları

KOÇ BURCU

Bugün, güçlü yönleriniz bir kez daha ortaya koyacaksınız. Partnerinizin sizinle aynı düzeyde olması, kişisel ve ortak çabalarınızı daha da verimli hale dönüştürebilir. Sosyal yönünüzü daha ön plana çıkararak olaylara yaklaşmaya çalışın. Karşı tarafı dinlemeyi öğrenirseniz, ondan çok şey öğreneceksiniz.

BOĞA BURCU

Kendinizle ilgili yeni başlangıçlar yapmak için, daha fazla beklemeyin.. Yakın dostlarınızla bir araya gelecek ve ortak çalışmalar içine gireceksiniz. Konuşmalarınıza derin bir anlam katarak karşınızdaki kişileri etkiniz altına alabilirsiniz. İstekleriniz ve duygularınız arasında kuracağınız denge çok önemli.

İKİZLER BURCU

Arkadaşlarınızla duygu birliği içinde olmanızdan kaynaklanan yeni bir ortama gireceksiniz. Amaçlar ve çevre koşulları arasında istediğiniz köprüyü kurmak sizin elinizde olan bir şey. Çevrenize karşı üstünlük savaşı verebilirsiniz. Duygusal anlamda anlaşılmaya ihtiyacınız var Yakın bir arkadaşınızın sağlık sorunu olabilir.

YENGEÇ BURCU

Her zamanki, inceleme huyundan yola çıkarak, bazı detayları gözünüzde büyütebilirsiniz. İçsel korkularınız yüzünden cesaret isteyen işlerinizde çekimser kalmak istemeniz hata.. Bugün, iletişim konusunda bazı gecikmeler yaşayabilirsiniz. . Uzun süredir planladığınız küçük seyahatlerinizi yapabilirsiniz.

ASLAN BURCU

Organizasyon işlerinizde başarı sizin için önemli olacaktır. Bugün planladığınız çalışmalarınızı, kendi kişisel istekleriniz dahilinde gerçekleştirmek istiyorsunuz. İş çevrenizde karşı cinsle ilgili ortak çalışmalar içinde olacağınız projeler üreteceksiniz. Duygusal konularda sezgilerinizin güçlü olduğu bir gün yaşayacaksınız.

BAŞAK BURCU

İçinizde yoğun duyguların oluştuğu bir gün. Bir çok şeyi aynı anda düşünecek ve yaratıcılığınızı ön planda tutacaksınız. Yapmak istedikleriniz zincirleme bir şekilde kafanızda gelişiyor. Enerjinizi maddesel kişisel konulara istediğiniz gibi aktarabilecek ve girişimciliğinizi gösterebileceksiniz. Üstlerinizle iletişiminiz mükemmel gelişiyor.

TERAZİ BURCU

İş birliği içinde olacağınız kişilerin üzerinizdeki etkisine dikkat etmelisiniz. Yanılmalar söz konusu. Bugün eski olayları gündeme getirmek için acele etmemelisiniz. Duygularınızı sınamalısınız. Sezgileriniz çok güçlü olduğu bir gün ve her konuyu derinlemesine çözüyorsunuz. Çevreniz gizlice sizi takdir ediyor.

AKREP BURCU

İçinizde enerji patlaması var. Yapmak istediğiniz şeyler sadece kendi özeliniz fakat, toplumsal baskıyı üzerinizde hissetmek, canınızı sıkıyor. Satın alma konusunda yeni planlara ihtiyacınız olacak. Bazı masraflar için henüz çok erken. Şartlarınızı yeniden gözden geçirmelisiniz. Değişimden hoşlandığınız bir gün içindesiniz.

YAY BURCU

Bugün her şeyi içinizde biriktirerek bir yerlere varamazsınız. İçsel sesinizin doğruluğu, çevrenizdeki olaylara bakış açınızı olumsuz etkileyebilir. Güvensizlik duygusu yaşadığınız zaman, esnek olun ve bekleyin. İlahi adalet size istediğiniz sonucu verecektir. Adalet duygunuzla bugün içli dışlı olacaksınız.

OĞLAK BURCU

Ay burcunuzda ilerliyor. Gizemli yapınız daha da körüklüyor. Bugün, derin konuşmalar içinde olacaksınız. . Duygular ve akılcılık arasına bocalamaktan sıkılmak istemiyorsanız, küçük hesapları bir kenara bırakıp, sakin bir şekilde olayların gelişimini takip etmelisiniz. .Diş kontrollerini yaptırmalısınız.

KOVA BURCU

Maddi konularda önemli konuların araştırması içindesiniz ve yeni başlangıçlardan korkmuyorsunuz. Çünkü, iyi niyetli davranışlarınız size başarı getirecek. Bugün satın alacağınız eşyaların bir listesini yaparak, alış verişe öyle çıkın. Böylece gereksiz masraflardan kurtulursunuz. Sizi olumsuz etkileyecek kişilerden uzak durun

BALIK BURCU

Ay’ın konumu, iç enerjinizin açığa çıkması için size destek veriyor. Bugün çevresel olaylardan çabuk etkileniyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilere tepkileriniz belli etmek istemeyebilirsiniz. Gerilimli olduğunuz zaman açık havaya çıkarak kısa yürüyüşler yapmalısınız. Rutin işlerinizi biraz daha renklendirebilirsiniz

Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı