BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 18.05.2013

Koç ( 21 Mart – 19 Nisan )

Duygularınızı paylaşırken yaşayacağınız zorluklar karşısında güçsüz hissedebilirsiniz. İyi niyetle konuştuğunuz halde, karşınızdakilerin sizi anlamaları zorlaşabilir. Bugün, maddesel konulara daha çok ağırlık vererek, yaşantınız rahatlatacak koşulları gözden geçirmelisiniz.

18/05/2013

Boğa ( 20 Nisan – 20 Mayıs )

Sabit düşündüğünüz konularda daha da yoğunlaşmalı ve başarıya emin adımlarla yaklaşmalısınız. Akılcı yönlerinizi özgürce kullanmalısınız. Yaşantınızdaki dengenin önemli olduğunu vurgulayacağınız bu özel günde, gizemli bir karakter çiziyorsunuz.

18/05/2013

İkizler ( 21 Mayıs – 21 Haziran )

Abartılı bir ruh hali içinde karşınızdaki kişiye olmadık sözler ederek aradaki bağları zayıflatabilirsiniz. Ateşli, güçlü ve tutkulu istekleriniz partneriniz tarafından yalnış anlaşılarak ters tepki alabilir. Bir kıskançlık nedeniyle aranızda hiç olmayacak şekilde tepkisel bir durum da ortaya çıkabilir. Çocukları olan aslanlar bugün onlara karşı daha hırslı bir tutum içine girebilirler. Bugün temel prensibiniz “hiçbir şeye katlanma” tarzı olabilir. Bugün güvenliğinizi tehdit edebilecek herşeye karşı sert tepkiler verebilirsiniz. Yolculuklar konusu gündeme gelebilir. Ve hesaplanan uzun bir yolculuk için harekete geçebilirsiniz. Araba kullanacak olursanız daha dikkatli olmanızda fayda var. Acelecilik görülebilir ve daha çabuk ulaşma isteğiyle sorunlara neden olabilirsiniz. Özgürlük tutkunuz bugün yoğundur, her an gitmeye hazır bir haliniz olacaktır.

18/05/2013

Yengeç ( 22 Haziran – 22 Temmuz )

Enerjiniz çok güçlü ve olumlu kullanmanın yollarını araştırmalısınız. Maddi konularda önemli konuların araştırması içindesiniz ve yeni başlangıçlardan korkmuyorsunuz. Bugün, güçlü yönleriniz bir kez daha ortaya koyacaksınız

 18/05/2013

Aslan ( 23 Temmuz – 22 Ağustos )

Bugün, yakın ilişki içinde olduğunuz kişilerle fikir alış verişi içinde olmanıza rağmen en son sözü siz söylemek istiyorsunuz. Dış görünüşünüzün sakinliği çevrenizdeki kişilerin yanılmasına neden oluyor. Kendinizi aşırı zorluyorsunuz.

 18/05/2013

Başak ( 23 Ağustos – 22 Eylül )

Birlikte çalıştığınız kişilerin farklı yönlerini görecek ve işbirliği içine gireceksiniz. Sosyal aktivitelerinizin sınırını genişlettiğiniz için verdiğiniz sözleri yerine getirme konusunda zorlanabilirsiniz. Dikkatinizi dağıtmayın.

 18/05/2013

Terazi ( 23 Eylül – 22 Ekim )

Bugün size ulaşmaya çalışan kişiler olacak. Bazı teklifleri geri çevirmeden önce düşünmelisiniz. Eski dostlarınız sizden haber bekliyor ve sizinle birlikte olmak için fırsat kolluyor. Ailenizle birlikte yapacağınız küçük ziyaretler için uygun bir gün.

 18/05/2013

Akrep ( 23 Ekim – 21 Kasım )

Maddi konularda yetersiz kaldığınız ortamlardan uzaklaşmak ve kendinize yeni bir çalışma alanı bulmak en büyük arzunuz. Sınırlarınızı genişletmek için başlattığınız olumlu çabalarınızın karşılığını sosyal ilişkilerinizdeki başarınıza borçlusunuz.

 18/05/2013

Yay ( 22 Kasım – 21 Aralık )

Kendinizi iyi ifade edeceğini bir gün. Bulunduğunuz ortamlarda sizden bazı yorumlar isteyebilirler. Fikirleriniz söylerken, duygularınızdan arınmalısınız. Mantığınıza güvenseniz bile, bazı değişik olaylar, sizin tarzınızın dışında bir söyleşi gerektirebilir. Müthiş dengenizi ve kendinizi sınayabileceğinizi unutmamalısınız.

 18/05/2013

Oğlak ( 22 Aralık – 19 Ocak )

Gününüzü ailenizle birlikte paylaşacağınız çok yoğun bir gün olacak. Özellikle genç aile bireylerinin kişisel özelliklerinden kaynaklanan sorunlar gündeme gelebilir. Siz düşüncelerinizi söylerken kalp kırmamaya özen göstermelisiniz.

 18/05/2013

Kova ( 20 Ocak – 18 Şubat )

Yaratıcılığınıza güveniyorsunuz. Başlattığınız işi sabırla tamamlama ve sorumluluk duygunuz yoğun olduğu için, bugün birçok kombinasyon çalışmayı beraber yapacaksınız. Evinizle ilgili değişim yapmak ve eşyaların yerini değiştirmek isteyebilirsiniz. Rutin işler için güzel bir hafta sonu. Ellerinizi kullanırken dikkatli olun.

 18/05/2013

Balık ( 19 Şubat – 20 Mart )

Siz kendi değer yargılarınızın dışında hareket emekten hoşlanmıyorsunuz. Bazı dış etkenler, sizin enerji gücünüzü etkiliyor. Bugün, birlikte çalıştığınız kişilere zayıf ve duygusal davranacaksınız. Onların bazı sırları, sizin için önem taşımasa da, kişisel sorumluluğunuzun güçlü olmasından dolayı, ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz.

18/05/2013
Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı