BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 18.02.2014

18 Şubat 2014 Salı KOÇ Burcu Yorumu

Bildiğiniz konularda konuşmanız gerekirken, çevrenizde gelişen olumsuz olaylara da yorum getirmek isteyebilirsiniz. Bazen kendinizi tutamıyor ve müdahale etmemeniz gereken konulara el koyuyorsunuz. Bugün kardeşlerinizle ilgili yapacağınız konuşmalar, yaratıcılığınız konusunda size yeni ufuklar açacaktır. Onlarla iş birliğiniz pekişiyor.

18 Şubat 2014 Salı BOĞA Burcu Yorumu

Düşündüğünüz her konuyu hızlı bir şekilde gerçekleştirmek isteyebilirsiniz. Bugün kazançlarınızı arttırma ve menfaatlerinizi koruma adına başlattığınız girişimciliğiniz, istediğiniz şekilde sonuçlanacaktır. Birçok zincirleme işlerinizi bildiğiniz gibi tanzim edebilme imkanı bulacak ve yönlendireceksiniz.

18 Şubat 2014 Salı İKİZLER Burcu Yorumu

Ay, burcunuzda ilerlerken özgürlüğünüzü vurgulayacak çalışmalara yönelmenizi sağlıyor. Yaptığınız her işe kendi bireysel çabalarınızı aktarabiliyorsunuz. Bugün, isteklerinizde aşırıya kaçmanız sonucunda, partnerinizin sizi tenkit etmesine neden olabilirsiniz. Sorgulayacağınız kişiler var ve zamanlama konusunda tedbirli davranmalısınız.

18 Şubat 2014 Salı YENGEÇ Burcu Yorumu

Bugün içiniz kıpır kıpır. Olaylara iyimser yaklaşmanıza rağmen, birçok arkadaşınız tarafından tenkit edilebilirsiniz. Geleneksel yapınızı zorlamak istememenize rağmen, yeniliklere açık olduğunuz bir gün. Bilinçaltınızda geliştireceğiniz olayları, yaşamla paylaşma konusunda aceleci davranmak isteyebileceğiniz bir gün.

18 Şubat 2014 Salı ASLAN Burcu Yorumu

Bugün, arkadaş çevrenizde size yaklaşmak isteyen birçok kişi var. Onların paylaşmak istediği konulara çekimser bakabilirsiniz. Siz sabit düşünmekten vazgeçmiyorsunuz. Ay’ın bulunduğu konum, kendinizi aşma konusunda size yardım ediyor. Daha çekici ve yaratıcı olacağınız bir gün. Özgürce davrandığınız zaman başarı yüzdeniz artacak.

18 Şubat 2014 Salı BAŞAK Burcu Yorumu

Partnerinizle aynı düşünceye sahip olmasanız bile, fikirlerine saygı göstermek isteyecek ve onun tarafından saygı göreceksiniz. Mesleki kariyerinizin önemli olduğunu fark ediyor ve kişisel yeteneklerinizi değerlendirme konusunda acele etmenizi öneriyoruz. Toplumsal başarınızı arttırma konusunda hiç kimseden etkilenmemelisiniz.

18 Şubat 2014 Salı TERAZİ Burcu Yorumu

Kendinizi doğru ifade edebileceğinizin bir gün içindesiniz. Düşüncelerinizi kendi tarzınızda yorumlamanız son derece doğal gelişiyor. Bugün, eğitim ve öğretim konularının gündem kazanmasıyla, kendinizi aşacak çalışmalar içinde olacaksınız. Özgün araştırmalar peşinde olmanız sayesinde, bilgi dağarcığınız artıyor.

18 Şubat 2014 Salı AKREP Burcu Yorumu

Aşk ve çevresel ilişkilerinizi birlikte ve başarılı bir şekilde götürüyor olmanız, kendinize olan güven duygunuzun daha da gelişmesine neden olacak. Bugün, bulunduğunuz ortamlarda iddialı ve yaratıcısınız. Özellikle ailenizin isteklerinin gündem kazanacağı bir gün. Günlük aktiviteniz oldukça yoğun seyredecek.

18 Şubat 2014 Salı YAY Burcu Yorumu

Çevresel ilişkilerinizle, özel yaşamınızın aynı paralellikte olması gerekirken, rutin olmayan nedenlerden dolayı yaşam kalitenizde çözülmeler olabilir. Bugün, partnerinizin ilginç fikirlerinden etkileneceksiniz. Onun, size sunacağı alternatiflere düşünmeden tepki verebilirsiniz. Esnek olmaya ihtiyacınız var.

18 Şubat 2014 Salı OĞLAK Burcu Yorumu

Çevrenizle duygusal bağlarınızın yoğun olduğu bir gün. Özellikle yakın komşularınızın ve arkadaş çevrenizin desteğine ihtiyaç duyabilirsiniz. Bugün, ani gelişen olaylara karşı tepkili davranacaksınız. Günün ilerleyen saatlerinde farklı konuların güncellik kazanmasıyla kafanız karışabilir. Entelektüel yönleriniz ağır basacak.

18 Şubat 2014 Salı KOVA Burcu Yorumu

Zeki yönlerinizi ön plana çıkaracak çalışmalar içinde olacaksınız. Bugün, size farklı yaklaşan kişilere karşı dikkatli olmanızda yarar var. Aynı fikirde olmayacağınız kişilerin davranış biçimlerini onaylamaktan vazgeçmelisiniz. Gelişen şartların yön değiştirmesinin, sizi olumsuz etkilemesine izin vermediğiniz sürece başarı sizden yana olacak.

18 Şubat 2014 Salı BALIK Burcu Yorumu

Partnerinizin düşüncelerini öğrenme konusunda ısrarcı olmanızın hiçbir yararı olmayacak. Onun sizden saklamak istediği konular olabilir. Bazı olayları zamana bırakmanın faydasını daha sonra göreceksiniz. Ailenizin sorunlarıyla ilgilenmeniz gereken bir gün ve bu arada kendinizi sorgulamaktan vazgeçmelisiniz.

Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı