BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 17.07.2013

Koç ( 21 Mart – 19 Nisan )

Maddesel özgürlüğünüz için, her türlü şartları kendinize hedef olarak belirleyebilir ve kişisel isteklerinizle toplumsal olayları kafanızda ustaca bağdaştırabilirsiniz. Bugün, yaşamınızla ilgili yeni bir dönem başlatmak isteyeceksiniz fakat önce kafanızdaki karmaşayı atmalısınız. Her şeyi çok fazla yargılamak zorunda kalacaksınız. Kendinize güvenmelisiniz.

17/07/2013

Boğa ( 20 Nisan – 20 Mayıs )

Yaşam enerjinizin güçlü olduğu bir gün. Birçok işi bir arada yapmanın keyfini yaşayacaksınız. Yaratıcılık dürtülerinizi istediğiniz alanda kullanabilir, birçok yeni iş için başlangıçlar yapabilirsiniz. Bugün, satın alma duygunuz çok yüksek. Uzun süredir aklınıza taktığınız alışverişi yapmaktan büyük bir zevk alacaksınız.

 17/07/2013

İkizler ( 21 Mayıs – 21 Haziran )

Yeteneklerinizi mantık çerçevesi içinde, kurgulamayı iyi biliyorsunuz. Bugün, ele aldığınız konuları istediğiniz gibi şekillendireceksiniz. Sosyal yönünüzün güçlü kılan ortamlarda mesleki başarınızı perçinlemek adına yeni başlangıçlar yapmak isteyeceksiniz. Görüşeceğiniz kişiler üzerinde olumlu etkiler bırakıyorsunuz.

17/07/2013

Yengeç ( 22 Haziran – 22 Temmuz )

Enerjinizin oldukça yoğun olduğu bir gün ve kendinizi ifade edecek konuları mıknatıs gibi üzerinize çekiyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilere karşı kendinizi sorumlu hissediyorsunuz. Bugün yardım sever duygularla hareket edeceksiniz. Küçük ayrıntıların kafanızı meşgul etmesi sonucunda detaylar önem kazanacak.

 17/07/2013

Aslan ( 23 Temmuz – 22 Ağustos )

Aklınıza taktığınız konularda ısrarcısınız fakat sessiz bir direniş sergilemekte de çok ustasınız. İnançlarınız doğrultusunda hareket etmekle birçok başarıya daha hızlı yakalayabilirsiniz. Yaratıcı kişiliğinizle iş ortamında başarılı olacaksınız.

 17/07/2013

Başak ( 23 Ağustos – 22 Eylül )

Maddi konularda yorum yapmak istemediğiniz halde, çevrenizdeki kişiler sizin özel sorunlarınızı merak ediyor. Çevrenize göre fazla tutucu tavırlar sergiliyorsunuz. Bugün, organizasyon çalışmalarına ağırlık vermek isteyebilirsiniz.

 17/07/2013

Terazi ( 23 Eylül – 22 Ekim )

Partnerinizin duygusal takıntıları yüzünden zor anlar yaşayabilirsiniz. O sizin gibi mantıklı davranmak istemeyebilir. Çünkü, yaşama bakış tavrınızda farklı bir sistem var. Onun sizi anlayabilmesi çok zor. Aile içi sorunlar gündeme gelebilir.

 17/07/2013

Akrep ( 23 Ekim – 21 Kasım )

Maddi konularla ilgili sınırlarınızı genişletmeyi ve yeni kaynaklar araştırmayı amaçlıyorsunuz. Sizi yargılamalarına izin vermeden, isteklerinizi gerçekleştirmelisiniz. Çevrenize karşı kariyerinizle ilgili sezgisel bir savaş içinde olacaksınız.

 17/07/2013

Yay ( 22 Kasım – 21 Aralık )

İçsel dengenizin bozulması, günlük olaylara da yansıma yapıyor. Bugün, ailenizle fikir birliği yaptığınız konularda kendinizi yalnız hissetmeyeceksiniz. Aktif zekanız, sizi olumlu kılsa da, aşırıya kaçan hareketleriniz başkalarına olumsuz gelebilir. Öfkeli olduğunuz zaman yalnız kalmaya çalışmalısınız. Dinlenmek sizi olumlu kılıyor.

 17/07/2013

Oğlak ( 22 Aralık – 19 Ocak )

Birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızın size sunacağı bazı tekliflere kayıtsız kalamayacaksınız. Özellikle bugün, çevrenizin kalabalık olması canınızı sıkabilir. Ay’ın bulunduğu konum, organize çalışmalara ağırlık vermenizi öneriyor.

 17/07/2013

Kova ( 20 Ocak – 18 Şubat )

Olumlu davranışlarınız yanlış anlaşıldığı zaman derinden yaralanıyor ve kendinizi savunmasız hissediyorsunuz. Bugün bulunacağınız ortamlarda duygusal yönleriniz ortaya çıkabilir ve huzursuzluk duyabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla ilgili fikirlerinizi kendinize saklamanızda yarar var. Haklı çıktığınız zaman, daha çok üzülüyorsunuz.

 17/07/2013

Balık ( 19 Şubat – 20 Mart )

Her türlü ayrıntıları hesaplıyorsunuz. Mantıklı ve detaylı tarafınız bazı konulara olumsuz bir şekilde yaklaşmanıza neden oluyor. Çevrenize yorulduğunuzu belirtmek zorundasınız. Bugün şartlarınızı gözden geçirin. Duygusal konularınızda onu yargılamadan dinlemelisiniz. Sorunlarını sizinle paylaşmaya cesareti yok. Haklı olduğunu duymak istiyor.

 17/07/2013
Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı