BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 17.06.2013

Koç ( 21 Mart – 19 Nisan )

Çekiciliğinizi kullanmak için daha ne bekliyorsunuz? Zihinsel aktivitenizin yüksek olduğu bir gün. Sözlerinizi ustaca kullanarak, çevrenize istediğiniz her şeyi yaptırabileceksiniz. Bugün, planlarınızı hiç kimseyle paylaşmamaya çalışın. Yakın çevrenizde sizden yardım bekleyen kişiler olacaktır. Onları geri çevirmeden önce dinlemelisiniz.

 17/06/2013

Boğa ( 20 Nisan – 20 Mayıs )

Romantik ve duygusal yönleriniz ön plana çıkıyor. Geçmiş bağlarınızı yeniden gözden geçirirken, hatalarınızı da düşünmelisiniz. İlişkilerinizde güvensiz oluşunuzdan dolayı, çevresel bağlarınızı zayıf tutmak istiyor ve yakınlarınızın görüşlerine göre; bencilce davranıyorsunuz.

 17/06/2013

İkizler ( 21 Mayıs – 21 Haziran )

Bugün, iyi niyet elçisi gibi ortalarda dolaşmanız, kıskançlık hedeflerine maruz kalmanıza neden olabilir. Çevrenizde, kendinizi ispat etme konusunda başlattığınız olumlu çalışmaları gizli tutmalısınız. Araştırmacı yönlerinizin takdir görmesi, hedeflerinizi daha da yüksek tutmanıza neden olacaktır.

17/06/2013

Yengeç ( 22 Haziran – 22 Temmuz )

İlişkilerinizde aşırılığa kaçabilir ve olaylara sıkı bir disiplin getirmek isteyebilirsiniz. Duygusal baskılara gelemiyor olmanıza rağmen, kendi davranışlarınıza yansıtmak istemiyorsunuz. Yeteneklerinizi ortaya çıkarma çabası içindesiniz.

 17/06/2013

Aslan ( 23 Temmuz – 22 Ağustos )

Açık fikirli olduğunuzu bilenler , bugün içine kapanık ve gizemli davranışlarınızı yanlış yorumlayabilir. Araştırmacı yapınızın ön plana çıkmasıyla, derinlemesine düşündüğünüz bir gün içindesiniz. Planlarınızın doğru uygulanmak için, kendi içinize kapamış olabilirsiniz.

17/06/2013

Başak ( 23 Ağustos – 22 Eylül )

Düşüncelerinizin sınırlanmasından hoşlanmadığınız bir gerçek. Siz, kendi disiplininizin uygulayıcısısınız. Bireysel düşündüğünüz için yanlış anlaşılma olasılığınız çok güçlü. Çalışmalarınızda sınır çizdiğiniz bir gün içindesiniz.

 17/06/2013

Terazi ( 23 Eylül – 22 Ekim )

Bugün duygusallığınız doruklarla geziniyor. İş hayatınızdaki gerginlikler özel hayatınıza da yansıdığı için huzur bulmakta zorluk çekiyorsunuz. Yakın bir dostunuzdan alacağınız haber, geleceğe yönelik yatırımlar için harekete geçmenizi sağlayacak. Sağlığınız yerinde görünüyor.

 17/06/2013

Akrep ( 23 Ekim – 21 Kasım )

Dikkatli yönlerinizi işiniz ve özel ilişkilerinize yansıtacaksınız. Partnerinizin duygusal yaklaşımları kafanızın karışmasına neden olacaktır. Aranızda sorun haline gelen güven konularını tekrar konuşmalısınız. Detayları gözden kaçırmayın.

 17/06/2013

Yay ( 22 Kasım – 21 Aralık )

Çevrenizde görüştüğünüz kişilerin, özellikle iyi niyetli ve kendilerini aşmış kişiler olmasına dikkat ediyorsunuz. Bugün yeniliğe ihtiyacınız var ve düşüncelerinizi paylaşacak dostlarınızla bir araya geleceksiniz. Ay’ın konumu, gireceğiniz ortamlarda farklı insanların ilginizi çekebilirsiniz. Kişisel cazibenizin etkin olduğu bir gün.

 17/06/2013

Oğlak ( 22 Aralık – 19 Ocak )

Partnerinizle çekişme içine girebilirsiniz. İyi niyetli yaklaşımlarınız, karşı tarafın farklı düşünceleri nedeniyle, sizi yanlış sonuçlara götürebilir. Onu ikna etmek yerine maddi anlamda kendi koşularınızı düzeltme yolunu seçmelisiniz.  17/06/2013

Kova ( 20 Ocak – 18 Şubat )

Birlikte çalıştığınız kişilerin yaratıcı özellikleri motivasyon gücünüzü iki katına çıkarıyor. Engellerle boğuşmak sizin tarzınız. Kendinizi ispat ettiğiniz zaman zaferinizin tadına doyum olmuyor. Bugün Ay’ın konumu, size özel dostluklar sunabilir. Eski dostlarınızın haberlerini almak sizi mutlu edecektir. Duyacağınız dedikodulara aldırmamalısınız.

17/06/2013

Balık ( 19 Şubat – 20 Mart )

İlişkinizde yaşadığınız somut gerçekleri, ilişkinize yansıtmaktan hoşlanıyorsunuz. Bugün, partnerinizle birlikte yapıcı kararlar alacaksınız. Düşüncelerinizde ileriye dönük çalışmalar içindesiniz. Fikirlerinizde kayda değer bir ilerleme söz konusu olacaktır.Önemli adımlar atamak için, gerekli gelişmelere sahipsiniz.

17/06/2013
Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı