BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 17.03.2014

17 MART 2014 PAZARTESİ BURÇ YORUMLARI

Tüm Burçların Günlük Burç Günlük Burç yorumları

KOÇ BURCU: Bugün duygusal konuların ön planda olacağı bir gün. Ay karşıt burcunuzda ilerliyor. Partnerinizle aranızda kişisel konuları gözünüzde büyütebilirsiniz. Karşılıklı yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir. Partnerinizin farklı düşünceler içinde olması, sizi olumsuz etkileyebilir. Bugün daha gerçekçi olmalısınız.

BOĞA BURCU: Bugün Ay, Terazi burcunda ilerlemekte ve sağlık konusunda size daha bir hassaslık vermektedir Yanınızda çalışan kişilerle uyum içinde olmaya özen göstermelisiniz. Sosyal ilişkilerinize bağlı çalışmaların getirdiği artılar, öz benliğinizi güçlendiriyor. Estetik yönünüzün önem kazandığı bir gün içindesiniz

İKİZLER BURCU: Bugün, yaşantınızda sanatsal olayların ve yaratıcılığınızın önem kazanması, sizi farklı olaylara yönelmenize neden olacaktır. Hayallerinizi yaşama geçirme konusunda oldukça aceleci davranabilirsiniz. Partnerinizin duygusal yaklaşımlarına karşılık verecek ve birlikte ortak çalışmalar içinde olacaksınız.

YENGEÇ BURCU: Aile içi aktivitelerin önem kazanması ve evinizle ilgili değişiklikler yapmanız söz konusu. Bugün, bulunduğunuz ortamı yenilemek ve güzelleştirmek isteyecek ve sevdiklerinizle birlikte paylaşım içinde olacaksınız. Zihinsel ve duygusal yeteneklerinizi birleştirerek, ortaya güzel çalışmalar çıkaracaksınız. Sevdiklerinizin desteğini unutmamalısınız.

ASLAN BURCU: Bugün, maddesel olaylara duygusal bir şekilde yaklaşacak ve sevdiğiniz işleri yapmak isteyeceksiniz. Çevrenizde size destek veren ve zihinsel paylaşımlarınıza aktivite kazandıran dostlarınızın varlığını yadsıyamazsınız. Yapacağınız işleri planlayarak, hedeflerinize yaklaşıyorsunuz. Bilinçli bir yaklaşım, sizin için en doğru olan davranış.

BAŞAK BURCU: Sizin için olumlu bir gün. Venüs burcunuzda ilerlerken, kişisel çekiciliğinizi istediğiniz bir şekilde ortaya çıkarıyor. Karşılıklı ilişkilerinizi yeniden şekillendireceksiniz. Bugün, yaratıcılığınıza bağlı çalışmaların maddi güce dönüştürmek sizin, özel beceri alanınıza giriyor. Çevrenizin olumsuz etkilerine aldırmamalısınız.

TERAZİ BURCU: Bugün, gizli düşünceler içindesiniz ve aşk konusunda kafanızdan geçenleri, hiç kimse ile paylaşmamalısınız. Atacağınız adımlarınızı titizlikle seçmeli size destek verecek kişilerin niyetleri konusunda dikkatli olmalısınız. Çevrenizde farklı görüntü veren bazı kişilerin olması, sonradan huzurunuzu kaçırabilir.

AKREP BURCU: Bugün, amacınıza uygun kişilerle bir araya gelme planları yapıyor ve dostluklarınızın sizin için önemli olduğunu biliyorsunuz. Venüs’ün konumu, yaratıcı yönünüzü ortaya çıkaracak, arkadaşlarınızla ortak çalışmalar içinde olacaksınız. Sınırlarınızı ölçülü bir şekilde genişletmek amacında oluşunuzu, herkesin anlaması mümkün değil.

YAY BURCU: Çevrenizle duygusal bağlarınızın güçlü olması sizin elinizde. Özgürlük duygularınızın yoğun olması ve yaptığınız her işte, bu yönünüzü koruma çabaları içinde olmanız, yapacağınız önemli işleriniz engelleyebiliyor. Bugün, sıra dışı popüler olayların önem kazanması, yaşantınıza farklı bir boyut getirebilir.

OĞLAK BURCU: Bugün Ay’ın konumu, yolculuklar konusunda size çeşitli fırsatlar sunuyor. Yolların önem kazanması ve bazı maddi konularla ilgili beklentilerinizin bu durumlara bağlı olması, aklınızı kurcalayabilir. Kararlarınızı verirken hedeflerinizi gözden geçirin ve ayağınıza gelen fırsatlar konusunda çekimser kalmayın.

KOVA BURCU: Bugün, farklı olayları araştırmacı yönünüzle birleştirerek, çeşitli sentezler oluşturacaksınız. Kısa yolculuklar ve maddi konularla ilgili görüşmeler güncellik kazanabilir. Beklediğiniz kişilerle bir araya gelme olasılığınız yüksek ve değişik sürprizlere hazırlıklı olmalısınız. Kendinizi olumlu bir şekilde gözlemlemelisiniz.

BALIK BURCU: Sezgilerinizin güçlü olduğu bugün içinde, bir çok olaya farklı bir bakış açısı getireceksiniz. Emlak alımı ve satımı için, zevklerinize uygun alış veriş yapmanız mümkün. Duygusal ilişkilerinizde yenilikler söz konusu olacak ve yeni tanışacağınız kişilerle farklı bir uyum yakalayabilme şansınız oldukça yüksek.

Astrolog Filiz Özkol – Sabah

Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı