BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 16.12.2013

Koç ( 21 Mart – 19 Nisan )

Sevgilinizle aranızdaki uyum zaman zaman tehlikeye giriyor. Birbirinizi anlamaya çalışın. Birkaç gündür süren küçük huzursuzluk bugün çözülebilir. Yoğun geçen günlerin ardından, bugün işleri teslim edebilmek, rahatlamanıza ve birlikte çalıştığınız insanlarla ilgilenebilmenize olanak tanıyacak. Maddi açıdan aldığınız kararları uygularken zorluk çekiyorsunuz. Savurganlıktan vazgeçin. Çektiğiniz baş ağrıları göz problemlerinin bir belirtisi olabilir

16/12/2013

Boğa ( 20 Nisan – 20 Mayıs )

Beklenmedik bir şekilde partnerinizle ilgili olaylar bir anda gündeminizi doldurabilir. Bu durum karşısında sorunların üstesinden gelebilmek için, gerçekten sakin, sabırlı olmalı ve olayları alttan almalısınız. Birlikte çalıştığınız size haksızlık yapan biri, sonradan hatasını kabul edip, özür dileyecek. Bu tür davranışlar yüzünden zaman zaman çalışmaktan soğuyorsunuz. Talih oyunlarında şans sizden yana. Biraz spora ihtiyacınız olduğunu unutmuş gibi davranıyorsunuz.

 16/12/2013

İkizler ( 21 Mayıs – 21 Haziran )

Sevgilinizin size güvenmediğini düşünüyorsunuz. Yaşadığınız kızgınlık, partnerinizin sizinle karşılıklı konuşma niyetini cevapsız bırakmamalı. Size güvenilmez muamelesi yapılmasına tepki duymadan önce, böyle davranıldığından iyice emin olmanız gerekiyor. İşinizle ilgili çok ilginç düşünceleriniz var. Bu düşüncelerinizle ilgili parasal destek arayışlarınızda gelişmeler gündeme gelebilir. Para konularında zayıfsınız, başkaları için yaptığınız harcamaları azaltmalısınız.

16/12/2013

Yengeç ( 22 Haziran – 22 Temmuz )

Sevgilinizle aranızda kıskançlık nedeniyle zorlu anlar yaşayabilirsiniz. İyimser düşüncelerle onu anlamaya çalışırken, aynı zamanda kendi duygularınızın da nedenlerini yakalamaya çalışın. Yaratıcı çalışmalarınızla çok başarılı olacağınız bir gün. Ekip arkadaşlarınızla birlikte uyum içinde çalışacak ve değişik konularla ilgileneceksiniz. İhtiyacınız olmayan şeylere harcama yapmanız yüzünden bütçeniz zorlanıyor. Bedensel kırgınlıklarınızı ayakta geçirme alışkanlığınız sizi yatağa düşürebilir.

 16/12/2013

Aslan ( 23 Temmuz – 22 Ağustos )

Partnerinizle yaşadığınız tartışmadan sonra kalan umutlarınız da yok oldu. Ama onu incitmek istemiyorsunuz. Bu da, yaşadığınız onca güzel şeyden kaynaklanıyor. Son zamanlarda çok istekli çalışmıyor ve bunu gizleyemiyorsunuz. İş başında işi sevmeyen, huzursuz görüntünüz göze batıyor. Bugünden başlayarak gönlünüzün işini aramalısınız. Bugün hiç hesapta olmayan harcamalar canınızı sıkabilir. Rahat bir uyku için yatağa girmeden önce günlük stresten arının. Uykusuzluk sağlığınızı etkileyebilir. Uyku düzeninizi bozmayın.

 16/12/2013

Başak ( 23 Ağustos – 22 Eylül )

Size haksızlık ettiğini düşünüp bir süredir ilişkiyi soğuttuğunuz sevgiliniz, olayın pek farkında değil gibi. Onu sıkıntınızdan haberdar etmenizde fayda var. İşle ilgili konularda rehavete girdiğiniz bir dönem. Endişelenmeyin, bu durum çok çabuk geçecek. Maddi konularda yardıma ve desteğe ihtiyacınız olabilir. Mümkün oldukça harcamalarınızı planlı yapın. Spor yapmanız bedensel ve zihinsel olarak kendinizi tazelenmenize ve güçlenmenize olanak tanıyacaktır.

 16/12/2013

Terazi ( 23 Eylül – 22 Ekim )

Korkularınızla hem kendinizin hem de sevgilinizin tadını kaçırıyorsunuz. Kaybetme korkunuzu, onu kaybetmek için her şeyi yapabileceğiniz boyutlara götürmekten kaçının. İş ilişkilerinde kurduğunuz dostluklardan genellikle zarar görmek, sizi daha mesafeli bir insan haline getirmiş. İş ilişkilerinizde duygusallığı asgariye indirip daha uyanık olmanız gerekiyor. Paraya ihtiyacı olan bir yakınınıza yardım edin, karşılığını fazlasıyla göreceksiniz. Açılan iştahınız nedeniyle kilo problemine dikkat edin.

 16/12/2013

Akrep ( 23 Ekim – 21 Kasım )

Yaşadığınız bütün olumsuzluklara rağmen beraberliğinizden memnunsunuz. Onun her anlamda mükemmel biri olduğunu düşünmekte haklısınız. İşinizi seviyorsunuz kolay, kolay bulunamayacak iş ilişkileriniz var. Ama yine de keyfiniz yok. Bugünlerde gönülsüzlük sergiliyorsunuz. Borç alışverişlerinde fazla titizsiniz, yine de daha dikkatli olmanızı gerektiren önemli bir konu var! Bir yakınınızın önemsiz bir sorununu büyütebilirsiniz. Endişe edecek bir durum yok.

16/12/2013

Yay ( 22 Kasım – 21 Aralık )

Sevgilinizin beklentilerine yanıt vermekte zorlanıyorsunuz. Aslında fazla bir şey istemiyor. Bugün ufak bir tartışma yaşamanız mümkün. İşinizde çalışkan ve becerikli oluşunuz size bazı imtiyazlar sunuyor. Bugün bazı küçük gerginlikler olabilir, ancak soğukkanlı tutumlarınızla bunları aşabilirsiniz. Kenara para koyacak durumda olmanıza rağmen bir birikim sahibi değilsiniz! Açık havada vakit geçirmek dinlenmenize ve kendinizi zinde hissetmenize fazlasıyla yardımcı olacak

16/12/2013

Oğlak ( 22 Aralık – 19 Ocak )

Bugün, partnerinizle işbirliği içinde olmanız, kazançlarınızla ilgili ortak kararlar almanıza neden olacaktır. Yaşamınızı kendi istekleriniz dahilinde yönlendirmek isteyebilirsiniz.Sevdiğinizle çatışabilirsiniz. Dikkatli olmalısınız.

 16/12/2013

Kova ( 20 Ocak – 18 Şubat )

Aşk ilişkiniz açısından olumlu bir dönem. Aranızdaki anlaşmazlıkları düzeltmek için bazı girişimlerde bulunmanız ve çaba göstermeniz gerekiyor. Bugün çalışmak için kendinizi zorlamamalısınız. Hemen umutsuzluğa da kapılmayın, sabırlı olun. Unutmamalısınız ki hayatta elde ettikleriniz hep sabrınızın sonucu olmuştur. Maddi anlamda girişimlerde bulunurken, olayları kısa vadede ele almamanız yararınıza olacak. Kronik rahatsızlıklarınız varsa, dikkatli olun.

 16/12/2013

Balık ( 19 Şubat – 20 Mart )

Oldukça duygusal bir gün olacak. Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Yine de içinizden geldiği gibi davranmaktan sakın vazgeçmeyin. İşyerinizde olan adaletsizliklere karşı tepki gösteriyor ve bu duruma dur diyebileceğinizi düşünüyorsunuz. Oysa yaşananların sizinle ilgisi yok. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklememelisiniz.

16/12/2013
Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı