Genel

Günlük Burç Yorumları 16.10.2014

16 Ekim 2014 Perşembe KOÇ Burcu Yorumu
Ay burcunuzda ilerliyor ve karşı cinsle aranızda önlemeyen bir yakınlık söz konusu. Özgürlük duygularınızı kimseye teslim etmeden aşk yaşamanın zor olduğunu bildiğiniz için bugün karışık düşünceler içinde olacaksınız. Değişimler içinde olmanıza rağmen, enerjinizin gücünü duygusal ilişkilerinize de yansıtabiliyorsunuz.

16 Ekim 2014 Perşembe BOĞA Burcu Yorumu
Yaşamınızın değişen değerlerinden rahatsız olmadan, çevrenizi sorgulamayı seviyorsunuz. Bugün güvensizlik duygusu içinde olabilirsiniz. Durum değerlendirmesi yaparken kendi mantığınızı savunan ve olaylara farklı bir felsefeyle yaklaşan bir yapınız var. Bugün mesleki anlamda başarı istemeniz doğal ve olayların üstesinden geleceksiniz.

16 Ekim 2014 Perşembe İKİZLER Burcu Yorumu
Ay’ın bulunduğu konum sizi aşan sıra dışı konular üzerinde çalışmanızı gerektirebilir. Siz güçten yanasınız fakat bu özelliğinizi sergilerken, çevrenize yardım etmeyi de seviyorsunuz. Karşıt burcunuzda yol alan Venüs’ten aldığınız çekicilik sanatını istediğiniz gibi kullanabileceğiniz bir gün ve keyfini çıkarmalısınız.

16 Ekim 2014 Perşembe YENGEÇ Burcu Yorumu
Toplumsal işlerde başarı kazanmak, sizin için kolay bir şekilde gelişecek. Yapmak istediklerinizle ilgili yeni projelerin gündeme gelmesiyle birlikte, yeni bir motivasyon kazanacaksınız. İşbirliği içinde olacağınız kişilerle, duygusal bağlarınızın güçlü olduğu bir gün içindesiniz.Ay tepe evinizde ilerlerken, mesleki anlamda başarınızı destekliyor.

16 Ekim 2014 Perşembe ASLAN Burcu Yorumu
Bugün içsel savaşlarınızdan galip çıkabilirsiniz. Venüs yakın ilişkilerinizde istediğiniz desteği sağlarken, dostlarınız tarafından çok seviliyorsunuz. İletişim konularında istediğiniz performansı yakalayacak, ulaşmak istediğiniz kişiler konusunda zorluk çekmeyeceksiniz. Bazı konularda daha da güçlenmek zorundasınız.

16 Ekim 2014 Perşembe BAŞAK Burcu Yorumu
Maddi konularla ilgili bazı gizlilik söz konusu olabilir. Bugün Ay’dan aldığınız etki sizi bağımlı olduğunuz konularda daha yaratıcı yapıyor. Her şeyi detaylarıyla düşünüyor ve görüştüğünüz kişilerin tepkisini çok iyi takip ediyorsunuz. Yeni oluşumlar için her şey mükemmel gelişiyor. İstediğiniz başarıya çeyrek kaldı.

16 Ekim 2014 Perşembe TERAZİ Burcu Yorumu
Ay, karşıt burcunuz Koç’ta ilerlerken aşk yaşantınıza romantizm getiriyor. Karşılıklı ilişki içinde olduğunuz kişilerin olumlu etkilerini üzerinizde hissedeceksiniz. Partnerinize isteklerinizi yaptırma konusunda başarılı olacaksınız. Bugün sezgilerinizin yoğunluğu, partnerinizin dikkatini çekebilir.

16 Ekim 2014 Perşembe AKREP Burcu Yorumu
Bugün birlikte çalıştığınız kişilerin üzerinde ilginç fikirleriniz herkesin dikkatini çekecektir. Uzun süredir merak ettiğiniz konularla ilgili farklı ip uçları bulacak çok eğleneceksiniz. Hayallerinizin sınırı yok ve sizin için imkansızlık saçma bir şey. Olumsuzlukların sizi etkilemesine izin vermediğiniz müddetçe olayların üstesinden gelebileceksiniz.

16 Ekim 2014 Perşembe YAY Burcu Yorumu
Venüs burcunuzda ilerlerken kombinasyon burcunuz Koç’ta bulunan Ay’dan olumlu etkiler alıyorsunuz. Her anlamda güçlü ve güzel bir gün. İletişim konularında, isteklerinizi karşı tarafa kabul ettirebileceğiniz için, planlarınızı uygulamaya başlayabilirsiniz. Kişisel tavırlarınızla çevrenizde imaj yaratıyorsunuz.

16 Ekim 2014 Perşembe OĞLAK Burcu Yorumu
Evinizle ilgili yapacağınız değişimleri ortaya çıkarmadan önce başkalarının da fikirlerini alma ihtiyacı içinde olabilirsiniz. Bugün çevrenize şüpheli bir şekilde yaklaşmanız mümkün. Size anlatılan her şeyin arkasında farklı şeylerin olabileceğini düşünüyorsunuz. Aile içinde oluşan durumlara karşı yeni bir yapılanma içinde olabilirsiniz.

16 Ekim 2014 Perşembe KOVA Burcu Yorumu
Başarınızı biraz da iletişim içinde olduğunuz kişilerin mantığına hitap ettiğiniz zaman yakalıyorsunuz. Bugün ele aldığınız konular üzerinde titiz çalışmalar yapacak, bazı önemli tespitler üzerinde duracaksınız. Koç’ta ilerleyen Ay, çevre ilişkilerinizin anlam kazanmasına neden olurken, güçlü dostluklarınız daha da pekişebilir.

16 Ekim 2014 Perşembe BALIK Burcu Yorumu
Bugün kazançlarınızı düşünerek hareket edecek ve özel zevkleriniz için para harcamak zorunda kalacaksınız. Şansınızı istediğiniz gibi kullanabileceğiniz bir gün. Bazı ödemeleriniz için geç kalmak istemiyorsanız, fatura takiplerinizi sıkı yapmalısınız. Çalışma ve eğlence temponuzun yoğun oluşu yüzünden dinlenmeye çok az vakit ayırıyorsunuz.

Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı