BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 16.08.2013

Koç ( 21 Mart – 19 Nisan )

Çevre ilişkileriniz olumlu bir şekilde götürmeyi iyi biliyorsunuz. Bugün birçok olumlu olaya görsel olarak şahit olacak ve yaptığınız işi pozitif bir şekilde sonuçlandıracaksınız. Kişisel çabalarınız ve yaratıcılığınızı ön plana çıkarırken, fevri hareketlerden özellikle uzak kalmayı özen göstermelisiniz. Sinirleriniz çok çabuk bozulabiliyor. 

16/08/2013

Boğa ( 20 Nisan – 20 Mayıs )

Değişik alanlarda yaptığınız çalışmaların ilgi görmesi, motivasyon gücünüzü arttırırken, düşünce sınırlarınızı genişletiyor. Bugün, çok hareketlisiniz. Çevrenizde birçok işin üstesinden gelebilecek çalışmalar içindesiniz. Kendinize güveniyor ve gereğinden çok yoruluyorsunuz.

16/08/2013

İkizler ( 21 Mayıs – 21 Haziran )

Dış görünümünüzü sürekli disiplin altında tutmaya ve içsel patlamalarınızı kendi içinde izole etmeye çalışmanız, sorunların büyümesine meydan verebilir. Hoşunuza giden biriyle ilgili, içinizde kişilik savaşı vermeyi bir kenara bırakın.

 16/08/2013

Yengeç ( 22 Haziran – 22 Temmuz )

Aile içinde istenmeyen olaylar gelişebilir ve siz taraf tutmak zorunda kalabilirsiniz. Fikir ayrılıklarının yaşanmasını istemiyorsanız, olaylar karşısında birleştirici bir tutum izlemelisiniz. Bugün duygusal ilişkilerinize yeni bir boyut kazandırmak isteyebilirsiniz. Ani gelişecek durumlara karşı dikkatli olmalısınız.

 16/08/2013

Aslan ( 23 Temmuz – 22 Ağustos )

Bugün, özlemleriniz değer kazanabilir. Güzel ve olumlu duyguların kişisi olduğunuz için kaybettiğiniz fırsatları bir kez daha düşünebilirsiniz. Güvenli bir yaşam isteği içindesiniz. Kazançlarınıza yeni bir şekil verebilirsiniz.

 16/08/2013

Başak ( 23 Ağustos – 22 Eylül )

İşinizle ilgili yeni olayları takip etmeli ve kararlarınızı daha sonra vermelisiniz. Duygusal konularda güzel bir ilişkiyi götürmek için her türlü donanıma sahip olduğunuz halde, huzursuzsunuz. Gereksiz hırslara yenik düşmemelisiniz.

 16/08/2013

Terazi ( 23 Eylül – 22 Ekim )

Ailenize karşı derin duygular içindesiniz. Onların her türlü sorununu yüklenmenize karşın, bazen karşılığını alamıyorsunuz. Bugün, olağanüstü işler peşinde koşmak istiyorsunuz. Hayallerinizin sizi yönlendirmesine izin vermelisiniz.

16/08/2013

Akrep ( 23 Ekim – 21 Kasım )

Olaylara farklı bakmaya devam ediyorsunuz. Yaratıcılığınızı istediğiniz gibi gösteremediğiniz zaman, kendi içinize kapanıyorsunuz. Yaşam sürecinizin zorunlu olarak ortaya çıkarttığı aktivitelerin, artması sizi zor durumda bırakabilir.

 16/08/2013

Yay ( 22 Kasım – 21 Aralık )

Maddi konularda kendinize gereken fırsatları tanımıyorsunuz. Bugün, istemdışı gelişmelere şahit olabilirsiniz. Yapmanız gereken davranış biçimi, olayları olduğu gibi kendinize özgün bir yorumla değerlendirmeniz. İnatçı tavrınızı ortaya koyacak ve taviz vermeden çalışmak isteyeceksiniz.

 16/08/2013

Oğlak ( 22 Aralık – 19 Ocak )

İlişkinizin düzgünlüğü küçük sorunları göz ardı etmenize neden olmamalı. Gösterilen gayretler tek taraflı değil. Bazı çabaları küçümser tavırlar, sorunları büyütebilir. Aşk yaşamınızı ön planda tutacağınız bazı düzenlemeler yapmanız gerekiyor. İş hayatınızda değişiklikler yapma zamanınızın geldiğini düşünüyorsunuz. Ama mevcut şartları değiştirmek sizi zorlayabilir. En iyisi mevcut şartları zorlamadan küçük değişikliklerle yetinin. Bugün kazanç konularında yanlışlıklar yapabilirsiniz.

 16/08/2013

Kova ( 20 Ocak – 18 Şubat )

Çevresel ilişkilerinizin önem kazanacağı bir gün. İletişim konusunda yoğunluk söz konusu olacak. Birçok dostlarınız sizinle görüşmek için, gerekli bağlantıları kurmak isteyecekler. Bugün, tarzınıza uygun kişilerle birlikte önemli ve güzel konuşmalar yapacaksınız. İçsel enerjinize bağlı çevresel ilişkileriniz ön planda olacak.

 16/08/2013

Balık ( 19 Şubat – 20 Mart )

İletişiminizin mükemmel olduğu bir gün. Yakın dostluklar ve kardeşlerle ilgili güzel haberler alabilirsiniz. Bulunduğunuz ortamlarda arkadaşlarınızın enerjilerini yükseltecek konuşmalar yaparak, onların moralini yükselteceksiniz. Beklediğiniz haberler, sürpriz bir şekilde size ulaşabilir.

 16/08/2013
Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı