BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 16.05.2013

Koç ( 21 Mart – 19 Nisan )

Kalbi boş olanlar için olumlu bir gün.Uzun süredir beklediğiniz ilişkiyi yakalama şansınız var. Çekici yönünüzü dikkat çekecek bir şekilde ortaya koyacaksınız. Kalbi dolu olanlar daha dikkatli davranmalılar. Sahiplenme duygularının oldukça yoğun olması nedeniyle partnerlerini üzebilirler. Bugün, tartışma ortamı yaratmaktan kaçınmalıdırlar. İşinizde performans sergileyeceğiniz bir gün içindesiniz. Yapacağınız her işin altında güçlü bir planlama yeteneği yatıyor. Ele aldığınız her konuyu sonuna kadar bireysel bir şekilde takip ediyorsunuz. Çevrenizde sizi bencillikle suçlasalar bile aldırmamayı öğrendiniz. Bugün, bel kaslarınızı zorlamamalısınız. 

16/05/2013

Boğa ( 20 Nisan – 20 Mayıs )

Bugün, iyi niyet elçisi gibi ortalarda dolaşmanız, kıskançlık hedeflerine maruz kalmanıza neden olabilir. Çevrenizde, kendinizi ispat etme konusunda başlattığınız olumlu çalışmaları gizli tutmalısınız. Araştırmacı yönlerinizin takdir görmesi, hedeflerinizi daha da yüksek tutmanıza neden olacaktır. 

16/05/2013

İkizler ( 21 Mayıs – 21 Haziran )

Bugün, iç huzurunuz ve duygularınız gayet uyumlu olacaktır. Mesleğinizle ilgili konularda barış ve ahenk dolu birgün olacaktır. İşlerinizi kolaylıkla yerine getirecek ve üstleriniz tarafından takdir göreceksiniz. Bugün tek sorun görüntünüzdeki güvensizlik olabilir. Siz kendinizi iyi hissettiğiniz halde dış ortamdaki insanlar sizdeki güvensiz görüntüye aldanabilirler. Üzerinizde sanki bir ağırlık varmış gibi hissederler. Yoğun gündeminizi bugün kolaylıkla yerine getirecek ve bundan da keyif alacaksınız. Bugün, kafanızın içindeki birçok meseleyi yeniden ele almak için uygun birgün. Fakat siz bunları tekrar düşünerek günün ahengini bozmak istemeyeceksiniz. Bugün patronlarınızla uyumunuzda gayet keyifli olacaktır. Bugün zihniniz berrak, disiplinli ve ciddi düşünceler içindesiniz. 

16/05/2013

Yengeç ( 22 Haziran – 22 Temmuz )

İsteklerinizde oldukça inatçı davranıyorsunuz. Geçmiş deneyimlerinizden yola çıktığınız zaman, daha az hata yaptığınızı bildiğiniz için kişisel isteklerinizi arka plana atabiliyorsunuz. Bugün, kendiniz çok dingin hissedeceksiniz. 

16/05/2013

Aslan ( 23 Temmuz – 22 Ağustos )

İş yerinizde kişileri çok çabuk ikna etme gücüne sahipsiniz. Fakat, onların sizi etkilemeleri oldukça güç. Bugün, farklı görüşlerin oluştuğu ortamlarda duygusal davranmak yerine kendinizi ifade etmenin yollarını bulmalısınız.

 16/05/2013

Başak ( 23 Ağustos – 22 Eylül )

Ailenizle ilgili duygusal paylaşımlar söz konusu olacak. Aile fertleriyle ortak çalışmalar gündeme gelecek. Maddi destek sağlayacağınız konuların gündeme gelmesi bütçenizi zorlayacak. Sakinliğinizi korumaya devam edeceksiniz.

 16/05/2013

Terazi ( 23 Eylül – 22 Ekim )

Sadece kendinize güvenmekle hata ediyorsunuz. Bugün çevrenizle işbirliği içine olmanız gereken bir gün. Sizin için her türlü iletişim çok önemli ve bu özellikleri karşı taraftan görmediğiniz zaman duygusal kırıklıklar yaşıyorsunuz.

 16/05/2013

Akrep ( 23 Ekim – 21 Kasım )

İlişkilerinizde aşırılığa kaçabilir ve olaylara sıkı bir disiplin getirmek isteyebilirsiniz. Duygusal baskılara gelemiyorsunuz. Kafanızda her zaman, uğraştığınız işin dışında, henüz kendinizin de somutlaştıramadığı başka işlere yönelmek var.

 16/05/2013

Yay ( 22 Kasım – 21 Aralık )

Bugün, her zamankinden çok daha hareketlisiniz. Kombinasyon burcunuz Yayda yıldız birikimi var. Aşk yaşantınızda bir çok duyguyu bir arada yaşayacağınız karmaşık bir gün. Heyecanlarınız ön planda olacak. Partnerinizle ortak, bazı eğlenceli ortamlara gireceksiniz. Çocukları olan Aslanlar için güzel bir gün.

 16/05/2013

Oğlak ( 22 Aralık – 19 Ocak )

Siz sınırlarınızla çevreniz arasında kesin çizgileri olan birisiniz. Bugün, tutucu davranışlar içinde olmanız, arkadaşlarınızın tepkiselliğine hedef olmanıza neden olacaktır. İstekli konuşmalarınızla bazı kişileri kendi yanınıza çekiyorsunuz.

16/05/2013

Kova ( 20 Ocak – 18 Şubat )

Bugün, tepkilerinizi ve düşüncelerinizi saklama gereği duyacaksınız. Yakın çevrenizde dostlarınıza gizemli davranışlar sergileyerek karşı tarafın fikirlerini öğrenmeden, açıklama yapmaktan kaçınıyorsunuz. Planlı davranışlarınızın, yanlış anlaşılmasından çekinmiyor ve kendinize her konuda güveniyorsunuz.

 16/05/2013

Balık ( 19 Şubat – 20 Mart )

Kendinize güveniyor ve başlattığınız işi bitirme konusunda ısrarcı davranıyorsunuz..Bugün, beklediğiniz haberler konusunda acele etmemelisiniz.Yolculuklarda yaşayacağınız aksilikleri düşünerek, bu tür düşünceniz varsa ertelemeli biraz daha beklemelisiniz. Beklentilerinizde fazla uç davranıyor ve gerçekleşmediği zaman da, çok üzülüyorsunuz.

16/05/2013
Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı