BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 15.05.2013

Koç ( 21 Mart – 19 Nisan )

Bugün, duygularınız sıra dışı gelişiyor. Satın alma konusunda çılgın bir alış veriş tablosu ile ortaya çıkabilirsiniz. Sonradan pişman olacağınız olayların ortasında kalmak istemiyorsanız, istikrarlı davranmalısınız. Finans konularıyla ilgili takip gerektiren işlerle gündeme geleceksiniz. Kendinizi sıkı bir şekilde denetlemelisiniz.

15/05/2013

Boğa ( 20 Nisan – 20 Mayıs )

İlişkilerinizde derin dostluklara önem vermeniz, bugün yakın dostlarınızla yapacağınız işbirliklerini gündeme getirecek. Kendinizi ispat etme konusunda işlek zekanızdan faydalanmalısınız. Bugün, belli bir disiplin anlayışı içinde hareket ediyor ve araştırmanızı derinleştiriyorsunuz.

 15/05/2013

İkizler ( 21 Mayıs – 21 Haziran )

Duygularınızı dile getirmeye meyilli olacaksınız. Bunu yaparkende kendi kültürel birikiminizi bulunduğunuz çevreye göre kullanacaksınız. Bazı anlarda kendinizin veya başkalarının derin hislerinden ve duygusal ihtiyaçlarından habersiz tavırlar içinde olabilirsiniz. Karar vermek ve bunlara sadık kalmak, duygusal taahhütlerde bulunmaktan uzak durabilirsiniz. Meraklı bir gündesiniz. Çok canlı bir zihne sahip olacaksınız. Herşeyle ilgilenecek ve yakından tanımaya çalışacaksınız. Dostlarınızla güzel birgünü karşılayabilirsiniz.

 15/05/2013

Yengeç ( 22 Haziran – 22 Temmuz )

Bugün, aynı anda bir çok yerde bulunmanız gerekebilir. Hayallerinizin altındaki gerçek nedenlerle baş etmesini öğreniyorsunuz. Bugün enerjinizi daha belirgin bir şekilde ortaya koyuyorsunuz. Unutmayın ki güç hala sizde…

 15/05/2013

Aslan ( 23 Temmuz – 22 Ağustos )

Mantığınızın sizi yanıltmasına izin vermek istemiyorsunuz. Bugün araştırmaya yönelik çalışarak, ince işler peşinde koşacaksınız. Duygusal ilişkinizde, endişelere kapılmadan, onunla birlikte en doğru yolu bulmalısınız.

15/05/2013

Başak ( 23 Ağustos – 22 Eylül )

Bilinçaltınız çok karışık. Bazı sırlarınızı saklama konusunda oldukça inatçı davranarak, karşınızdaki kişileri şaşırtacaksınız. Olayları abartmadan yaşarsanız, her şey olumlu gelişecek. Gizemli yönleriniz herkesin ilgisini çekecek.

 15/05/2013

Terazi ( 23 Eylül – 22 Ekim )

İşinizle ilgili ilginç gelişmelerin olduğu bir gündesiniz. Yeni şartların lehinize gelişmesi sizi de şaşırtacak. Partnerinize şans verdiğiniz zaman, şartların aleyhinize döneceğini sanarak hata ediyorsunuz. Sinirleriniz oldukça duyarlı.

 15/05/2013

Akrep ( 23 Ekim – 21 Kasım )

Bugün, birlikte çalıştığınız kişilere enerjinizi istediğiniz gibi yansıtmak istemenize rağmen, olayları abartmamalısınız. Son günlerde çalışma temponuzdaki belirgin artış, sağlık sorunları getirebilir. Bugün kendinizi şımartmalısınız.

 15/05/2013

Yay ( 22 Kasım – 21 Aralık )

Durgunluktan nefret ettiğiniz bir güne giriyorsunuz. Olayların sürekli yön değiştirmesinden yanasınız. Kafanızda planladığınız küçük seyahatler için, gerekli donanıma henüz hazır değilsiniz. Bugün, huzurunuzu bozacak davranışlardan uzak kalmalı, kendinize bazı tavizler vermelisiniz. Araştırmacı tarafınız atağa kalkıyor. 

15/05/2013

Oğlak ( 22 Aralık – 19 Ocak )

Maddi konularda çekimser davranacak ve paranızın değerini bileceksiniz. Bugün harcamalarınız konusunda tereddütleriniz var. Güçlü bir sorumluluk duygusu içinde hareket ederek kendinizi ortaya koymanın tam zamanı.

 15/05/2013

Kova ( 20 Ocak – 18 Şubat )

Düşüncelerinizi belli bir süzgeçten geçirmeden konuşmak istemiyorsunuz. Bugün, takıldığınız konularda yoğunlaşmak isteyeceksiniz. Soğuk ve mantıklı düşündüğünüz zaman, olayların odak noktasını çok çabuk kavrayabiliyorsunuz. Karışıklıklara neden olan her türlü problemleri kolay bir şekilde çözümleyebileceğiniz bir gün.

15/05/2013

Balık ( 19 Şubat – 20 Mart )

Bugün, mesleki anlamda isteklerinizi yaşama geçirmek için, güçlü bir paylaşıma ihtiyaç duyabilirsiniz. Gücünüzü ispat etmek istiyorsunuz, fakat bu konuda baskıcı davranmaktan vazgeçmelisiniz. Diretme ve direnme konusunda yapıcı davrandığınız zaman, kazanmamak gibi bir probleminiz olamaz. Sadece dengeli davranmalısınız.

 15/05/2013
Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı