BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 15.04.2014

15 Nisan 2014 Salı KOÇ Burcu Yorumu
Bugün tavırlarınızda belirli bir inatçılık gözleniyor. Çevrenizin yardımına ihtiyaç duyduğunuz halde, güçlü gurur duygunuzla hareket ediyorsunuz. İçinize dönük davranışlarınız yüzünden yalnızlığı tercih edebileceğiniz bir gün yaşıyorsunuz. İçsel sesinizi dinleyerek doğruları bulacağınızdan emin olabilirsiniz.

15 Nisan 2014 Salı BOĞA Burcu Yorumu
Maddesel konularda kendi bildiğiniz şartlardan vazgeçmek istemiyorsunuz. Koşullarınızı genişletmek amacı ile hareket etmeli ve çevrenize mantıklı fakat kişisel menfaatlerinizi ön plana çıkaracak şartlarla yaklaşmalısınız. Bazen çekimserliğiniz yüzünden çok şey kaybedebiliyorsunuz. Sabırlı olmak her zaman avantaj olmuyor.

15 Nisan 2014 Salı İKİZLER Burcu Yorumu
Ay’ın bulunduğu konum, duygusal yönlerinizi ortaya çıkarırken çevrenizdeki ilişkilere daha farklı bakabiliyorsunuz. Onların problemleri sizin için önem kazanacak. Kardeşler arası iletişim yoğun olduğu bir gün. Karşılıklı ilişkilerinizi pekiştirecek aktiviteler söz konusu olacak. Romantik sözcükler önem kazanıyor.

15 Nisan 2014 Salı YENGEÇ Burcu Yorumu
Partnerinizin sizi ikna etmesi için zaman alacaktır. İnatçı bir tutum içindesiniz. Heyecanlarınızı baskı altında tutarak düşünceleriniz paylaşmak istemiyorsunuz. Güçlü bir paylaşıma ihtiyaç duyduğunuz için düşüncelerinizi kolay bir şekilde karşınızdaki kişiye teslim edemiyorsunuz. Bugün biraz esnemeye ihtiyacınız var.

15 Nisan 2014 Salı ASLAN Burcu Yorumu
Bilinç altınızda yoğun duygular ve gizli öfkeleriniz var. Düşüncelerinizde bazı yeniliklere ihtiyaç duyuyor olsanız bile uygulama konusunda oldukça titiz davranıyorsunuz. Çalışma yaşantınızda aksayan durumlar için, gerekli motivasyona sahip olabilirsiniz, fakat göz ardı ettiğiniz konular size sorun yaşatacaktır.

15 Nisan 2014 Salı BAŞAK Burcu Yorumu
Hızlı düşünüyor ve kendinize her konuda güveniyorsunuz. Başlattığınız işleri bitirmek konunda aceleci tavırlarınız var. Bugün, iyi niyetli ve yapıcı davranışlar içindesiniz ve başlattığınız işleri tamamlamak istiyorsunuz. Arkadaşlarınızla birlikte bazı düşünce paylaşımı içinde olabilirsiniz. Bazı sırlarınızı kendinize saklama niyetindesiniz.

15 Nisan 2014 Salı TERAZİ Burcu Yorumu
Bugün hırslarınızda değişimler söz konusu. Karşınızdaki kişilerin size sunduğu tekliflere temkinli ve isteksiz davranıyorsunuz. Kendinizi güçlü ve gururlu hissediyor ve bazı konumlarınızın size getireceği olanaklara ince hesaplarla yaklaşıyorsunuz. Geçmişte yaşadığınız bazı problemlerin tekrarlanmasından korkuyorsunuz.

15 Nisan 2014 Salı AKREP Burcu Yorumu
Sabırlı ve istikrarlı davranışlarınızla ideallerinizde ısrarcı bir tutum izliyorsunuz. Olaylardan ders almasını bilen bir yapınız var. Bugün bulunduğunuz ortamlarda entelektüel davranışlarınızla çevrenizi olumlu etkiliyorsunuz. Romantik ve duygusal yönleriniz ön plana çıkıyor. Yolculuklar gündeme gelecektir.

15 Nisan 2014 Salı YAY Burcu Yorumu
Maddesel kaygılarınız var. İşinizle ilgili duygusal paylaşım içinde olduğunuz kişilerle yüksek bir performans sergiliyorsunuz. Ailenizin yardımını almaktan hoşlanıyorsunuz. Onlarla sevgisel alış verişlerde olduğunuz zaman, çevrenizle daha pozitif bir iletişime giriyorsunuz. Kafanıza taktığınız konularda, başarılı çalışmalara gireceksiniz.

15 Nisan 2014 Salı OĞLAK Burcu Yorumu
Ay karşıt burcunuzda ilerliyor, partneriniz ve ortak ilişkilerinizle ilgili kuşkucu davranışlar gösterebilirsiniz. Bugün katılacağınız toplantılarda istekli ve kararlı görünmek zorundasınız. Yapacağınız her türlü fikir alış verişlerinde önce karşı tarafı ikna etmeli ve daha sonra kurallarınızı uygulamalısınız. Tatminkar olmak için şartlarınızı zorluyorsunuz.

15 Nisan 2014 Salı KOVA Burcu Yorumu
Çalıştığınız kişilerle ve kişisel deneyimlerinizle ilgili genişlemeye ihtiyaç duyuyorsunuz. Belli kalıpların kişisi değilsiniz ve yenilenme duygusunu hissetmediğiniz zaman huzursuz ve kaprisli oluyorsunuz. Bugün, çalışma arkadaşlarınız sizi anlamakta güçlük çekecekler. Bazı olayları yanlış yorumlamalarına neden oluyorsunuz.

15 Nisan 2014 Salı BALIK Burcu Yorumu
Duygusal tatminler yaşamadan yapacağınız işlerde başarılı olamıyorsunuz. Bugün çalışmalarınızın sizi anlamlı bir yerlere getireceğinden emin olabilirsiniz. Sosyal yaşamınızda hareketlenme söz konusu olurken, yalnız Balıklar karşılarına çıkacak karşı cins ile uzun vadeli birliktelikler kurabilirler.

Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı