BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 15.01.2014

15 OCAK 2014 ÇARŞAMBA BURÇ YORUMLARI

Tüm Burçların Günlük Burç Günlük Burç yorumları

KOÇ BURCU: Önemli anlaşmalar yapmak için uygun bir gün içindesiniz. Sezgisel yeteneğinizi iyi bilenler için, bu durum korkutucu olabilir. Üzerinizde hissettiğiniz güçlü enerji, istemeden bazı hatalar yapmanıza neden olabilir. Görüşeceğiniz kişilerin farklı yönlerini değerlendirme konusunda oldukça beceri sahibisiniz. Çevresel koşullarınızı doğru algılamalısınız.

BOĞA BURCU: Bugün, maddi konularda ilginç araştırmalar içinde olacak ve özgürlüğünüzü kanıtlayacak ve farklı kişilerin fikirlerin yola çıkarak, kazançlarınızı belirleyici işler yapacaksınız. Satürn karşıt evinizde yer alırken, sosyal ve ortaklık ilişkilerinde inatçı bir tavır sergilemeyi tercih ediyorsunuz..İşinizle ilgili yenilikler gündeme gelecektir.

İKİZLER BURCU: Dengelenmiş kişiliğiniz ve ölçülü konuşmalarınızla kendinizi bulunduğunuz ortama saygılı bir şekilde sunuyorsunuz. Bilgilerinizi paylaşma konusunda farklı davranıyor ve olaylara keskin bir mantıkla yaklaşıyorsunuz. Bugün, yaşam felsefenizi destekleyici derin düşüncelere sahipsiniz ve paylaşmaktan hoşlanıyorsunuz.

YENGEÇ BURCU: Ay burcunuzda ilerlerken, romantik ve duygusal yönlerinizi istemeseniz de, ortaya çıkarıyor. Çünkü, hata yapmaktan korkar bir haliniz var. Duygusal fırtınalardan korunmak uğruna, bazen aşka sırtınızı dönebiliyorsunuz. Birçok ilişki fırsatlarıyla karşılaşacağınız bir gün. Üstelik gizli egolarınız da, her an ortaya çıkabilir.

ASLAN BURCU: Aile içi olayların gündeme gelmesiyle birlikte; bugün onlara vakit ayırmalı, sorunlarıyla daha yakından ilgilenmelisiniz. Ay’ın konumu, sizi hassaslaştırıyor ve duygusal konularda çevrenize karşı daha tutarsız olmanıza neden oluyor. Gün içinde, küçük engellerin motivasyonunuzu bozmasına izin vermemelisiniz.

BAŞAK BURCU: Görüşeceğiniz kişilere kendi görüşlerinizi aktarmak isteyecek ve duygusal bağlarınızı güçlü tutacaksınız. Sadece mantığınıza güveniyor ve düşüncelerinizden taviz vermek istemiyorsunuz. Sizinle aynı tarzda düşünen kişilerle yaptığınız görüşmelerden büyük keyif alacaksınız. Bugün, fikirlerinizi karşı tarafa istediğiniz gibi yansıtabileceksiniz.

TERAZİ BURCU: Bugün çevre iletişiminizde mükemmel bir gelişme izlenecek. Çevresel ilişkilerinizde sosyal aktivitenizin yüksek olduğu bir gün. Zihinsel enerjiniz olumlu ve algılama yeteneğinizi çok iyi kullanıyorsunuz. Yaşamınız renklendirmek isteyebilirsiniz. Karşı cinsle aranızda, sezgiye davranan bir duygusal gelişme söz konusu.

AKREP BURCU: İş konusunda rakiplerinizin olduğunu unutmamalı ve tavırlarınızı planlı bir şekilde sürdürmelisiniz. Başarıyı mıknatıs gibi çeken bir yönünüz var fakat hiçbir şeyin kolay olmadığını da sizden iyi bilen yok. Liderlik özelliklerinizi ön plana çıkarmanız için gerekli enerjiye sahipsiniz. Maddi olaylarınızı yeniden düşünmek zorunda kalacaksınız. Sağlığınıza özen göstermeyi unutmayınız.

YAY BURCU: Kafanızda her zaman, uğraştığınız işin dışında, henüz kendinizin de somutlaştıramadığı başka işlere yönelmek var. Yeteneklerinizi ortaya çıkarma çabası içindesiniz. Entelektüel oluşumlar için uygun bir gün olmasına rağmen, duygusal takıntılarınız yüzünden olayların sınırlarını genişletebilirsiniz. Planladığınız olayları yaşama geçirmek için daha fazla beklememelisiniz.

OĞLAK BURCU: Çevresel ilişkileriniz ve birlikte çalıştığınız kişiler arasında kurduğunuz müthiş bir denge var. Bugün her konuya farklı bir yorum getiriyor onları sıkı bir şekilde, birbirine bağlayabiliyorsunuz. Sosyal aktivitelerle ilgili başarınızın tartışılmayacağı bir gerçek. Bir çok arkadaşınızın ortak katkılarıyla kendiniz farklı bir çalışma ortamı içinde bulabilirsiniz.

KOVA BURCU: Bugün, yapacağınız çalışmaların ön hazırlıkları içinde olacaksınız. Birlikte olduğunuz kişilere geleneksel ve sahiplenme duyguları ile yaklaşacak, onlarla fikir birliği içinde olacaksınız. Planladığınız konularda, gerekli finansı sağlamanız için ince hesaplara ihtiyacınız olacak. Yapacağınız değişiklikleri yaşama geçirme konusunda hayal gücünüzü kullanmalısınız.

BALIK BURCU: İş ilişkilerinizi yoğun tutmak zorundasınız. En küçük kopukluklar performans düşüklüğüne neden oluyor. Bugün duygusal yönlerinizi saklayarak kendinizi daha mantık çerçevesi içinde değerlendirmek isteyebilirsiniz. Yaratıcı yönünüzü ortaya çıkaracak çalışmalar içinde olacaksınız fakat korkularınızı yenmelisiniz. Detaylar üzerinde yoğunlaşabilir ve özgüveninizi geliştirebilirsiniz.

Astrolog Filiz Özkol – Sabah

Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı