BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 14.06.2013

Koç ( 21 Mart – 19 Nisan )

Yatırımcı yönleriniz atağa kalkıyor. Masraflarınızı kısarak, işinizle ilgili projelerinizi genişletebilirsiniz. Bütçenizle ilgili yeni düzenlemelere gereksinme duyacaksınız. Fikirleriniz sürekli değişiyor. Bu değişimler, mükemmel olma isteğinizden kaynaklanıyor. Bugün, duygularınızın kısıtlanmasına izin vermemelisiniz.

 14/06/2013

Boğa ( 20 Nisan – 20 Mayıs )

Çevrenizin isteklerini güçlü bir şekilde algıladığınız için, sorumluluk duygunuzu zorlayacak çalışmaları seçerek, çevrenizi olumlu bir şekilde etkiliyorsunuz. Bugün, olaylara kısa yoldan çözüm getireceksiniz. Düşündüklerinizin anında gerçekleşmesini isterken, gergin ve sinirli davranışlarınızla dikkat çekeceksiniz. Paylaş 14/06/2013

İkizler ( 21 Mayıs – 21 Haziran )

İkili ilişkilerinizde ketum davrandığınız bir gün. Bugün, sosyal çalışmalarınıza belli bir kariyer kazandırma çabası içindesiniz. Çekici kişiliğinizin size kazandıracağı prestij konusunda kendinizden emin gibi görünseniz bile, içsel olarak, güven arayışı içindesiniz.

 14/06/2013

Yengeç ( 22 Haziran – 22 Temmuz )

Bugün, birlikte çalıştığınız kişilere enerjinizi istediğiniz gibi yansıtmak istemenize rağmen, sunuşlarınızı belli bir düzeyde gerçekleştirmeli ve olayları abartmamalısınız. Bazı konuları çözümleyebilmeniz, herkesin dikkatini çekiyor.

 14/06/2013

Aslan ( 23 Temmuz – 22 Ağustos )

İçinizde fırtınalar koparken, çevrenize gülücükler dağıtmanız, sizi zorlayacak. Bugün duygularınızı kimseyle paylaşmak istemiyor ve çevrenizi içinizden yargılıyorsunuz. Eleştirici yönlerinizi denetlemek zorunda kalmaktan yorulabilirsiniz. İş şartlarınızı gözden geçirin.

14/06/2013

Başak ( 23 Ağustos – 22 Eylül )

Karşılıklı ilişkilerinizde yaşamanız gereken sıradışı olaylar gündem kazanacak. Heyecanlı ve enerjik davranarak, sevdiğiniz kişiyi etkilemek isteyeceksiniz. Bugün onunla canlı bir performans yakalayacaksınız. Geçmişi artık geride bırakmalısınız.

14/06/2013

Terazi ( 23 Eylül – 22 Ekim )

Arkadaşlarınızla fikir çatışmaları yaşamanız mümkün. Organizasyonlar konusunda kendi düşüncelerinizi kabul ettirmeye çalışıyor ve sizi karşı çıkanlara tepki gösteriyorsunuz. Bugün, ikna kabiliyetinizi fazlasıyla kullanacaksınız.

 14/06/2013

Akrep ( 23 Ekim – 21 Kasım )

Duygusal davranmaktan çok akılcı olmayı yeğlemelisiniz. Bugün aile içi aktiviteler için uygun bir gün olmasına rağmen, arkadaşlarınıza daha çok zaman ayırabilirsiniz. Canınızın sıkılmasına neden olacak olaylardan uzak kalmaya çalışın.

 14/06/2013

Yay ( 22 Kasım – 21 Aralık )

Maddesel konularda kendinize güveniyor ve harcama konusunda sınır tanımıyorsunuz. Bugün, planladığınız işler için, yüklü bir bütçeye ihtiyacınız olacak. Düşündüğünüz şeyleri gerçekleştirme uğruna borçlanabilirsiniz. Çevrenize iyi niyetle yaklaşmanız, her zaman olumlu sonuç vermiyor. Temkinli olmayı unutmamalısınız.

 14/06/2013

Oğlak ( 22 Aralık – 19 Ocak )

Bugün partnerinizle iyi iletişim içinde olmanız sayesinde, aldığınız ortak kararları yaşama geçirme konusunda daha inatçı olacaksınız. İçsel enerjinizi sevdiklerinize yansıtacak ve onların sorunları ile yürekten ilgileneceksiniz.

 14/06/2013

Kova ( 20 Ocak – 18 Şubat )

Güven duygusunun eksik olduğu ortamlardan hemen uzaklaşıyorsunuz. Empati yeteneğiniz oldukça güçlü. Kişisel hırslarınızı olumlu kullanmanıza rağmen, herkesten aynı şeyi beklemeniz yanlış. Bugün, karşılaştığınız kişilerin amaçları, aklınızı karıştıracaktır. Ailenizin desteğine sığınabilir ve enerjinizi güçlendirebilirsiniz.

 14/06/2013

Balık ( 19 Şubat – 20 Mart )

İşinizle ilgili gerekeli alt yapıya sahipsiniz. Bulunduğunuz ortamlarda daha başarılı bir performans sergilemekten yanasınız ve bu olayı görüştüğünüz kişilere hissettirme amacı içindesiniz. İçsel sesinize güvenmelisiniz .Maddi konularla ilgili, kimseyle paylaşmak istemediğiniz gizli düşünceleriniz var.

 14/06/2013
Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı