BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 14.05.2014

Koç

Uzun süredir beklediğiniz ödemelerle ilgili gelişmeler yaşayabilir, tahsil edemediğiniz alacaklarınızı temin edebilirsiniz. Korkularınızla ve kaygılarınızla yüzleşebilir, gizemli ve derin konularla ilgili araştırmalar yapabilirsiniz.

Boğa

İkili ilişkileriniz gündemde olacaktır. Mevcut ilişkilerinizde yaşadığınız gelişmeleri gözden geçirerek yeni kararlar alabilirsiniz. Kıskanç ve baskıcı davranışlardan uzak durmaya gayret etmeli, enerjinizi dengeli kullanmaya özen göstermelisiniz.

İkizler

Sağlığınızla ilgili konular öncelik kazanacaktır. Alışkanlıklarınızı ve bedeninize zarar veren davranışlarınızı gözden geçirerek düzenleyebilirsiniz. İş hayatınızda ve çalışma ortamınızda bazı gelişmeler gündeme gelebilir.

Yengeç

Aşk hayatınızla ilgili konular gündemde olacaktır. İlişkilerinizde baskıcı ve takıntılı davranışlardan uzak durmanız gereken bir gündesiniz. Yeni kararlar alabilir, işe yaramayan alışkanlıklarınızı geride bırakabilirsiniz.

Aslan

Evinizle ve ailenizle ilgili konular gündemde olacaktır. Yaşadığınız olumsuzlukları unutabileceğiniz gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Yerleşim konuları gündeme gelebilir. Geçmişte yaşadığınız olayların oluşturduğu etkileri düşünebilirsiniz.

Başak

Kardeşinizle ve yakın çevrenizle olan ilişkileriniz gündemde olacaktır. Zihinsel faaliyetleriniz yoğun olabilir, düşüncelerinizi ifade etme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Sezgilerinizin yüksek olacağı bugün, yeni farkındalıklar kazanabilirsiniz.

Terazi

Güvence arayışınızın yoğun olduğu bir gündesiniz. Maddi kazançlarınız ve değer verdiğiniz şeyler gündemde olacaktır. Yeni kazanç fırsatlarıyla karşılaşabilir, gelirinizi artırmaya yönelik girişimlerde bulunabilirsiniz.

Akrep

Duygusal gücünüzün ve sezgilerinizin yoğun olduğu bir gündesiniz. Sorumluluklarınızı gözden geçirebilir, yapmak istediğiniz şeyleri hayatınıza taşıyabileceğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Çevrenizden güzel destekler bulabileceksiniz.

Yay

Geçmişi ve yaşadıklarınızı gözden geçirebilirsiniz. Bu zamana dek sizden gizlenmiş bazı gerçekler açığa çıkabilir. Kendi içinize dönerek ihtiyaçlarınızı sorgulayabilir, hayatınızı olumsuz etkileyen davranışlarınızı geride bırakabilirsiniz.

Oğlak

Arkadaş çevrenizle olan ilişkileriniz gündemde olacaktır. Kalabalık gruplarda yer alabilir, yeni insanlarla tanışma fırsatı elde edebilirsiniz. Mevcut ilişkilerinizi yaşadıklarınızla birlikte gözden geçirme ihtiyacı hissedebilirsiniz.

Kova

İş ve kariyer hayatınızla ilgili gelişmeler gündemde olacaktır. İş arıyorsanız yeni iş imkanlarıyla karşılaşabileceğiniz bir dönemdesiniz. Geleceğe yönelik hedeflerinizi çevrenizdekilerle paylaşarak güzel destekler bulabilirsiniz.

Balık

Kişisel gelişiminiz ve eğitiminizle ilgili konular öncelik kazanacaktır. İnançlarınızı ve hayat felsefenizi gözden geçirebilir, bakış açınızı değiştirecek gelişmeler karşılaşabilirsiniz. Sezgileriniz ve duygusal gücünüz yoğun olacaktır.

Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı