BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 13.04.2013

Koç ( 21 Mart – 19 Nisan )

Aşk bu günlerde ne yazık ki sizin için sıkıntıdan başka anlam taşımıyor! Herhalde bugünlerde özgüveninizi yitirdiniz. Genel güvensizliğinizden sevgiliniz de payını alıyor. İşinizle ilgili alacağınız ilginç teklifler, size bağlayıcı kararlar aldırabilir. Sizin dostluğunuzu hak etmeyen biriyle bitirdiğiniz bir ilişki tekrar canlılık kazansa da siz istekli olmayacaksınız. Gelecek günlerde maddi sıkıntı çekmemek için harcamalarınızda kontrollü olun. Yediklerinize dikkat, mideniz bozulabilir.

13/04/2013

Boğa ( 20 Nisan – 20 Mayıs )

Biten ilişkiniz için üzülmeyin. Onu sıkça arayarak, kesin bitmiş şeyleri düzeltmeye çalışmak istemeniz hata yapmanıza yol açabilir. Kuralcılığı sürekli yadsıyan biri olarak, iş yaşamınızdaki kuralcılığınızla tezat oluşturuyorsunuz. Maddi alandaki sorunlarınızı güvendiğiniz ve size destek vereceğinden emin olduğunuz bir dostunuzla paylaşmalısınız. Sinirsel gerginlikler tansiyonunuzda oynamalara neden olabilir. Sakin ve huzurlu olmaya çalışmalısınız. 13/04/2013

İkizler ( 21 Mayıs – 21 Haziran )

Sizinle ilgili aldığı referanslar konusunda yeterli bilgi sahibi değilsiniz. Sonsuz güven duyguları içinde değilmiş gibi tavır takınması, sizden kaynaklı olabilir. İş yerinde bazı olaylar yüzünden ve birikmiş tasaların da etkisi ile tedirgin ve sıkıntılı olacaksınız, öğleden sonra bir tatlı sürpriz bu sıkıntının yerine sevinç ve mutluluk getirecek. Maddi konularla ilgili sorunlar keyfinizi kaçırabilir. Sinirsel gerginlikler tansiyonunuzda oynamalara neden olabilir. Sakin ve huzurlu olmaya çalışmalısınız.

13/04/2013

Yengeç ( 22 Haziran – 22 Temmuz )

Özel hayatınızla ilgili düşünceleriniz berraklaşmaya başladı. Daha kararlı ve sakin bir tutum içine girecek, içinde bulunduğunuz durumu yeniden gözden geçireceksiniz. Uzak mesafeli bağlantılarınızdan beklediğiniz haberlerin gelmeyişi yüzünden sıkıntı çekebileceğiniz bir gün. Ticari ilişkilerinizde zorlanmalar yaşayabilir ama üstesinden gelebilirsiniz. Yapıp yapmamakta tereddüt ettiğiniz bir yatırım konusunda, karar vermeniz için yapılan baskılar canınızı sıkabilir.

13/04/2013

Aslan ( 23 Temmuz – 22 Ağustos )

Sevgilinizle daha sağlıklı ilişkiler kurmayı becerebilmeniz gerekiyor. Ona yaptırımlar, yasaklar koymak yerine daha yakın ve sevgi dolu olma yoluna gidebilirsiniz. İşinizle ilgili bir söz verdiniz. Vermiş olduğunuz sözü yerine getirmemeyi aklınızdan çıkarın. Sözünüzde durmamak size sadece zarar verir, sözde durursanız karşılığını da her bakımdan fazlasıyla göreceksiniz. Her zaman kazandığınızdan daha çoğunu harcamanız sizi zor duruma sokuyor. Günlük gerilim tansiyonunuzu çıkarabilir.

 13/04/2013

Başak ( 23 Ağustos – 22 Eylül )

Sevgilinizden istediklerinizi açıkça dile getirmelisiniz. Bu beklentileri duyan sevgilinize de zaman tanıyarak, beklentilerinize karşılık vermesini sağlayın. İşle ilgili konularda çok değişik fikirler ortaya koyabilir, yeni teknikler geliştirebilirsiniz. Sizi uyarılarıyla, müdahaleleriyle sıkan biriyle başınız dertte, ama onu dikkate almanızda yarar var. Maddi konularda hem olumlu, hem de olumsuz sonuçları düşünerek tedbir almaya bakın! Sağlığınız gayet iyi, ancak yine de iyisiniz diye kendinizi fazla zorlamamalısınız.

13/04/2013

Terazi ( 23 Eylül – 22 Ekim )

Son günlerde sergilediğiniz yersiz endişe ve kuruntularınız ilişkinize zarar verebilir. Tepkisel davranmamaya ve anlayışınızı yükseltmeye çalışın. Yapmak istediğiniz projeleri bir süre daha ertelemeniz gerekiyor. Çok yakınlarınızdan biri sizin hayalperest olduğunuzu düşünüp bunu sorun ediyor. Yakın çevrenizin sizinle ilgili değerlendirmelerini dikkate alarak daha etkileyici davranmalısınız. Beklemediğiniz yerden alacağınız para bütün maddi sıkıntılarınızı ortadan kaldıracak. Midenizle ilgili sorunu önemseyin.

13/04/2013

Akrep ( 23 Ekim – 21 Kasım )

Sevgilinizle çatışma içindesiniz. Oysa bu ilişkiyi bitirmeniz için hiçbir engel görünmüyor. Sıkıntıyı boşuna çekiyorsunuz. İşinizle ilgili beklenmedik şekilde gelişen durumlar söz konusu. Yaratıcı fikirlerinizle çalışmalarınızı değişik açılardan değerlendireceksiniz. Bugün sevdiklerinize parasal yönden destek vermekten kaçınmayın. Size bu yardımlarınızın karşılığını fazlasıyla ödeyecekler. Endişeli duyguların sağlığınızı olumsuz etkileyebileceğini unutmayın.

13/04/2013

Yay ( 22 Kasım – 21 Aralık )

Konuşmaktan kaçtığınız bir problem, kendinize sakladıkça takıntı haline geliyor. Partnerinizin de problemi bilmesinde yarar var. Meslek hayatında oldukça güçlü olduğunuz halde kuruntularınızla kendini kendinizi eziyorsunuz. Güvensizlik en büyük düşmanınız. Enerjinizi ikili ilişkilerinize yansıtabilir, işbirliği sayesinde başarılar kazanabilirsiniz. Uzun zamandır yaşadığınız ekonomik sorunlar giderek çözülüyor. Son aylarda kilo aldınız ve kendinizi fazlasıyla ihmal ediyorsunuz

13/04/2013

Oğlak ( 22 Aralık – 19 Ocak )

Duygusal olaylarınızı gündeme getirmek için yanlış zamanı seçiyorsunuz. Karşıt düşüncelere yol açabilecek davranışlardan uzak kalmalısınız. Paylaşım içinde olduğunuz kişilerin sorunlarına çözüm üretmek size de fayda sağlayacak.

 13/04/2013

Kova ( 20 Ocak – 18 Şubat )

Etrafınızda sizi çekici bulan ve sürekli izleyen biri var. Aranızdaki elektriklenmenin farkına varın. Bugün başınızı kaşıyacak vaktiniz olmayacak. İşyerinde yüzeysel davranmaktan kaçının. Yeni planlamalar yapmanız ya da uygulamanız bakımından da pek uygun bir gün değil. Para ilişkileriniz genellikle sizin zararınıza oluyor. Sorumluluklarınızı aksatmamalı ve maddiyata yönelik karamsarlıktan kaçınmalısınız. Yemek için yaşayanlardansınız. Fakat unutmayın ileride bu kilolar başınıza dert olur.

13/04/2013

Balık ( 19 Şubat – 20 Mart )

Sevgiliniz, ilk günlerdeki ilginizin azaldığından şikayetçi. Onun sıkıntısını ciddiye alıp daha çok zaman ayırmalısınız. İş hayatınız dışındaki ilgisiz kalamadığınız kronik ve gündelik sorunlar, yalnız iş yaşamınızda değil hayatın her alanında sizi isteksizleştiriyor. Finansal konularda yaşanabilecek beklenmedik gelişmeler, motivasyonunuzu kaybetmenize neden olabilir. Sakın kendinizi bırakmayın. Zihinsel yorgunluğunuz kendini bedensel olarak da belli etmeye başladı

13/04/2013
Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı