BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 12.06.2013

Koç ( 21 Mart – 19 Nisan )

Bugün, kaşı cins üzerinde yoğun duygular besleyebilirsiniz. Sevdiğiniz kişi ile ortak ve olumlu bir performans içindesiniz. Onun sizin üzerinizdeki etkilerini inkar etmek istemiyorsunuz. Manevi anlamda güçlü ve enerjik olmanız, sizin sosyal aktivitelerinizin daha da hızlanmasına neden olacak. Kendinizi ispat edeceğiniz bir gün.

 12/06/2013

Boğa ( 20 Nisan – 20 Mayıs )

Enerjinizi olumlu yönlendireceğiniz bir gün içindesiniz. Zorlamalar karşısında kendinizi çok iyi frenlemelisiniz. İsteklerinizdeki artışların doğrultusunda kendinizi kanalize ettiğiniz zaman, başarınızın yükseleceğini biliyorsunuz. Bugün, romantik bir gününüz

 12/06/2013

İkizler ( 21 Mayıs – 21 Haziran )

Enerjiniz çok güçlü ve olumlu kullanmanın yollarını araştırmalısınız. Maddi konularda önemli konuların araştırması içindesiniz ve yeni başlangıçlardan korkmuyorsunuz. Bugün, güçlü yönleriniz bir kez daha ortaya koyacaksınız 

12/06/2013

Yengeç ( 22 Haziran – 22 Temmuz )

Aşırı tutkulu yapınızı iş yaşantınıza da yansıtıyorsunuz. Çevrenizdeki herkes bu huyunuzu hem takdir ediyor, hem de kızıyorlar. Çünkü, size yetişmek gibi bir zorunlulukları olduğuna kendilerini inandırmışlar.

 12/06/2013

Aslan ( 23 Temmuz – 22 Ağustos )

Bugün duygusal yapınızı zorlayacak kararlar alabilirsiniz. Üstün yetenekli kişilerle birlikte çalışmaktan hoşlandığınız gerçek. Fakat bu tarz kişilerin orijinal düşüncelerine de saygı göstermelisiniz. Sizin alışkanlıklarınıza bağlı oluşunuz, onlara ters gelebilir. Özgürlüğünüzün sınırlarını esneterek işlerinizi yönlendirmelisiniz.

 12/06/2013

Başak ( 23 Ağustos – 22 Eylül )

Hukuksal sorunları olanlar için olumlu gelişmeler gündemde. Beklediğiniz sonuçlar istediğiniz yönde ilerlerken, iyimserlik duygularınızdan vazgeçmeyin. Yakın dostlarınızdan alacağınız güzel haberler sizi bir hayli sevindirecek. 

12/06/2013

Terazi ( 23 Eylül – 22 Ekim )

Maddesel kaynaklarınızı belirlemek için gerekli donanıma sahipsiniz. Ay’ın bulunduğu konum, para evinizi olumlu bir şekilde vurgulayacağınızı gösteriyor. Etkili konuşmalarınız çevrenizde iyi yansımalara neden olacak.

12/06/2013

Akrep ( 23 Ekim – 21 Kasım )

Venüs, aşk ilişkilerinizde özgür ve kendi doğrularınızla hareket etmenizi sağlayacak. Düşüncelerinizin doğruluğunu kanıtlamak zorunda kalmak istemiyor ve bireysel davranışlara yöneliyorsunuz. Bazı kişilere marjinal gelebilirsiniz. 

12/06/2013

Yay ( 22 Kasım – 21 Aralık )

Bugün, kendinizle ilgili keşiflerde bulunmalı, olayları sebep sonuç ilişkisiyle yargılamaktan vazgeçmemelisiniz. Ailenizden uzaklaşma isteği içinde olabilirsiniz. Sevdiklerinizi olduğu gibi kabul etmeyi öğrenmeye başladınız. Aktivitelerinizin sınırlarını yeniden belirlemelisiniz. Algılama yeteneğinizin güçlü olduğu bir gün.

 12/06/2013

Oğlak ( 22 Aralık – 19 Ocak )

Duygusal sorunlarınızın nedeninde, maddi gelişmelerin etkisini inkar edemezsiniz. Ailenizin de katılacağı bir toplantıda yeni kararlar almanız mümkün. Yakın çevrenizin size sağlayacağı fırsatlar konusunda doğru kararlar almalısınız.

 12/06/2013

Kova ( 20 Ocak – 18 Şubat )

Başkalarına ne yapmaları gerektiğini söylediğiniz zaman alacağınız tepki sizi şaşırtabilir. Bugün Ay’ın konumu, tek başına çalıştığınız zaman, performansınızın çok daha yüksek olabileceğini gösteriyor. Bireyselliğin bazen bir gereksinim olduğunu anlamalı ve ayrıntılar üzerinde yoğunlaşmalısınız. İhtiyacınız olan şey sükunet.

 12/06/2013

Balık ( 19 Şubat – 20 Mart )

Maddi konularda kendinizi güven içinde olmak istediğiniz için, gerekli önlemleri almalısınız. Kariyeriniz ile ilgili yeni atılımlar yapmak istiyorsunuz. Bazı gizlilikler ilginizi çekebilir. Görüşmek istediğiniz kişilere ulaşmak için gerekli atılımlarınızı yapmalısınız. Bugün, olayları kendinizle bağdaştırmasını bilmelisiniz.

 12/06/2013
Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı