BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 11.07.2013

Koç ( 21 Mart – 19 Nisan )

Sizin doğal ve yetenekli yapınızı çevreniz de fark ediyor. Bugün, birçok fırsatların gündem kazanacağı bir gün. Yaşam kalitenizi arttıracak olayları irdelemek zorundasınız. Bilinçaltınız oldukça yoğun. Hızlı düşünmek zorunda kalacaksınız. Fakat, hatalara da açık olabileceğiniz bir gün. Sinirli davranışlardan sakınmalısınız.

 11/07/2013

Boğa ( 20 Nisan – 20 Mayıs )

Bugün sevdiğiniz kişiye isteklerinizi yaptırabilirsiniz. Karşılıklı yoğun duygular, uzun süredir konuşmadığınız konuları da gündeme getirecektir. Gün içinde, olayların akışı hızlanırken, sürprizlere hazır olun. Ayrıca partnerinizle birlikte değerlendireceğiniz çeşitli davetler alabilirsiniz.

11/07/2013

İkizler ( 21 Mayıs – 21 Haziran )

Bugün, mükemmel işler peşindesiniz. Her şeyin en iyisini isteme hakkınızı kullanıyorsunuz. Ay’ın konumu, olayları detaylı olarak ele almanızı sağlayacak. Atılımlarınız için gerekli her türlü donanıma sahipsiniz. Bilgilerinizi paylaşma konusunda, yardımlaşmaya hazır olmanıza rağmen, çevrenizde potansiyel eksiklik görüyor olmanız sizi haklı çıkaracak.

 11/07/2013

Yengeç ( 22 Haziran – 22 Temmuz )

Zevkleriniz için para harcamaya bayılıyorsunuz. Bugün Ay, para evinizi olumlu etkilerken, karşı tarafın istekleri doğrultusunda bazı sıra dışı masraflar söz konusu olacak. Kendinizi iyi hissetmenize neden olabilecek bu durum, sizi fazla sıkmamalı. Yakında istediğiniz parasal kazançlara kavuşacaksınız.

11/07/2013

Aslan ( 23 Temmuz – 22 Ağustos )

Bugün sizi fark etmemek imkansız. Neşeli kişiliğinizle girdiğiniz her ortama hakim olacaksınız. Çevrenizin size olan yaklaşımlarını görmezlikten gelmeyin. Partnerinizle ortak çalışmalar yapacaksınız. İstemeden de olsa ona kızabilirsiniz.

 11/07/2013

Başak ( 23 Ağustos – 22 Eylül )

Bugün, ailevi sorunlarınızla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Duygusal yönlerinizi ortaya çıkarmaktan hoşlanmıyor ve çevrenizde farklı bir tablo ile tanınıyorsunuz. Sevdikleriniz sizi anlamalarını beklediğiniz bir gün içindesiniz.

 11/07/2013

Terazi ( 23 Eylül – 22 Ekim )

İnatçı tavırlarınızda ısrar etmenin bir anlamı yok. Tenkit edilmek istemiyorsanız, duygularınızı kendinize saklayarak beklemelisiniz. Yeni açılımlara hazır olmalısınız. Bugün uzaktan gelecek sürpriz haberler karşısında keyifli bir gün yaşayabilirsiniz.

11/07/2013

Akrep ( 23 Ekim – 21 Kasım )

Durum değerlendirmesi yaparken, kendi mantığınızı savunan ve olaylara farklı bir felsefeyle yaklaşan bir yapınız var. Bugün çevrenize şüpheli bir şekilde yaklaşmanız mümkün. Size anlatılan her şeyin arkasında farklı şeylerin olabileceğini düşünüyorsunuz.

11/07/2013

Yay ( 22 Kasım – 21 Aralık )

Bugün, çalışma şartlarınızı yeniden gözden geçirmelisiniz. Mutsuz olduğunuz olaylardan, kendinizi çabuk soyutluyorsunuz. Sizi suçlayanlara karşı daima haklı bir savunmanız var. Olayların hem içinde, hem de dışında kalabilen ender kişilerden birisiniz. Sert, zıt düşüncelerle karşılaşabilirsiniz.

 11/07/2013

Oğlak ( 22 Aralık – 19 Ocak )

Bugün, arkadaşlarınızla sağlam ilişkiler içinde olacaksınız. Size gelecek tekliflere olumlu yaklaşmak isteyeceksiniz. Yeni şartlarınızı benimseyecek ve kendinizi yeniden yapılandıracaksınız. Sabırlı davranmanız fayda getirecek.

11/07/2013

Kova ( 20 Ocak – 18 Şubat )

Arkadaşlarınızı tenkit etmeden önce düşünmeli ve kendi isteklerinizi yeniden gözden geçirmelisiniz. Yaptığınız hataların altında sizin yanlış yargılarınız var. Bugün, katılacağınız toplantılarda çevrenizi etkileme çabası içinde olacaksınız. İşlek zekanızı ustaca kullanmalısınız. Politik olmak zorundasınız.

11/07/2013

Balık ( 19 Şubat – 20 Mart )

Duygularınızı saklama gereği duyacağınız ortamlarda bulunacaksınız. Partnerinizin düşünceleri sizden çok farklı olacaktır. Onunla tartışmaktan vazgeçmelisiniz. Akşam saatlerinde ailenizle birlikte eğlenceli ortamlara katılabilir ve onlarla hoş vakit geçirebilirsiniz. Yaşamınızı yapıcı kılacak işlerle uğraşmalısınız.

 11/07/2013
Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı