BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 11.06.2013

Koç ( 21 Mart – 19 Nisan )

Bugün arzularınız dahilinde hareket ediyorsunuz. Ay tepe evinizde sizin gibi sabit bir burç olan Boğa’da ilerliyor. Hırslarınızın dorukta olduğu bir gün. Planlı ve disiplinli hareket edeceksiniz. Performansınızı güçlü bir şekilde sergiliyorsunuz. Bazı konularda yalnız kalabilirsiniz. Başkalarının fikrine aldırmamalısınız.

 11/06/2013

Boğa ( 20 Nisan – 20 Mayıs )

Duygularınızı gizlemek sizi rahatsız ediyor. Koruma içgüdünüz yüzünden, olumsuz tepkilerinizi yakınlarınızdan çıkarıyorsunuz. Bugün Ay’dan aldığınız etkiler sayesinde, daha cesaretli davranabilirsiniz. Paylaşım konusunda rahat davranmalı ve çevrenize güvenmelisiniz. 11/06/2013

İkizler ( 21 Mayıs – 21 Haziran )

Bugün, özgürlük duyguları içinde hareket etmek isteyeceksiniz. İhtiyacınız olan beraberlikte uyum içinde olmak istiyorsunuz fakat sizin inatçı tavırlarınız, onun bitmeyen egoları yüzünden aranızda sürtüşmeler uzayabiliyor.  11/06/2013

Yengeç ( 22 Haziran – 22 Temmuz )

Ay sizi hassaslaştırıyor. Bugün partnerinizle olan ilişkinize farklı gözle bakabilirsiniz. Finans konularına olumlu yaklaşımlarınız var ve olayların mantıksal yönlerine yorum getirerek, gerçeğe daha fazla yaklaşıyorsunuz.

 11/06/2013

Aslan ( 23 Temmuz – 22 Ağustos )

Arkadaş çevrenizde yapıcı ve yaratıcı davranarak istediğiniz şartların kendiliğinden oluşmasını sağlıyorsunuz. Grup çalışmalarını sevdiğiniz halde, bugün bireysel davranmaktan kendinizi alamayacaksınız. Oysa, üstün nitelikli kişilerden öğrenmeniz gereken çok şey var. 6/2013

Başak ( 23 Ağustos – 22 Eylül )

Çevrenize karşı önleyemediğiniz bir güvensizlik sergiliyorsunuz. Kendinize geriye çekerek, bazı isteklerinizi yaşama geçirmeniz mümkün değil. Kişisel başarınızı bireysellikle sınırlayamazsınız. Bugün daha esnek davranmalısınız.

 11/06/2013

Terazi ( 23 Eylül – 22 Ekim )

Disiplinli yapınızla her şeye hakim bir tavır içindesiniz. Akşama doğru kendinizi mutlu hissettirecek olaylarla karşılaşmanız mümkün. Bugün paylaşım için uygun bir gün. Aşırı yorgunluktan sinirleriniz gergin. Olaylara esnek bakmayı öğrenmelisiniz.

 11/06/2013

Akrep ( 23 Ekim – 21 Kasım )

Yeniliklere açık olmanıza rağmen, bugün eski alışkanlıklarının etkisinde kalabilirsiniz. Geleneksel kişilerle birlikte geçmiş olayları konuşmaktan zevk alacaksınız. Uzak yollardan gelecek sürpriz haberlerle keyifli bir gün yaşayabilirsiniz.

 11/06/2013

Yay ( 22 Kasım – 21 Aralık )

Bugün, her zamankinden çok daha hareketlisiniz. Kombinasyon burcunuz Yayda yıldız birikimi var. Aşk yaşantınızda bir çok duyguyu bir arada yaşayacağınız karmaşık bir gün. Heyecanlarınız ön planda olacak. Partnerinizle ortak, bazı eğlenceli ortamlara gireceksiniz. Çocukları olan Aslanlar için güzel bir gün.

 11/06/2013

Oğlak ( 22 Aralık – 19 Ocak )

Çevrenizde anlaşılması zor bir kişilik olarak tanınıyorsunuz. Kendi sınırlarınızı zorlamayı sevdiğiniz halde, olumsuz gelişmelerden çabuk etkileniyorsunuz. Bugün, üst düzeyde çalışmalar yapacak, farklı kişilerle bir araya geleceksiniz.

 11/06/2013

Kova ( 20 Ocak – 18 Şubat )

Duygularınızı abartılı bir şekilde yaşamak istiyorsanız, bugün çok uygun değil fakat sizin içinizde esen fırtınaları anlamak mümkün değil. Sakin yapınızın altında güçlü arzular yatıyor. Karşı taraftan beklediğiniz desteğin size yetmeyeceği bir gerçek. Bugün, duygularınızda dumura uğramak istemiyorsanız, amaçlarınızı saptırmamalısınız

 11/06/2013

Balık ( 19 Şubat – 20 Mart )

Bugün, her zamanki sakin yapınızdan farklı konumlarda olabilirsiniz. İçinizde kopan fırtınalara dur diyemiyorsunuz. Maddi kazançlar konusunda yeni arayışlar peşinde olmanız, hatalı davranışlara neden olabilir. Düşünmeden önce bazı kararlarınızı tekrar gözden geçirmelisiniz. Gözünüzü yüksekler de olması iç kaynaklarınızı tüketebilir.

 11/06/2013
Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı