BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 11.05.2014

11 MAYIS 2014 PAZAR BURÇ YORUMLARI

Tüm Burçların Günlük Burç Günlük Burç yorumları

KOÇ BURCU

Venüs burcunuzda ilerliyor.. Duygusal ilişkilerinizde daha sert ve bencilce hareket edebilir, gücü sevdiğiniz için, bu tür davranışlar içine girebilir ve ilişkilerinizde çevresel koşullarınızın size yarar sağlayacak noktalarda odaklaşabilirsiniz. Düşüncelerinizin onaylanması ile, hedefleriniz belli bir aktiflik kazanacak.

BOĞA BURCU

Bugün, maddi konularla ilgili bir takım sorunlar canınızı sıkacaktır. Birlikte çalıştığınız kişilerin sizinle kişisel savaşları olabilir. İşinizle ilgili enerjinizin yükseldiğini görecek ve karşınızdaki kişilere arzuladığınız şekilde karşı durabileceksiniz. Beklentilerinizde sabırlı davranmakla, her şeyi çok daha kolay çözebileceksiniz.

İKİZLER BURCU

Merkür burcunuzda ilerliyor. İş yaşantınızı askıya alacak ve duygusal konularınıza ağırlık vereceksiniz. Bugün, partnerinizin güçlü özelliklerinden etkilenebilirsiniz. Güneş sosyal ilişkilerinize yeni bir boyut kazandıracak. Risklere girme konusunda, dostlarınız sizi farklı koşullara sürükleyebilir. Bugün, enerjinizi dengeli kullanmalısınız.

YENGEÇ BURCU

Düşüncelerinizde ısrar edeceğiniz bir gün. Kişiliğinizle ilgili değişim sürecine girmiş bulunuyorsunuz. Çevrenizdeki güçlü kişilerle kuracağınız bağlantıların önemli olduğu bir gün. Aile bireyleri ile yapacağınız bazı konuşmalarda, farklı konuları tartışabilirsiniz. Onlar için, odak noktası olan konuları görmezlikten gelmemelisiniz

ASLAN BURCU

Bugün çevre ilişkileriniz güçleniyor. Ortak dostlarla bir araya gelecek ve onların fikirlerinden etkileneceksiniz. Sosyal ilişkilerinizi canlı tutmaktan hoşlandığınız için, size sunulan tekliflerde farklı istekler arıyorsunuz. Tanıdığınız birinden evlilik teklifi alabilirsiniz. Güçlü sezgilerinize güveniyor ve çevrenizdeki olayları irdelemekten hoşlanıyorsunuz.

BAŞAK BURCU

Bugün, ilişkilerinizi olumlu yönde kullanacaksınız. Birlikte olduğunuz kişilerin sürpriz davranışları karşısında,şaşırabilirsiniz. Olağanüstü bir algılama gücüne sahipsiniz. Maddesel konularla ilgili yeni değişimlere ihtiyaç duyacak ve bulunduğunuz şartları daha da yukarıya çekeceksiniz. Bazı gerginlikleriniz için rahatlamayı denemelisiniz.

TERAZİ BURCU

Venüs’ün zıt burcunuza geçmesiyle kendiniz güçlü ve enerjik hissetmeye başlıyorsunuz. Yapacağınız ve planlayacağınız çok şey var. Bugün, kişisel egolarınız ön planda olacak ve çevrenizi gizli bir şekilde yönetmek isteyeceksiniz. Kazançlarınızı arttırma konusunda sezgisel bir yeteneğe sahipsiniz.

AKREP BURCU

Bugün çok fazla meraklısınız. Olayları detayları ile inceleyip sonuç çıkarmaya çalışıyorsunuz. Savunduğunuz konulardan taviz vermekten hoşlanmıyorsunuz. Mesleki ilişkileriniz başarılı bir şekilde ortaya koyarken, inatçı yapınız bir kez daha vurgulayacaksınız. Bugün, güçlü bilinçaltınızı, yaşama geçirmek için başlattığınız savaştan galip çıkmak isteyebilirsiniz.

YAY BURCU

Bugün, aynı anda bir çok yerde bulunmanız gerekebilir. Çevresel koşullarınızı zorlayarak, hedeflerinize ulaşmaya alışmışsınız. Hayallerinizin altında yatan gerçek nedenlerle baş etmesini öğreniyorsunuz.. Bugün enerjinizi arkadaş çevrenizde daha belirgin bir şekilde ortaya koyuyorsunuz. Unutmayın ki güç hala sizde..

OĞLAK BURCU

İsteklerinizde oldukça inatçı davranıyorsunuz. Geçmiş deneyimlerinizden yola çıktığınız zaman, daha az hata yaptığınızı bildiğiniz için kişisel isteklerinizi arka plana atabiliyorsunuz. Bugün, kendiniz çok dingin hissedeceksiniz. Maddi kazançlarınız düşünmek zorundasınız ve bugün, ince hesaplar peşindesiniz. Beklediğiniz güveni, kendiniz sağlamak zorundasınız.

KOVA BURCU

Bugün, özgürlük duyguları içinde hareket etmek isteyeceksiniz. Beklemeyi bilmediğiniz için, bir çok iş fırsatlarını kaçırıyorsunuz. Bugün, duygularınızı coşkulu bir şekilde karşı tarafa yansıtacaksınız. İhtiyacınız olan beraberlikte uyum içinde olmak istiyorsunuz fakat sizin inatçı tavırlarınız, onun bitmeyen egoları yüzünden aranızda sürtüşmeler uzayabiliyor.

BALIK BURCU

Enerjiniz çok güçlü ve olumlu kullanmanın yollarını araştırmalısınız. Hissettiklerinizle amaçlarınızın aynı yönde olması, uğraş vermeniz gerektiren konuların kolaylaşmasını sağlıyor. Maddi konularda önemli konuların araştırması içindesiniz ve yeni başlangıçlardan korkmuyorsunuz. Bugün, güçlü yönleriniz bir kez daha ortaya koyacaksınız.

Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı