BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 10.05.2013

Günlük Burç Yorumları 10.05.2013

Koç ( 21 Mart – 19 Nisan )

Olaylara sezgilerinizle yaklaşmanıza rağmen, yaşamınızda ilginç gelişen bir mantık da var. Bugün, partnerinizden duygusal beklentiler içine girebilirsiniz. Ay’ın konumu, sizde maddi anlamda güçlü olan kişilere yaklaşmanızı sağlıyor. Onlarla yapacağınız ortak çalışmalardan kazançlı çıkmanız mümkün. Hedeflerinizi iyi seçiyorsunuz.  10/05/2013

Boğa ( 20 Nisan – 20 Mayıs )

Sizinle aynı fikirde olan kişileri de etrafınızda toplama konusunda beceriklisiniz. Yaşam sürecinizin zorunlu olarak ortaya çıkarttığı aktivitelerin, artan sayısı sizi zor durumda bırakabilir. Öncelik sırasını son derece iyi ayarlayarak, bu yoğunluğu lehinize çevirebilirsiniz.

 10/05/2013

İkizler ( 21 Mayıs – 21 Haziran )

Olayları mantıklı göstermeye çalışarak çevrenizdeki insanlarla aranızda problemler çıkarabilirsiniz. Her zaman gözönünde ve beğenilmek isteyen yapınız nedeniyle bugün, abartılı tepkiler verebilirsiniz. İstediğiniz ilgiyi bulamadığınızda ise kimi zaman karşınızdaki insana çok ilgiliymiş gibi davranır, kimi zamansa mesafe koyabilirsiniz. Satürn gezegeninin etkisiyle ilişkinizi güçlendirmekten ziyade, her an bitirmek ister gibi bir tavır içinde olabilirsiniz. Bu durum sevdiğiniz insanla aranızda tatsızlıklar yaşamanıza sebep olabilir. Bugün sakin olun ve her dediğinizin illa kabul görmesini beklemekten vazgeçin.  10/05/2013

Yengeç ( 22 Haziran – 22 Temmuz )

Bugün, maddi konularla ilgili bir takım sorunlar canınızı sıkacaktır. İşinizle ilgili enerjinizin yükseldiğini görecek ve karşınızdaki kişilere arzuladığınız şekilde karşı durabileceksiniz. Beklentilerinizde daha sabırlı davranmalısınız.

 10/05/2013

Aslan ( 23 Temmuz – 22 Ağustos )

Disiplin içinde bir yaşam tarzını çevrenize de empoze ediyor ve onlara bu doğrultuda kılavuzluk ediyorsunuz. Bazılarının çok hoşuna giderken bazı kişiler bu durumdan hoşnut olmuyor. Kan bağınız olan insanlarla ilişkilerinize dikkat edin.

 10/05/2013

Başak ( 23 Ağustos – 22 Eylül )

Çocuklarınızla yapacağınız küçük tatil size iyi gelecek. Para harcama konusunda aşırılığa kaçtığınız malum. Masraflarınız konusunda kısıtlama yapmak zorunda olduğunuzu hissediyorsunuz. Gücünüzü kimseyle kıyaslamak istemiyorsunuz..

10/05/2013

Terazi ( 23 Eylül – 22 Ekim )

Bugün, duygusal yaşamınızı özellikle gizli tutmak isteyeceksiniz. İsteklerinize yeni bir yön verme ihtiyacı içindesiniz. Kendiniz dahil, çevrenizdeki bir çok kişiye tepkisel yaklaşımlar içindesiniz. İsteklerinizde belirgin bir artış gözleniyor.

 10/05/2013

Akrep ( 23 Ekim – 21 Kasım )

Kişisel enerjinizi ve araştırmacı ruhunuzu ortaya çıkarmak için, hedeflerinizi yeniden gözden geçirmelisiniz. Kendinize iş icat etmekte üstünüze yok. Her taşın altından kalkıyor ve işinizi başarıyla yapıyorsunuz. Gizli takdirler sizin için.

  10/05/2013

Yay ( 22 Kasım – 21 Aralık )

Maddi konularla ilgili planladığınız konuların gündeme gelmesi, sizi bazı yönlerden rahatlatacaktır. Sınırlarınızın genişlemesini istiyorsunuz. Olaylara yaklaşım tarzınız kendinize özgün olmalı. Bugün, birçok bağlayıcı olayların ardı sıra gündeme gelmesiyle, yaşamınıza farklı bir bakış açısı gelecektir. 10/05/2013

Oğlak ( 22 Aralık – 19 Ocak )

Aile duygularınızın ön planda olduğu bir gün. Sevdiklerinizle bir araya gelecek ve sıcak konuşmalar yapacaksınız. Bugün Ay’ın konumundan dolayı, iletişim konusunda yaşayacağınız duygusal yoğunluk, sizi anılarınıza götürebilir.  10/05/2013

Kova ( 20 Ocak – 18 Şubat )

Enerjinizin gücünü herkese ispat etmek istemeniz son derece doğal. Sizin motivasyon gücünüz oldukça fazla olmasına rağmen, çoğu kez çevrenizdeki kişilerin problemleri yüzünden zaman kaybı yaşıyorsunuz. Bugün, idealist düşüncelerinizi savunurken yalnız kalabilirsiniz. Bu tür molalar, gerçekleri daha iyi anlamanıza neden oluyor.

 10/05/2013

Balık ( 19 Şubat – 20 Mart )

Çevrenizdeki kişilerin düşüncelerini pratik bir şekilde algılayabiliyorsunuz. Araştırmacı yapınızla, yaşamı sorgulayarak ilerliyor ve duygu yoğunluğu yaşadığınız konularda, daha da başarılı oluyorsunuz. Bugün Ay size farklı duygular sunuyor. Geçmişinizdeki olayları geride bırakmanın tadını duymak istiyor, teslimiyetçiliği tercih ediyorsunuz.

 10/05/2013
Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı