BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 10.01.2014

10 Ocak 2014 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu : Değişiklik kapıda veya yaşanmış olan değişikliği güleryüzle kabullenmekte fayda var. Alışkanlıkların veya alışılmış olanın peşinden gitmek her ne kadar daha kolay görünse de, alışılmış olan da mazisinde bir değişimle hayatlarımıza girmemiş midir zaten?

Boğa Burcu : Başkalarına güven, özgüven veya başarı . Hangi başlık sizin için daha önemli? Bence, öncelik sıranıza kendinize güveni almanız gereken günlerden birisinde olabilirsiniz. Buna göre tavır geliştirmenizde fayda var.

İkizler Burcu : Uzun vadeli planlarınız ya da projeleriniz açısından bakıldığında diğerlerinin açık ara önünde olduğunuzu fark edebileceğiniz bir gün. Rakipler veya arkadaşlar kan ter içinde merdivenlerin ilk basamaklarında olmasına rağmen, siz teras düzenlemesi yapmak üzere çatıyı teftişte olabilirsiniz.

Yengeç Burcu : İstek ve ihtiyaçlarının peşinden gidecek olan sizsiniz. Herkes kendi konularıyla veya fikirleriyle o kadar meşgul ki, gazeteye ilan vermediğiniz sürece taleplerinizin ya da ihtiyaçlarınızın farkına varmaları zor olabilir.

Aslan Burcu : Kurallara göre oynamak istemenize rağmen o yollar kapalı olabilir. Mutlaka halledilmesi gereken konularda size yardımı dokunabilecek kişilerle bağlantı kurabilir veya yardımı olabilecek yollara başvurabilirsiniz.

Başak Burcu : Belli işlerinizde veya girişimlerinizde size yardım etmek isteyen veya iş birliği yapmaya hazır kişiler olabilir. Yalnız başınıza halledebileceğinizi düşündüğünüz işler olsa da, günün gelişmeleri veya gerekleri bazı işlerin tek başına halledilmesinin veya çözülmesinin çok da kolay olmadığına işaret ediyor.

Terazi Burcu : Tartışma ortamlarını yatıştırmak veya kafa karışıklıklarını gidermek ya da genel anlamda flu ortamları aydınlatmak görevi size düşebilir. Öncelikle tartışma ortamlarının oluşmamasını sağlamak daha uygun olacaktır, ama bu ortamlar oluşsa dahi sonuçlar sizi memnun edebilir diye düşünüyorum Niobe’ce.

Akrep Burcu : Çevrenizdeki veya karşınızdaki kişiler sorun çıkartma veya kendi çıkarlarını ne pahasına olursa olsun koruma konusunda ısrarcı olabilirler. Tartışmalardan kaçınmak zor olabilir. Dolayısıyla, siz de, önceliklerinizi veya taleplerinizi yüksek sesle dile getirmek zorunda kalabilirsiniz.

Yay Burcu : Çevrenizdeki kişiler belli planlarınızı tam olarak anlatmanız durumunda desteklemek isteyebilirler ve hatta bu anlamda güzel fikirleri olabilir veya kaynaklara sahip olabilirler. Dolayısıyla, bu kişilerle irtibatı kaybetmemeniz veya kendi tarafınızda tutmanız yararınıza olabilir.

Oğlak Burcu : Abartılı tekliflerde bulunabilir veya tutamayacağınız sözler verebilirsiniz. Hiç huyunuz olmamasına rağmen abartma eğiliminizin yüksek olabileceği bir gün. ‘’ Sen iste Amerikan başkanını ofisine getiriyim’’ demekle getirmek arasında ciddi fark vardır sanırım. Öyle değil mi?

Kova Burcu : Olası problemleri gözünüzde büyütüyor olabilirsiniz veya problem hesabı yapmaktan çözüm yollarını bir kenara bırakmış durumdasınız. Maden bir problem beklentiniz veya elinizde somut bir sorununuz var. O zaman konuyu bir tarafa bırakıp derhal size, planlarınıza veya projelerinize faydası olabilecek kişilerin yardımını almanız gerekmez mi? Sanırım gerekir. Dolayısıyla bir an önce bu kişilerle bağlantı kurmakta fayda var. Kadere güvenin.

Balık Burcu : Yaşanan tüm iniş çıkışlara, aksiliklere, rötarlara veya zikzaklara rağmen uzun vadeli planlarınızı düşündüğünüz doğrultuda ilerleme veya düşündüğünüz sonuçları verme ihtimali yüksek olabilir. Dolayısıyla, demoralize olmanız için bir neden olmayabilir.

Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı