BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 09.07.2015

9 Temmuz 2015 Perşembe Günlük Burç Yorumları

9 Temmuz 2015 Perşembe KOÇ Burcu Yorumu:
Bugün, iddiacı tavırlarınızla karşınızdaki kişileri sinirlendirebilirsiniz. İsteklerinizin anında olmasını isteyen konuşmalarınız işe yaramayabilir. Birlikte olduğunuz kişiyi kendi sathınıza çekmek istiyorsanız onun duygularını anlamaya çalışmalısınız. Karşıt düşünce üretmeden önce empati yeteneğinizi kullanarak, sevdiğinizi kişiyi hissetmelisiniz.
9 Temmuz 2015 Perşembe BOĞA Burcu Yorumu:
Planlarınızı yaparken, üstlerinizle karşılıklı iletişim içinde olmak istiyorsunuz. Onlara ulaşma konusunda sorunlar yaşayacak, bazı engellerle karşılaşacaksınız. Bugün, partnerinizle aranızda uyumlu konuşmalar olacak ve uzun süredir birlikte yapmayı planladığınız tatil için arayışlarda bulunacaksınız. Maddi konularınızı çözümleyeceksiniz.
9 Temmuz 2015 Perşembe İKİZLER Burcu Yorumu: 
Çevrenizde dikkatinizi çeken olaylara çekimser kalamıyor ve duygularınızı paylaşmanız her zaman olumlu olmuyor. Bugün bulunduğunuz ortamlarda öne atılmayarak, kendinizi geriye çekmelisiniz. Harcamalarınızı kısa sürede azaltmak zorundasınız. Tatil için yeni bir bütçeye ihtiyacınız olacak. Bugün, partnerinizle uyum içinde olacaksınız.
9 Temmuz 2015 Perşembe YENGEÇ Burcu Yorumu:
Tepe evinizde ilerleyen Ay, kişisel başarınızı ön plana çıkaracak. Fakat, bu arada baskıcı davranışlarınızdan vazgeçmelisiniz. Duygusal yapınız göz önüne alınırsa, sizi suçlamaları kabul edilemez bir durum. Sadece, karşıt anlamda düşüncelerinizi ifade ederken, bildiğinizden şaşmıyor olmanız, sorun oluyor.
9 Temmuz 2015 Perşembe ASLAN Burcu Yorumu:
Yollarla ilgili güzel haberleriniz var. Ay; yol evinizde ilerlerken, sizin beklentilerinizin öncelik kazanması ve sevdiğiniz kişilerin gelmesi sizi mutlu edecek. Paylaşımların ön planda olduğu bir gün içindesiniz. Karşı cins ile aranızda önleyemediğiniz bir çekim mevcut. Duygularınızı denetlemekten vazgeçmeli ve yaşamı olduğu gibi kabul etmelisiniz.
9 Temmuz 2015 Perşembe BAŞAK Burcu Yorumu:
Partnerinizle birlikte karşılıklı kararlar almak için uygun bir gün. Onunla birlikte sosyal bir aktiviteye katılacaksınız. Finans konularını birlikte halledeceksiniz. Onun size olan katkılarını yadsımıyor ve hakkını veriyorsunuz. Ortak dostlarınızın sizin için yaptıklarını inkar etmiyorsunuz. Bugün onlarla birlikte olmak isteyeceksiniz.
9 Temmuz 2015 Perşembe TERAZİ Burcu Yorumu:
Karşı cins ile aranızda güçlü bir çekim oluşabilir. Gideceğiniz yerlerde, çevrenizdeki kişilerin sizinle iletişim kurma çabalarına olumlu bakacak ve bu ilgiye hayır diyemeyeceksiniz. Uzun sohbetlerin yapılacağı ve duygu paylaşımlarının olacağı güzel bir gün. Fakat, istenmeyen durumlara neden olmak istemiyorsanız kendinizi biraz geriye çekin.
9 Temmuz 2015 Perşembe AKREP Burcu Yorumu:
Enerjiniz mükemmel ve isteklerinizde oldukça başarılı tablolar çiziyorsunuz. Sizi yukarıya çekecek işler peşindesiniz ve hırslı yapınızı ön plana çıkaracak durumlar söz konusu olacak. Tartışmalarınızı yaparken dikkatli olmalısınız. Sivri konuşmalar yapmaktan vazgeçmeli, daha regüle davranışları benimsemelisiniz. Sonuç sizi sevindirecektir.
9 Temmuz 2015 Perşembe YAY Burcu Yorumu:
Ay; kombinasyon burcunuzda ilerlerken, kendinizi enerjik ve olumlu hissedeceksiniz. Yaratıcı yönleriniz dikkat çekiyor. Tartışmalardan korkmuyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda fevri konuşmalarınızla dikkat çekeceksiniz. Karşı cinsi etkileme konusunda son derece beceriklisiniz ve kişisel cazibenizin farkında olduğu bir gün içindesiniz.
9 Temmuz 2015 Perşembe OĞLAK Burcu Yorumu:
İş yaşantınızda olumlu günlerden biri. Emlak ve alım satım işlerinizde istediğiniz başarıyı yakalamak için gerekli kişilerle görüşebilirsiniz. Bazı pürüzlerin ortadan kalkması için fırsat olabilecek ortamlarda, şartları aceleye getirmeden değerlendirmelisiniz. Birkaç kişiyle beraber yapılan çalışmalarınız iyi sonuç verecek. Bugün, küçük kazalara dikkat.
9 Temmuz 2015 Perşembe KOVA Burcu Yorumu:
Sezgilerinizi denetlemek zorunda kalabilirsiniz. Bugün, hissettiğiniz olayların doğru çıkması sizi bile şaşırtacak. Bildiğiniz konularda fazla ısrarcı oluyorsunuz, biraz beklemeyi öğrenmelisiniz. Maddi konularda istediğiniz şartları sağlayacağınız için bu konuları çok fazla dert etmemelisiniz. Cazibenizin yüksek olduğu ve ilgi odağı olduğunuz bir gündesiniz.
9 Temmuz 2015 Perşembe BALIK Burcu Yorumu: 
Maddi konularda yeni konular peşinde olmanız güzel. Yaratıcılığınızı kullanacağınız çok şeyler var. Bugün yeni finans olayları gündeme gelebilir. Ortaklıklar söz konusu olacak.. Sevdiklerinizle birlikte yeni kararlar alırken, onların desteğini de sağlayacaksınız. Sizi uzun zaman meşgul edecek yeni aktivitelerle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı