BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 08.02.2014

 Koç Burcu – (21 Mart – 20 Nisan)

Ay’ın bulunduğu konum, karşılıklı ilişkilerinizde sizi güven arayışına itiyor. İlişkilerinizi sorgulamak adına başkalarını baskı altına almamalısınız. Siz üzerine gittikçe, o kendini savunmak zorunda kalıyor. Bu tür çelişkiler karşılıklı yıpranmaya neden olabileceği için, kendinizi kontrol etmek zorundasınız.

Boğa Burcu – (21 Nisan – 21 Mayıs)

Maddi konularda sınırlarınızı genişletme çabası içindesiniz. Size gelecek olan iş tekliflerini düşünmeden kabul etmemelisiniz. Yaşça sizden büyük olan ve daha çok tecrübe sahibi olan kişilerin desteğini üzerinizde hissedebilirsiniz. Kendi düşüncelerini savunan biri olarak, uğraşılarınızla ilgili tavizler vermeyeceksiniz.

İkizler Burcu – (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün, ortak ilişkilerinize güçlü bir bakış açısı ile yaklaşmanız, çevrenizi olumlu bir şekilde etkiliyor. Bilinçaltınızda düşündüğünüz fikirleri uygulama alanına geçmeden önce, ortak çalışma içinde olduğunuz kişilerin de fikrini almak zorundasınız. Çabalarınızın boşa gitmesine neden olabilirsiniz. Özellikle sizi tepkisel davranabilirler.

Yengeç Burcu – (22 Haziran – 23 Temmuz)

Enerjiniz yüksek ve ideallerinizi hiç kimseyle paylaşmak istemeyeceksiniz. Egonuzu ifade edemediğiniz zaman, huzursuz ve kaprisli oluyorsunuz. Emir almamak gibi takıntılarınız olduğu için, bugün istemediğiniz durumlara hedef olabilirsiniz. Sabırlı ve kendinize güvenen tavırlarınızla, başarıyı kucaklayacaksınız.

Aslan Burcu – (24 Temmuz – 21 Ağustos)

İsteklerinizi yaşama geçirmek için, uygun bir gün. Hızlı düşünüyor ve planlarınızı güçlü bir şekilde yaşama geçirmek istiyorsunuz. Bugün, düşündüğünüz şeyleri gerçekleştirmek için, bazı yolculuklar söz konusu olacak. Özellikle, fikrine değer verdiğiniz kişilerle birlikte olmak istiyorsunuz. Onların yardımlarını da alabilirsiniz.

Başak Burcu – (22 Ağustos – 23 Eylül)

Titiz yapınız her konuda kendini gösteriyor. Bugün, yapacağınız her türlü çalışmalarda yardım almayı ret edebilirsiniz. Olaylara çevrenizden çok farklı bir bakış açısı ile yaklaştığınız için, sizi anlamaları zor oluyor. Bugün istemeseniz de, şans size gelecektir. Kazançlarınız konusunda girişimciliğiniz destek görecek.

Terazi Burcu – (24 Eylül – 23 Ekim)

Partnerinizin üzerinizdeki baskısından sıkılacağınız bir gün. Onun, her konuda sizinle ilgili ayrıntılar ilgisini çekiyor. Bugün, ortaklıklar konusunda düşündüğünüz şeyleri gerçekleştirmek isteyeceksiniz. Kapasiteniz çok yüksek ve hiçbir fırsatı kaçırmak istemiyorsunuz. Olaylardan yanlış etkilenerek kendinizi üzüyorsunuz.

Akrep Burcu – (24 Ekim – 23 Kasım)

Aynı anda bir çok işi bir arada yapmanız sayesinde, kendinize daha fazla zaman ayırabiliyorsunuz. Bugün karşıt burcunuzda yer alan Ay & ‘;dan etki alıyor ve fikirlerinizde değişimler yaşıyorsunuz. Partnerinizin sizi anlaması güçleşebilir. Bugün, sizi mutlu edecek bir alış veriş yapma telaşı içindesiniz.

Yay Burcu – (24 Kasım – 22 Aralık)

Yaşamınızı ön plana çıkaracak ve kişisel özelliklerinizi ortaya koyacak çalışmalar içindesiniz. Bazı olayları yeniden irdelemenin zamanı geldi. Yaratıcılığınızı kullanmak için elinize geçen fırsatları akıllıca değerlendirmelisiniz. Bugün, finans konularında gezegenler, sizi olumlu destekliyor, İsteklerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

 Oğlak Burcu – (23 Aralık – 20 Ocak)

Maddi konularla ilgili düşünceleriniz, bir çok aktivitenin önüne geçebilir. Değişik ve orijinal fikirlere her zaman açıksınız. Yaratıcılığınızı engellemeyen ve içinizdeki coşkuyu ortaya çıkaran işler & ; yapmayı seviyorsunuz.. Bugün her şeyi çok çabuk kavrıyor ve olaylara kesin çözümler getiriyorsunuz. Yaşam temponuz hızlanıyor.

 Kova Burcu – (21 Ocak – 19 Şubat)

Bugün, ideallerinizin peşinde koşarken bazı hatalara açıksınız. Çevrenize karşı yargılayıcı olmadığınız sürece, başarı sizden yana olacak. Fikirlerinizi ateşli bir şekilde savunuyorsunuz. Özellikle maddi kazançlarınız söz konusu olduğu zaman, düşüncelerinizden ve davranışlarınızdan ödün vermek istemiyorsunuz.

 Balık Burcu – (20 Şubat – 20 Mart)

Bugün, bilinç altınız oldukça yoğun.. & ; Çocuklarınızla birlikte yapacağınız küçük tatil size iyi gelecektir. Para harcama konusunda aşırılığa kaçtığınız malum. Masraflarınız konusunda gerekli kısıtlamaları yapmak zorunda olduğunuzu hissediyorsunuz. Gücünüzü hiç kimseyle kıyaslamak istemiyorsunuz.. Bugün, maddesel değerler ön planda olacak.

Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı