BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 07.06.2013

Koç ( 21 Mart – 19 Nisan )

Kendinizi sezgisel olarak ifade etmesini çok iyi biliyorsunuz. Bugün, hak ettiğiniz ödülü almak için, sınırlarınızın üzerinde bir performans sergileyeceksiniz. Üstün nitelikli kişilerden alacağınız destek sizin için çok önemli ve çalışmalarınızı olumlu bir şekilde etkiliyor. Bazı bağlantılarınızı doğru bir şekilde yönlendireceksiniz.

 07/06/2013

Boğa ( 20 Nisan – 20 Mayıs )

İçinizde biriken enerjinizi çevrenize yansıtmayı iyi başarıyorsunuz. Bugün özel dostlarınızdan alacağınız değişik teklifleri değerlendirme konusunda, tercih zorluğu yaşayabilirsiniz. Sosyal yaşantınıza katılacak yeni kişilerden farklı bir elektrik alacak, onlarla ortak organizasyon çalışmalarına katılacaksınız.  07/06/2013

İkizler ( 21 Mayıs – 21 Haziran )

Bugün, ilişkilerinizi olumlu yönde kullanacaksınız. Olağanüstü bir algılama gücüne sahipsiniz. Maddesel konularda yeni değişimlere ihtiyaç duyacak, bulunduğunuz şartları daha da yukarıya çekeceksiniz. Bazı gerginlikleriniz için rahatlamalısınız.

 07/06/2013

Yengeç ( 22 Haziran – 22 Temmuz )

Arkadaşlık ilişkilerinizde gözle görülen bir hareketlilik söz konusu olacaktır. Bugün, onlardan alacağınız enerji bir çok aktiviteyi başlatabilir. Evinizde dostlarınızı ağırlayacak, hoş sohbet bir gün geçireceksiniz.

 07/06/2013

Aslan ( 23 Temmuz – 22 Ağustos )

Bugün, özellikle atacağınız adımlarınıza, ince hesaplarla yaklaşmanız hoş karşılanmayabilir. Fakat bazı konuların yeniden irdelenmesi için, yeni başlangıçları yapmak zorundasınız. Bugün girişimciliğinizi ön plana çıkarmaktan korkmuyor, özel olmayı başarıyorsunuz.

07/06/2013

Başak ( 23 Ağustos – 22 Eylül )

Çevrenizdeki olaylara karşı kayıtsız kalamıyorsunuz. Meraklı yapınız sizi istemediğiniz sorunlarla karşı karşıya bırakıyor. Düşüncelerinizi açıklarken, çevrenize karşı kırıcı olabilir, yakın bir arkadaşınızı üzebilirsiniz. Bazen susmak daha iyidir.

 07/06/2013

Terazi ( 23 Eylül – 22 Ekim )

Bugün, birçok konu karmaşık bir şekilde karşınıza çıkabilir. Yapmanız gereken tek şey; sakince düşünerek, olayları kısa sürede toparlamaktır. Maddesel değerlerinizi sorgulamak için gerekli tüm şartları yeniden koordine edebilirsiniz.

 07/06/2013

Akrep ( 23 Ekim – 21 Kasım )

Karşınızdaki kişiyi ikna etmeyi başaracaksınız. Mesleki kariyerinizle ilgili problemler canınızı sıkabilir. Olayları çok fazla abartarak, küçük detayları sorun haline getiriyorsunuz. Maddi konularda girişimci yapınızı ortaya koymalısınız.

 07/06/2013

Yay ( 22 Kasım – 21 Aralık )

Çevre atılımlarınız için, beklediğiniz fırsatlar ayağınıza geliyor. Hırslı yönlerinizi ortaya çıkaracak özel durumlar söz konusu. Yeni tanışacağınız kişilerin size olan ilgilerinden sıkılabilirsiniz. Bugün Ay, kombinasyon burcunuzda ilerlerken, farklı olaylar ilginizi çekebilir. Öfkelerinize hakim olmanız gereken bir gün.

 07/06/2013

Oğlak ( 22 Aralık – 19 Ocak )

Yüksek enerjiniz ve olaylara olumlu bakış açısı getirmeniz, bugün çevresel koşullarınızı yukarıya çekiyor. Aşka karşı tavırlarınız ise gizemli. Bugün sır perdenizi kapalı tutuyor, ilişkileriniz konusunda yorum yapmak istemiyorsunuz.

 07/06/2013

Kova ( 20 Ocak – 18 Şubat )

Cinsel enerjinizin güçlü olduğu bir gün. Karşı cinsle aranızda önleyemeyeceğiniz bir çekim gücü gelişebilir. Farklı davranış biçimleriniz, aile içinde bir takım yanlış yansımalara neden olabilir. Maddi konularda hak ettiğiniz kazançları elde edeceksiniz. Sadece ısrarcı tutumunuzdan vazgeçmeli ve acele etmemelisiniz.

 07/06/2013

Balık ( 19 Şubat – 20 Mart )

Bugün, her türlü sosyal ilişkilere açıksınız. Kalabalık ortamları tercih ediyorsunuz. Paylaşım ve işbirliği önem kazanacaktır. Dışa dönük yönleriniz tatmin ederken, duygusal ilişkilerinizi ihmal edebilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişiye karşı sorumluluklarınızı yerine getirme konusunda dikkatli davranmalı ve onu üzmemelisiniz.

 07/06/2013
Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı