BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 07.05.2014

Koç Burcu – (21 Mart – 20 Nisan)

Yenilenmek ve yaşantınızda köklü değişiklikler yapmak için kuvvetli arzular duyacaksınız. Ancak sabırsız ve gergin bir tavır içinde bulunmamaya özen gösterin. Özellikle burcun birinci ve ikinci on günlük devresinde doğmuş olanların hedefi çok yüksek olabilir ve isteğinizin gerilimi ile başa çıkmak size zor gelebilir. Radikal değişiklikler yapmak için aceleci davranmayın ve olayları akışına bırakın. Özellikle güç mücadelesi yapmayın ve isteklerinizi gerçekleştirmek için çevrenizi ve kendinizi fazla zorlamayın.

Koç Burcu Genel Durum

Yakın ilişki kurduğunuz kişilerle aranızda sıcak bir iletişim olacaktır. Samimiyet ortamından oldukça keyif almanızın yanında, zorlandığınız konularla ilgili olarak destek isteme fırsatı da bulabilirsiniz.

Koç Burcu Kariyer Durumu

Bugün, işbirliği yaparak oldukça büyük ilerlemeler sağlayabileceğinizi aklınızdan çıkarmayın. Çevrenizdekilerle ortak hareket ederek faaliyetleri çok daha kolayca yürütebilirsiniz. Bu, gününüzü de daha rahat hale getirecektir.

 Boğa Burcu – (21 Nisan – 21 Mayıs)

Gelişmeler moralinizi yükseltecek ve geleceğe yönelik yeni projeler yapmak için çeşitli araştırmalar yapacaksınız. Hem sorumluluk gerektiren konular ile ilgilenebilirsiniz, hem de yeteneklerinizi ortaya koymanıza yardımcı olacak işler yapabilirsiniz. Fikirleriniz ve isteğiniz ile çevrenizi etkileyecek, saygın kişilerin desteğini alacaksınız. Parasal konulara yönelik yapacağınız çalışmalar ile iş arkadaşlarınızı etkileyebilir, ekip çalışmalarında başarılı olabilirsiniz. Bu arada duyduğunuz haberler ve karşılaştığınız olaylar duygu ve düşüncelerinizin derinleşmesine neden olabilir. Hemen tepki göstermeyin.

Boğa Burcu Genel Durum

Çevreye karşı görevlerinizin yoğunlaşacağı bir gün geçirmeniz mümkündür. Buna karşın, bir çeşit dikkat eksikliği de çekebilirsiniz. Odaklanmayı başarabilirseniz, günün etkileri ile her şeyi hızla tamamlayabilirsiniz.

Boğa Burcu Kariyer Durumu

İşlerinizle ilgili bazı noktalara takılıp kalabilirsiniz. Tüm konsantrasyonunuzu, bu noktaları aydınlatmaya vermeyin. Detaylar yüzünden büyük resmin geri kalanını gözden kaçırma riskine karşı önlem almalısınız.

 İkizler Burcu – (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün kendinizi daha rahat hissedeceksiniz ve olayların zorlayıcı etkisi ile başa çıkabileceğinizi hissedeceksiniz. Hesapta olmayan gelişmeler sizi heyecanlandıracak ve sürpriz karşılaşmalar sizi harekete geçirecek. İsteklerinizi gerçekleştirmek size zor gelebilir fakat kararlılığınızı sürdürmeyi başaracaksınız ve zorluklar karşısında ilginç çözümler bulacaksınız. İlginç fikirleri olan yaratıcı kişiler ile iş birliği yapabilirsiniz ve neşeli tavırlarınız ile çevrenizin dikkatini çekebilirsiniz. Ayrıca isteklerinizi ortaya koymanız daha kolay olacak fakat kuşkucu bir tavır içinde bulunmaktan kaçınmalısınız.

İkizler Burcu Genel Durum

Bugün kendinize vakit ayırmak, biraz eğlenmek veya dinlenmek isteyebilirsiniz. Ancak; beklentiler de yoğunlaşabilir. Önceliği sizden istenenlere verirseniz bunları hızlıca tamamlama şansınız olabilir.

İkizler Burcu Kariyer Durumu

İş ilişkileriniz üzerinde olumlu etkiler yaratabilecek olan bugün, bazı sorunları çözmenizi sağlayabilir. Açık iletişim sayesinde sıkıntıların dile getirilip bir çıkış yolu bulunması olasıdır. Derin bir iletişim kurun.

 Yengeç Burcu – (22 Haziran – 23 Temmuz)

Ani heyecanlar yaşamış olabilirsiniz ve duygularınız derinleşmiş olabilir. Özellikle fizik güç gerektiren veya mücadele gerektiren ortamlar ve durumlar karşısında serinkanlı ve sakin kalmak için gayret içinde olabilirsiniz. Ve olmalısınız… Sizi zorlayan her ne var ise, aslında bakış açınızı ve değerlerinizi sorgulamanıza neden oluyor. Yani sürprizlerin değiştirici etkisi ile birlikte siz de kendinizi yenilemek durumunda kalıyorsunuz. Aslında sizi zorlayan durumları bir fırsat olarak değerlendirmek için gayret gösterin. Çünkü kötü gibi görünen durumu şansa dönüştürmeniz mümkün.

Yengeç Burcu Genel Durum

Bugün, tam istediğiniz gibi, oldukça huzurlu ve sakin geçebilir. Ancak; bu sükunet de sizi gereğinden fazla rahatlatabilir. Bunu engelleyin çünkü bazı ciddi programlar yapmanız istenebilir.

Yengeç Burcu Kariyer Durumu

Ofis ortamında biriktirdiğini, aslında çok da gerekmeyen şeylerden kurtulup, ortamlarınıza ferahlık getirmeniz günün konusu olabilir. Bu, çalışmanızı da daha hızlı ve rahat hale getirecektir.

 Aslan Burcu – (24 Temmuz – 21 Ağustos)

Gün içinde karşılaştığınız olaylar size geçmiş zamanları ve hatta çocukluğunuzu hatırlatabilir. Anneniz ile aranızda çıkabilecek anlaşmazlıkların üzerine gitmeyin ve isteklerinizi gerçekleştirmek için büyüklerinizi zorlamayın. Tabii bu arada kendinizi de fazla zorlamasanız iyi olacak. Aslında isteklerinizi gerçekleştirecek gücü içinizde hissediyorsunuz fakat gelişmeler çok yavaş olabilir ve bu arada kafanız karışmış olabilir. Günün ilerleyen saatlerinde duygularınız değişecek. Dostlarınızın ve sevdiğinizin ilgisi moralinizi yükseltecek ve böylece keyfiniz yerine gelecek.

Aslan Burcu Genel Durum

Özel ilişkilerinizde yaşadıklarınızı inceleyip gelişmeleri ve nedenlerini tam olarak tanımlamak isteyebilirsiniz. Sorunları çözmek için bir kararlılık içine girmeniz de ana konular arasında yer alabilir.

Aslan Burcu Kariyer Durumu

İletişimin oldukça yoğunlaşacağı bir gün geçirmeniz mümkündür. Gün içerisinde çeşitli konuşmalar veya görüşmeler yapmanız, toplantılara katılmanız ve tartışmalarda bulunmanız ana konular olacaktır.

 Başak Burcu – (22 Ağustos – 23 Eylül)

Yoğun duygulardan uzaklaşıp dikkatinizi yapmanız gereken işlere odaklayacaksınız. Parasal konulara yönelik beklentilerinizin arttığı bir dönem ancak rahat bir tavır içinde olacaksınız ve sabırlı davranacaksınız. Özellikle burcun ikinci ve üçüncü on günlük devresinde doğmuş olanlar gerilim hissetse bile aynı zamanda sabırlı bir gayret içinde olacaklar ve önem verdikleri kişilerin takdir ve desteğini alacaklar. Yapıcı bir tavır içinde bulunabilirsiniz ve bu arada hayata bakış açınız tamamen değişebilir.

Başak Burcu Genel Durum

Bugün, yaşamın maddi yönüne ve maddi zevklerine yönelebilirsiniz. Bu, olasılıkla pahalı ve lüks alışverişler yoluyla gerçekleşecektir. Kendinize hakim olmanız, masraflarınıza dikkat etmeniz gerekebilir.

Başak Burcu Kariyer Durumu

Yakın çevrenizle, özellikle de iş arkadaşlarınızla ilgili bir maddi konu gündeme gelebilir. Bu konuyla ilgilenmeniz ve çözüm bulmaya çalışmanız mümkündür. İş çevreniz de sizin bir sorununuzu çözebilir.

 Terazi Burcu – (24 Eylül – 23 Ekim)

Yaşantınızda sorun olarak gördüğünüz ve değiştirmek istediğiniz her ne var ise, bütün bunların zorlayıcı etkisini üzerinizde hissedebilirsiniz… Ancak siz de çevrenizi ve olayları zorladığınızın farkına varmanız gerekiyor. İsteklerinizi gerçekleştirmek için çok kuvvetli arzular duyacaksınız. Ancak olayların üzerine gitmeseniz iyi olacak. Biraz işleri oluruna bırakın ve halinizi değiştirmek için dışarı çıkın. Sevdiğiniz konular ile ilgilenin ve güçlü kişiler ile mücadele etmeyin. Eski konular gündeme gelebilir ve artık siz olaylara daha farklı açılardan bakabilirsiniz.

Terazi Burcu Genel Durum

Bugün, iyimser olmanızı sağlayacak etkiler almanız mümkündür. Ancak; bazı konular üzerinde düşünürken hoşunuza gitmeyen noktalara takılıp kalabilirsiniz. Bundan kaçının. Çevrenizden yardım isteyin.

Terazi Burcu Kariyer Durumu

Her şeyi tüm açılardan ele almaya çalışabileceğiniz bir gündesiniz. Zihninizi bu kadar yormamalısınız. Derinlemesine incelemeler yapmak elbette iyi ancak nerede durup başka alana geçeceğinizi iyi kararlaştırın.

 Akrep Burcu – (24 Ekim – 23 Kasım)

Duygularınızın dalgalandığı bir gün… Ancak kendinizi güçlü hissedeceksiniz ve yapmak istediğiniz işler ile ilgileneceksiniz. İsteklerinizi gerçekleştirmek için güçlü arzular duyacak ve sadece güce sahip olan kişiler ile ilgileneceksiniz. Başarılı olacağınızı hissedeceksiniz ve günün ilerleyen saatlerinde inancınızı destekleyen gelişmeler ile karşılaşacaksınız. Girişimde bulunmak istediğiniz konu ile ilgili yeni stratejiler geliştirebilir ve harekete geçebilirsiniz. Bulunduğunuz çevrenin saygı duyduğu kişiler ile işbirliği yapabilirsiniz ve isteklerinizi gerçekleştirmek için yeni stratejiler geliştirebilirsiniz.

Akrep Burcu Genel Durum

Bugün, yalnız kalmayı arzulayabilirsiniz. İç dünyanızın derinliklerinde bir şeyler sizi kendine çekebilir. Bunun ne olduğunu görmek için kendi içinize yönelebilir ve orada bir gezinti yapabilirsiniz.

Akrep Burcu Kariyer Durumu

Maddi konularla ilgili derin düşünceler, tüm gün boyunca zihninizi meşgul edebilirler. Bazı noktalarla ilgili karar veremeyebilirsiniz. Takıldığınız yerde destek isteyin.

 Yay Burcu – (24 Kasım – 22 Aralık)

Rüyalarınızı önemseyin ve anlamaya çalışın. Belki de merak ettiğiniz veya çözemediğiniz problemleri rüyanızda görmüş olabilirsiniz. Ancak kendinizi hayallere kaptırmayın ve dikkatinizi yapmanız gereken işlere odaklayın. Bu arada yapabileceğinizden daha büyük sorumluluklar almış olabilirsiniz fakat gelişmeler beklediğinizden daha yavaş olsa bile sizin istediğiniz yönde gelişiyor ve bu kez kararlı davranacaksınız. Böylece isteklerinizi gerçekleştirmek için bazı davranışlarınızı değiştireceksiniz ve işleri ağırdan almak size zor gelmeyecek.

Yay Burcu Genel Durum

Bugün, normalde ön plana çıkarmayı tercih etmediğiniz duygularınız yoğunlaşıp duygusal bir bakış açısı benimsemenize yol açabilirler. Önemli kararlar verecekseniz mantığınıza ağırlık verin.

Yay Burcu Kariyer Durumu

Yakın iş arkadaşlarınızla kurduğunuz ilişkilerin sizin için çok önemli olacağı bir gündesiniz. İş yaşamınızdaki mevcut sorunlar üzerine konuşmak isteyebilir ve bazı konularda ortak hareket etmeye karar verebilirsiniz.

 Oğlak Burcu – (23 Aralık – 20 Ocak)

Bugün gerilim hissettiğiniz konulardan tamamen uzaklaşacak ve isteklerinizi gerçekleştirmek için dikkatinizi odaklayacaksınız. Hatta yeni stratejiler yapabilirsiniz. Sabah saatlerinde kaygılarınızı yükselten durumlar olsa bile gün içinde karşılaştığınız güçlü kişilerin davranışlarından etkilenebilirsiniz. Hatta içinizdeki potansiyel güç uyanabilir. Özellikle burcun ikinci ve üçüncü on günlük devresinde doğmuş olanlar isteklerinin yarattığı gerilimden uzaklaşmayı başarabilirse, şanssızlık gibi görünen durumu şansa dönüştürmeyi başarabilirler. Kendinizi fazla zorlamayın ve güçlü kişileri karşınıza almayın.

Oğlak Burcu Genel Durum

Bugün alacağınız etkiler, haberdar olmadığınız bazı konuları açığa çıkarmanıza yardım edecek türden olabilirler. Bunları iyi değerlendirebilmek için çevrenizi gözleyin ve olayların gelişimine dikkat kesilin.

Oğlak Burcu Kariyer Durumu

Çevrenizdeki insanların niyetlerini iyi anlayabileceğiniz, bu sayede kendileriyle daha iyi bir bağlantı kurabileceğiniz bir gündesiniz. Bu durum, ortak kararlar almak veya işbirliği yapmak konusunda yararlı olabilir.

 Kova Burcu – (21 Ocak – 19 Şubat)

Güne heyecanlı başlayacak ve hareketli bir gün geçireceksiniz. Yaratıcılık gerektiren konular ile ilgilenebilirsiniz ve hatta teknolojinin gelişmeleri ile ilgilenmek sizi rahatlatacak. Bugün yaratıcılığınızı ortaya koyabilir ve atılımda bulunmak için harekete geçebilirsiniz. Bu arada önemsediğiniz kişilerin davranışları ve hayata bakış açıları sizi rahatsız edebilir ve onları değiştirmek isteyebilirsiniz. Ancak zorlayıcı bir tavır içinde bulunmaktan kaçının ve dikkatinizi kendinize yöneltin. Karşılaştığınız olaylar ve kişiler üzerinizde baskı duygusu uyandırabilir ancak alışkanlıklarınızı ve bazı davranışlarınızı değiştirirseniz, sorunlar bitecek.

Kova Burcu Genel Durum

Bugün, bir sosyal grubun tümüyle veya sosyal çevrenizden bir kişiyle fikir ayrılığına düşebilirsiniz. Üstelemek yerine herkesle yumuşak bir iletişim kurun. Böylece sorunların üstesinden de geleceksiniz.

Kova Burcu Kariyer Durumu

Geleceğinize odaklanıp yapmayı planladığınız hamleleri gözden geçirmeniz mümkündür. Farklı bir yaklaşım belirleyip, önceki kurgularınızda değişikliğe gitmeniz de günün ana konusu olabilir.

 Balık Burcu – (20 Şubat – 20 Mart)

Kendinizi farklı hissedeceksiniz ve isteklerinizi gerçekleştirmek için kendinizi fazla zorlamayacaksınız. Sabırlı ve anlayışlı bir tavır içinde olabilirsiniz. Ayrıca akılcı ve kararlı tutumunuz ile çevrenizi etkileyebilirsiniz ve ekip çalışmalarında başarılı olabilirsiniz. İş arkadaşlarınız ve komşularınız ile iletişiminiz olumlu yönde gelişiyor ve fikirlerinizi hoş bir biçimde ortaya koyabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde karşılaştığınız olaylar duygularınızın derinleşmesine neden olabilir. Kuşkucu bir tavır içinde bulunmaktan kaçının ve hayal gücünüzü yaratıcı yönde kullanın.

Balık Burcu Genel Durum

Bugün, aslında hiç hesapta olmayan maddi bir sorumluluğu yüklenebilirsiniz. Ancak, bunu yüklenmek de ileride size kazançlar getirebilir. Å

Balık Burcu Kariyer Durumu

Maddi kaynakları ortak kullandığınız kişilerle aranızda dayanışmaya varan bir ilişki gündeme gelebilir. Fikirleri kabul ettirmeye çalışmak yerine uyum sağlamak ana konu olacaktır.

Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı