BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 07.05.2013

Koç ( 21 Mart – 19 Nisan )

Enerjinizin gücü karşısında birtakım hatalar yapabilirsiniz. İyi bir planlamayı ihtiyacınız var. Zihinsel dağınıklık yaşamazsanız, bugün bir çok başarıyı bir arada sentezleyebileceksiniz. Arkadaşlarınızla birlikte bir çok organizasyon gerektiren çalışmalar içinde olacak ve yaptığınız işlerden duygusal tatminler sağlayacaksınız.

 07/05/2013

Boğa ( 20 Nisan – 20 Mayıs )

Duygusal yönlerinizi ortaya çıkaran sosyal çalışmalar içine girecek ve uzun zamandır beklediğiniz performansı yakalayacaksınız. Karşıt görüşte olan insanları ikna etmeniz kolay olacaktır. Yeteneklerinizin anlaşılması için, yakın çevrenizdeki insanları hoşnut etmeyi denemelisiniz.

 07/05/2013

İkizler ( 21 Mayıs – 21 Haziran )

İlişkinizde mesafe duygusu size huzur verecek ve koyduğunuz kuralların onaylanmasından zevk alacaksınız. Evliliğiniz ve eşiniz bugün gözbebeğiniz olabilir. Evinizde ve çevrenizdeki herşeyin güzelleşmesi sizin mutluluğunuz açısından önemli olduğundan buna katkıda bulunacak herkişinin de önemi olduğunun bilincindesiniz. Haberleşme konularında yoğun bir gündem olacaktır ve siz adil görüşlerinizle insanları biraraya getirerek sorunları çözebileceksiniz. Bugün, kendinizi hoş göstermeniz ve begendirmeniz kolay olacaktır. iltifatlar duymak ve her işi halledecek tek kişi olarak görülmek egonuzu okşayacaktır. İhtiyacınız liderliğinizin kabulüdür. Ve siz bunları başardığınızda kendinizin ne kadar önemli olduğunu düşüneceksiniz. Yalnız dikkat ediniz fazla abartıya kaçarak itici hale gelmeyiniz

07/05/2013

Yengeç ( 22 Haziran – 22 Temmuz )

Birlikte çalıştığınız kişilerin, sizinle aynı fikirde olmasına dikkat ediyorsunuz. Bugün yeniliklere açık olacaksınız. Fakat her olaya soğuk bir mantıkla yaklaştığınız için, sizi anlamaları zorlanabilir. Çekiciliğinize güvenerek birçok işinizi istediğiniz yöne çekebileceksiniz.

 07/05/2013

Aslan ( 23 Temmuz – 22 Ağustos )

Yaratıcılığınızı kullanmak için fırsatları akıllıca değerlendirmelisiniz. Yakın ilişkilerinizde pozitif davrandığınız zaman kendinizi huzurlu ve mutlu hissediyorsunuz. Bugün, iletişim konusunda oldukça şanlısınız.

 07/05/2013

Başak ( 23 Ağustos – 22 Eylül )

Aynı anda bir çok işi bir arada yapmanız sayesinde, kendinize daha fazla zaman ayırabiliyorsunuz. Bugün karşıt burcunuzda yer alan Ay’dan etki alıyor ve fikirlerinizde değişimler yaşıyorsunuz. Partnerinizin sizi anlaması güçleşebilir. 07/05/2013

Terazi ( 23 Eylül – 22 Ekim )

İnsanlar sizin duygusallığınızla ilgili fazla müdahaleci olduklarında, kendinizi anında geri çekiyorsunuz. Kırılgan sınırlarınızla savunmaya geçiyorsunuz. Hedeflerinizin sınırları içinde kısıtlamaların olmadığını onlara anlatmalısınız.

 07/05/2013

Akrep ( 23 Ekim – 21 Kasım )

Kendinizi çok iyi tanıyor ve kişiliğinizden taviz vermek istemiyorsunuz. Kendinizi kanıtlama savaşı içinde olmak bazıları için önemli olamayabilir. Ama siz, amaçlarınıza göre yaşadığınız için fikirlerinizi savunmaktan yanasınız.  07/05/2013

Yay ( 22 Kasım – 21 Aralık )

Kişisel egonuzu tatmin edecek bazı olayların gündeme gelmesiyle kendinizi aktif hissedeceksiniz. Bugün, Ay’dan aldığınız olumlu etkiler, yaratıcılığınızı ortaya çıkarıyor. Yaptığınız her şeyin anlamlı olmasını istiyorsunuz. Ailenizin duygusal desteğini üzerinizde hissettiğiniz zaman çok daha mutlu oluyorsunuz.

 07/05/2013

Oğlak ( 22 Aralık – 19 Ocak )

Ay’ın konumu sayesinde, mantıklı olmanız gereken konularda duygusal davranışlar sergiliyorsunuz. Bugün, yakın dostlarınız tarafından desteklendiğinizi görmek sizi hayli güçlendirecek. Onlarla ortak fikirler üreteceksiniz.

07/05/2013

Kova ( 20 Ocak – 18 Şubat )

Bugün yalnızlık duygunuz çok güçlü ve olaylara duygusal yaklaşıyorsunuz. Anlaşılmadığınızı zannederek, arkadaşlarınızın kalbini kırabilirsiniz. Geçmişinizle ilgili yaşadığınız olayların etkisinde kaldığınız zaman daha çok karamsarlaşabiliyorsunuz. Ayrıca çevrenizle ilgili yardımlaşma duygunuz yoğun olduğu bir gün yaşayacaksınız.

 07/05/2013

Balık ( 19 Şubat – 20 Mart )

Bugün, çalışmalarınıza hız vermeyi amaçlıyor ve ele aldığınız konuları kendi tarzınıza göre yorumluyorsunuz. Eleştiriden hoşlanmadığınız için, alınganlık gösterebileceğiniz bir gün içindesiniz. Güçlü bir egonuz var ve maddesel konulardaki cömertliğinizi, ne yazık ki duygusal yaşantınıza aktaramıyorsunuz..  07/05/2013

Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı