BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 05.08.2013

Koç ( 21 Mart – 19 Nisan )

İdeallerinizi gerçekleştirme adına başarılı adımlar atıyorsunuz. İsteminiz dışında gerçekleşecek olaylar karşısında karamsarlığa kapılmanız için bir neden yok. Arkadaşlarınız, duygusal problemlerine sizi ortak etmek isteyeceklerdir. Bugün dert dinlemek zorunda kalabilirsiniz. Akıl vermek hoşunuza gidecektir.

05/08/2013

Boğa ( 20 Nisan – 20 Mayıs )

Kişisel başarınız; mesleğinizle ilgili araştırmalarınızla gelişen iş tatmini ile beraber netleşiyor. Bugün, arkadaş çevrenizde oluşturduğunuz güçlü bağların size kazandırdığı güçlü donanımların etkisi ve güvencesi içinde, kazançlarınızla ilgili olarak güçlü adımlar atıyorsunuz.

05/08/2013

İkizler ( 21 Mayıs – 21 Haziran )

İlişkilerinize kararlı adımlarla yaklaşıyorsunuz. Bugün, özgürlüğünüzü özleseniz de, bu tavrınızı ortaya koyacak gücünüz yok. Bulunduğunuz ortamlarda herkesin sorumluluğunu yüklenerek, gerçek isteklerinizi içinizde saklamak zorunda kalıyorsunuz

05/08/2013

Yengeç ( 22 Haziran – 22 Temmuz )

Her şeyinizle gününüze damganızı vurabilirsiniz. Duygularınızda sınır tanımıyorsunuz. Bugün, egolarınız ve istekleriniz ön planda olacak. Yapmayı planladığınız işlerin hızlı bir şekilde yaşama geçirmek istiyorsunuz.

05/08/2013

Aslan ( 23 Temmuz – 22 Ağustos )

Güvendiğiniz kişilerle bir arada olma ihtiyacı içindesiniz. Güvendiğinizi kişilerle yapacağınız işbirliği rahatlamanıza neden olacak. Kendi gücünüzü çevrenize ispat etmek isteyeceksiniz İçsel çatışmalarınızdan sıyrılmalısınız.

05/08/2013

Başak ( 23 Ağustos – 22 Eylül )

Arkadaş çevrenizde sanatsal olayların gündem kazanacağı bir gün. Kişisel çabalarınızı işinize rahat bir şekilde aktarabileceksiniz. Bugün, çevrenize karşı temkinli ve duyarlı davranıyorsunuz. Görüştüğünüz kişilerin size karşı ilgileri oldukça yüksek.

 05/08/2013

Terazi ( 23 Eylül – 22 Ekim )

Düşüncelerinizi gizleme gereği içindesiniz. Bazı olayları takibe alıp, sessiz bir yorum geliştirmek isteyebilirsiniz. Huzursuz ve alıngan bir gün yaşıyorsunuz. Kendinizi daha kolay ifade etmenin yollarını bulmak için çaba harcamalısınız.

05/08/2013

Akrep ( 23 Ekim – 21 Kasım )

İş disiplininiz mükemmel gidiyor. Bugün çevrenizdeki kişileri tarzınızla etkileyecek ve biraz da baskıcı bir tutum sergileyeceksiniz. Ay’ın konumu, günlük çalışmalarınızda duygusal saplantılardan uzak kalmanız gerektiğini söylüyor.

 05/08/2013

Yay ( 22 Kasım – 21 Aralık )

Bugün Ay’ın verdiği etkilerle, kişisel deneyimlerinizi arkadaşlarınızın desteğiyle gerçekleştirmek isteyebilirsiniz. Çevrenizden olumlu etkiler aldığınızda, sosyal aktiviteniz daha da güçleniyor. Bugün zamanınızı dengeli bir şekilde kullanmalısınız.

 05/08/2013

Oğlak ( 22 Aralık – 19 Ocak )

Özel hayatınızla ilgili üstü örtülmüş, üzerine çok konuşulmamış ve geride kalmış bir sorun bugün gündeme gelebilir. Sizin kendinizi az da olsa suçlu hissettiğiniz bir konu olduğu için, konuşulmasından hiç hoşlanmayacaksınız ve hoşlanmadığınızı biraz da sertçe belli edeceksiniz. İş ilişkilerinizde dikkatli olmanız gereken bir dönem. İş yerinizdeki çalışanlarla aranızda bir takım anlaşmazlıklar olabilir. Bu anlaşmazlıkları kısa sürede çözmeli ve işteki huzurunuzu korumalısınız.

 05/08/2013

Kova ( 20 Ocak – 18 Şubat )

Ani gelişen fikirler yüzünden zor anlar yaşayabilirsiniz. Çevrenize belli etmeseniz bile, alıngan olduğunuz bir gün. Ayrıntılardan nefret etmenize rağmen, kişisel zaferlerinizi için, detaylı çalışmak zorundasınız. Bugün, duygusallığınızda odaklaşmaktan sakınmalı ve kendinizi rahatlatacak ortamlarda bulunmalısınız.

05/08/2013

Balık ( 19 Şubat – 20 Mart )

Mesleki anlamda değişen şartlardan rahatsız olabilirsiniz. Farklı olmayı sevdiğiniz halde, bazı alışkanlıklarınızın elinizin altından kaymasına tahammül edemiyorsunuz. Bugün, birçok fikir çatışması söz konusu olabilir. Maddi konularla ilgili emeğinizin karşılığını almanız mümkün olacak.

 05/08/2013
Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı