BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 04.06.2013

Koç ( 21 Mart – 19 Nisan )

Bilinç altınız oldukça yüklü. Yapmanız gereken çok şey var. Güçlü enerjinizi dengeleme konusunda zorlanabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişileri yeniden yapılandırmayı düşünebilirsiniz. Kendinize özgün davranışlar içinde olmanız, bazılarına aykırı gelebilir fakat sizin için, olayların sonucu önemli.

 04/06/2013

Boğa ( 20 Nisan – 20 Mayıs )

Çevresel koşulların lehinize desteklendiği bir gün. İsteklerinizdeki çeşitlilik, aklınızı karıştırabilir. Değer verdiğiniz dostlarınızdan beklediğiniz güzel haberleri alacaksınız. İş birliği içinde olduğunuz kişilerin olumlu destekleri, yeteneklerinizi daha da doğru kullanmanızı sağlıyor. Kardeşlerle bağınız güçleniyor.

 04/06/2013

İkizler ( 21 Mayıs – 21 Haziran )

Bugün, maddi konularla ilgili bir takım sorunlar canınızı sıkacaktır. İşinizle ilgili enerjinizin yükseldiğini görecek ve karşınızdaki kişilere arzuladığınız şekilde karşı durabileceksiniz. Beklentilerinizde daha sabırlı davranmalısınız

 04/06/2013

Yengeç ( 22 Haziran – 22 Temmuz )

Birlikte çalıştığınız kişilerin davranış biçimlerinden hoşlanmayabilirsiniz. Bazı konularda herkesten farklı düşündüğünüz için kendinizi ifade ederken canınız sıkılıyor. Koşulların sizi engellediğini sanıyorsunuz.

 04/06/2013

Aslan ( 23 Temmuz – 22 Ağustos )

Mesleki başarınızı, inatçı tavırlarınız ve kişisel çabanıza borçlusunuz. Kazançlarınız konusunda kendinize güvenebilirsiniz. Egonuzu istediğiniz hedeflere taşıyabilirsiniz. Kendinizi kanıtlama savaşı içinde olmanız, bazıları için önemli olamayabilir. Olaylar üzerinize gelecek.

04/06/2013

Başak ( 23 Ağustos – 22 Eylül )

Maddi konularda karşı tarafın desteğine ihtiyaç duymuyor ve her şeyi kendiniz halletmek istiyorsunuz. İhtiyaçlarınızı başkalarının yanında konu yapmaktan hoşlanmıyorsunuz. Bugün, ailenizin sizden beklediği yardımı yapacaksınız.  04/06/2013

Terazi ( 23 Eylül – 22 Ekim )

İsteklerinizdeki artış, geçici duygulara neden olabilir. Yönetici burcunuz Mars, yönetici ruhunuzu olumlu etkiliyor. Partnerinizin isteklerine karşı kısıtlamalar getirmeniz mümkün. Bugün özellikle kendinize özgü tavırlar sergileyeceksiniz.

04/06/2013

Akrep ( 23 Ekim – 21 Kasım )

Zeki ve kavrayıcı zekanızı ön plana çıkarmasını iyi bildiğiniz için, bugün de orijinal yönlerinizle arkadaşlarınızı etkileyeceksiniz. Ortak çalışmalar içinde bulunduğunuz dostlarınız arasında duygusal yakınlaşmalar söz konusu olabilir.  04/06/2013

Yay ( 22 Kasım – 21 Aralık )

Ortak paylaşım içinde olduğunuz kişilerle iletişim içinde olacağınız bir gün. Birilerinin sizi anladığını görmek ve duygu birliği içinde olmak sizi mutlu edecek. Bugün, yakın bağ içinde olduğunuz kişilerin sizden bir takım beklentileri olacaktır. Onlara yardım etmekte tereddüt etmemeniz, size manevi bir haz verecektir. Sizin farklı değerleriniz var.

 04/06/2013

Oğlak ( 22 Aralık – 19 Ocak )

Düşüncelerinizi paylaşmaktan hoşlandığınız halde bugün susmayı tercih edebilirsiniz. Bugün birçok konuda çözüme ulaşacak ve bundan kişisel tatmin sağlayacaksınız. Sosyal yaşantınızda oldukça ilgi çekeceğiniz bir gün.

 04/06/2013

Kova ( 20 Ocak – 18 Şubat )

Geçmişten ders almasını bilen ender kişilerden birisiniz. Bugün, dengeli ortamları tercih ederek seviyeli sohbetlerde bulunmayı istiyorsunuz. Karşıt düşüncelerin verdiği sıkıntılar yüzünden iş potansiyeliniz düşüyor ve kendinizi mutsuz hissediyorsunuz. Maddi konularda güven arayışınız sürüyor ve beklemekten sıkıldınız. 

04/06/2013

Balık ( 19 Şubat – 20 Mart )

Hedeflerinizle yaşamak isteyen ilginç bir yapıya sahipsiniz. Değişimler sizi yaşama daha sıkı bir şekilde bağlıyor ve mantıklı görüşleriniz göz dolduruyor. Bugün, birçok arkadaşınız sizin fikrinizden yola çıkabilirler. Paylaşımlarınız sayesinde motivasyon yeteneğinizi geliştiriyorsunuz. Liderlik özellikleriniz atakta.

 04/06/2013
Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı