BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 04.05.2015

5 Ocak 2014 KOÇ Burcu Yorumu:

Bugün, karşılıklı ilişkilerinizde, partnerinizin etkisinde altında kalacak ve sosyal yaşantınızda gereken desteği göreceksiniz. Çevrenize iyi niyetli yaklaşımlarınız takdir görecek. Ay’ın bulunduğu konum, davranışlarınıza belirgin bir yumuşaklık sağlarken, sizi daha duygu yüklü yapıyor.

5 Ocak 2014 BOĞA Burcu Yorumu:

Sevginizi paylaşma konusunda oldukça iyi niyetli davranıyorsunuz. Partnerinizle birlikte fikir alış verişi yapacak, bazı konularda ortak platform oluşturacaksınız. Düşüncelerinizi özgürce ortaya koyduğunuz zaman, çok daha başarılı olabiliyorsunuz. Bugün, zihinsel aktiviteniz çok yüksek. Kendinize güveniyorsunuz. Fakat telaşlı hallerinizden kurtulmalısınız.

5 Ocak 2014 İKİZLER Burcu Yorumu:

İlişkilerinizde sürekli bir aşama içindesiniz. Zihinsel aktivitenizin yüksek oluşu ve olaylara her zamankinden daha yapıcı yaklaşmanız, partnerinizi ihmal etmenize neden olabilir. Ay’ın konumu, eğlence yaşantınızı canlandırıyor. Çocukları olanlar için, duygusal bağlarının güçlü olduğu bir gün. Onların aktivitelerine destek vereceksiniz.

5 Ocak 2014 YENGEÇ Burcu Yorumu:

Kendinize yeterince güvenmenize rağmen, aile içi ilişkilerinizde, karşılaştığınız problemlerde etkin olamıyorsunuz. Sevdiklerinizin işlerine çok fazla karışmamalısınız. Her konuda bireyselliğinizi kullandığınız için, çoğu kez yanlış anlaşılma riski yaşıyorsunuz. Bugün, olaylara yine hakim olma duygusu içindesiniz.

5 Ocak 2014 ASLAN Burcu Yorumu:

Enerjinizi en iyi şekilde ortaya dökebileceğiniz bir gün. Sosyal çalışmalardan hoşlanıyor ve bu konuda çevreniz de destek vermek istiyorsunuz. Bugün, yakın ilişkilerinizde yapacağınız olumlu telefon konuşmaları, kendinizi olumlu hissedeceğiniz bazı haberleri gündeme getirecek. Eski bir aşktan, bazı duyumlar alabilirsiniz.

5 Ocak 2014 BAŞAK Burcu Yorumu:

Aile içinde kendinizi çok iyi ifade edebileceğinize inandığınız için,. özgürlüğünüzü sorguluyorsunuz. Geleneksel yapınızı ve eski alışkanlıklarınızı kolay sentezleyebileceğiniz bir gün içindesiniz. Derin bir felsefi yanınız var. Anlaşamadığınız kişileri yargılamaktan vazgeçmeyi artık öğrenmelisiniz.

5 Ocak 2014 TERAZİ Burcu Yorumu:

Bugün, hümanist duygular içindesiniz. Olayları yargılamak yerine, temel kavramlarını araştırmak istiyorsunuz. Derin düşünceler ve güçlü sezgilerle yola çıktığınız için, partnerinizi de kolay bir şekilde etkileyeceksiniz. Liderlik özellikleri taşıyan bir sevgiliye her zaman ihtiyacınız var. Enerjinizin güçlü olmasından hoşnutsunuz.

5 Ocak 2014 AKREP Burcu Yorumu:

Maddi konulara kafanıza takmanıza neden olabilecek olaylara temkinli yaklaşmalısınız. Parasal konularda cesur fakat radikal kararlar almaktan yanasınız. Gücünüzü kendi çabalarınız sayesinde ortaya koyuyorsunuz. Bugün, girişimciliğinizi istediğiniz şekilde kullanabileceksiniz.Üstün nitelikli kişilerden fikir alabilirsiniz.

5 Ocak 2014 YAY Burcu Yorumu:

Sosyal ve çevresel ilişkilerinizde istediğiniz denklemi kurabileceğiniz bir gün. Yardım sever duygularınız atakta. Bazı küçük baş eğmelerin ve yumuşak tavırların size kazandıracağı artı puanların etkisini görecek ve kendinizi huzurlu hissedeceksiniz. Şansız olduğunuzu iddia etseniz bile, kozmik enerji sizden yana.

5 Ocak 2014 OĞLAK Burcu Yorumu:

Partnerinizle birlikte atacağınız sağlam adımlar, sizin için önemli özel durumları gündeme getirecek. Kendinizi bir çok olaydan soyutlamak ve her olayın arkasındaki farklı nedenleri düşünmek istemiyorsunuz. Düşüncelerinizde bazı değişimler söz konusu ve kendinizi yeniden yargılama gereğini duyuyorsunuz.

5 Ocak 2014 KOVA Burcu Yorumu:

Kendinizi aşma konusunda cesur davranmaktan vazgeçmemelisiniz. Yaşadığınız olaylardan, ödün vermek istemiyorsunuz. Beklediğiniz haberler ve yollarla ilgili yeni durumlar söz konusu.Yurt dışı olaylarınız, yapacağınız çalışmalarla ilgili olumlu gelişmeler gündeme gelecek. Eğitimsel olaylarda girişimciliğinizi kullanacaksınız.

5 Ocak 2014 BALIK Burcu Yorumu:

Yaşamınızla ilgili yeni değişimlere hazırsınız. Bazı konularda, partnerinizle geliştirdiğiniz ortak gayretlerinizin ve özel yeteneğinizin ortaya çıkarmak isteyeceksiniz. Öz güveninizi ortaya koyarak, finans konularınızı gözden geçirmelisiniz. Hayal ettiğiniz her şeyi yeniden yapılandıracaksınız. Tansiyon problemleriniz gündeme gelebilir.

Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı