BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 04.02.2015

KOÇ (21 Mart – 20 Nisan)

“Aşkta ben alırım, böyle olmalı” demeyin. Ona sevgisini istediği gibi gösterme fırsatı tanıyın. Kendi koşullarınızda diretmeyin. Böylece kendinize daha çok bağlayabilirsiniz. İşyaşamınızda genel olarak beğeniliyor olsanız da bazı olaylarda takındığınız tavır, işyerinizde size karşı bir antipati oluşturabiliyor. Çözüp hallettiğinizi sandığınız bir sorununuz, bazı insanların didiklemeleriyle yeniden karşınıza çıkabilir. Bütçeniz destek görmeden denkleşemeyecek gibi görünüyor.

BOĞA (21 Nisan – 21 Mayıs)

Özel hayatınızda kendinize güvenerek hareket ederseniz, karşınızdaki kişiye de doğru kararlar alma fırsatı tanımış olacaksınız. Haliyle bu birliktelik adına ortak kararlar alıyor olmanız ilişkinizi başarılı ve uzun vadeye yönelik şekle sokabilir. Şu sıralar elinizdeki işlere yenilerini eklememenizde fayda var. Bugün yetenekleriniz aniden dikkati çekebilir ve önemli bir yerden, sizi başarıya ulaştırabilecek bir teklif alabilirsiniz. İnatlaştığınız bir para meselesinden uzak durun.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Aşk yaşamınızda bu kez mantık hesaplarından uzak durmanız gerekiyor. Bu konularda kendinizi engelleme huyunuz, yine zarar verebilir. Kendinize yetebiliyorsunuz, ama üzerinizdeki kaçınılmaz sorumluluklar sıkıntı yaşamanıza neden oluyor. İnsanlara ani ve sert tepkiler vermeyin. Beklenmedik durumlar planlarınızda değişikliğe yol açabilir. Sakinliğinizi korumanız gününüzün daha keyifli geçmesini sağlayacaktır. Borçlarınızı ödemekte gecikebilir veya hiç hesapta olmayan harcamalar yapabilirsiniz.

YENGEÇ (22 Haziran – 23 Temmuz)

Aşk hayatınızda yeniliklere hazır olun. Yalnızlığa artık veda etme vaktinizin geldiğini müjdeleyen gelişmeler söz konusu. Şu sıralar elinizdeki işlere yenilerini eklememenizde fayda var. Bugün yetenekleriniz aniden dikkati çekebilir ve önemli bir yerden, sizi başarıya ulaştırabilecek bir teklif alabilirsiniz. Birikmiş paranızı kullanmak için acele etmenize gerek yok. Daha önceki can sıkıcı tecrübelerinizden ders çıkartarak doğru karar vermelisiniz. Diş bakımı başka hastalıkları da önler.

ASLAN (24 Temmuz – 21 Ağustos)

Sonsuz güven duyguları içinde sürdürülen ilişkinin aşk olamayacağı şeklindeki düşüncelere itibarınız yok. Her anlamda belli bir güvene oturmuş ilişkiniz, karşılıklı deneyimlerin sonucu. Mesleki sorunları büyüterek kendinizi yoruyor ve baskı altına alıyorsunuz. Halbuki son derece aranılan bir kimliğiniz var. Yeni başlangıçlar için kendinize izin verin. Bu şekilde devam etmeniz sadece size zarar verecektir. Bugün bir harcama konusunda kararsızlık yaşayabilirsiniz.

BAŞAK (22 Ağustos – 23 Eylül)

Sevgilinizi şımarttığınızı düşünenler olmasına rağmen, ilişkiniz çevrenizdekilerin takdirini topluyor. Bugün sizi ne kadar sevdiğini belirtecek bir davranışta bulunabilir. Siz de karşılığını vermekten kaçınmayın. Beraber çalıştığınız arkadaşlarınızın süregelen problemleri bir zaman daha devam edebilir. Konuyla ilgili, sandığınız kadar çaresiz değilsiniz. Cesaretiniz her zamanki gibi sizi kazançlı çıkartacak. Bütçenizde verdiğiniz açık nedeniyle önemli bir planınızdan vazgeçmeniz olası.

TERAZİ (24 Eylül -23 Ekim)

Sudan sebeplerle günden güne uzaklaştığınız sevgilinizin, size karşı büyük bir bağlılığı var. İki üç güne kalmadan çok şaşıracağınız ikili bir görüşmeniz olacak. Şimdiden oturup bu görüşmenin stratejisini saptamanız gerekiyor. İş yaşamınızdaki belirsizlikler maddi durumunuza yansıyor. Önümüzdeki günlerde karşılaşabileceğiniz fırsatlar, sizden kararlı yaklaşımlar bekleyecek. Bugün istemeseniz de bazı harcamalar yapmak zorunda kalabilirsiniz.

AKREP (24 Ekim – 23 Kasım)

Bugün sıcak ve kalıcı bir aşk ilişkisine başlamanız ve ilerisi için genel hayatınızla ilgili bazı yeni ümitlere kapılmanıza sebep olacak şeylerle karşılaşmanız mümkün. İş hayatında tecrübenin her zaman yeterli olmadığının farkındasınız. Bazı konularda iş arkadaşlarınızın desteğine ihtiyacınız var. Fakat çok gerekli olmayan olaylara müdahale etmeniz, zaman, zaman başınıza işler açabiliyor. Bir yatırım yapma konusunda karar vermekte zorlanabilirsiniz. Risk almaktan kaçının.

YAY (24 Kasım – 22 Aralık)

Bugün duygusal ilişkilerinizde içine kapanık bir tutum izleyebilirsiniz. Hislerini açamamanız ve çoğunlukla bunların açığa çıkmasını engellemek için göstereceğiniz çabalar, sizi daha da gergin yapabilir. Mesleğinizle işlerinizle ilgili bazı gelişmeleri kafanıza takmış olabilirsiniz. Veya aldığınız bazı haberler yüzünden canınız sıkılabilir. Ancak, öfkeli ve sabırsız davranmak yerine olayları akışına bırakın. Duygularınızın karmaşıklığı ve aceleciliğiniz, maddi konularda hatalı davranmanıza yol açabilir.

OĞLAK (23 Aralık – 20 Ocak)

 

Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler beklediğinizden daha farklı gelişebilir. Biraz daha olumlu ve iyi niyetli olmak gerekiyor. İş arkadaşlarınızla birlikte katılacağınız bir toplantıdan çıkan kararlar, mesleki hayatınızın daha iyi bir noktaya gelmesinde önemli etkiye sahip olacak. Bu fırsatları akıllıca değerlendirmeye çalışın. Eviniz için gereken harcamalarınızda biraz daha cömert davranın. Fiziksel yorgunluğunuzun artmasından dolayı hastalıklara karşı dirençsiz olabilirsiniz.

KOVA (21 Ocak – 19 Şubat)

İlişkinizle ilgili duyduğunuz kaygıları partnerinizle paylaşırsanız, yersiz olduğunu anlayarak daha fazla büyütmeden çözebilirsiniz. Gereksiz tartışmalardan uzak kalmak istiyorsanız onun da bazı isteklerini yerine getirmeye çalışın. Mesleğinizle ilgili bazı değişiklikler yapmaya çok hazır görünüyorsunuz. Bununla ilgili çok ilginç düşünceleriniz var. Bu düşüncelerinizle ilgili destek arayışlarınız sonuçsun kalmayacak. Finansal kararlarda her şeyden önce riskleri hesaplamalısınız

BALIK (20 Şubat – 20 Mart)

İş ve aşk bir arada yürümez demeyin. Yeni kişilerle tanışın. Belki de aradığınız mutluluğu yakalayacaksınız. İş yaşamında yaratıcılığınızı kullanarak pek çok sorunun üstesinden gelmeniz mümkün. Risk almaktan korkmayın ama yine de tedbiri elden bırakmayın. Ne kadar ağır bir tempo olursa olsun, bugün sizin tüm işlerin altından kalkabilme gücünüz var. Bunun için takdir göreceksiniz. Maddi konularda yeni gelişmeler biraz daha rahat soluk almanızı sağlayacak.

Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı