BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 03.07.2014

3 Temmuz 2014 Koç Burcu Yorumu



Bugün aktiviteden çok planlamaya ve fırsat kollamaya uygunsunuz. Akşam saatlerinde sinema, tiyatro gibi bir sanat aktivitesinde bulunmanız olasıdır. Eğer böyle bir şey yapmanız kesinleşirse ağır ve düşündürücü şeyler yerine komedi ya da hareketli şeyleri seçmeniz sizin için daha dinlendirici olabilir. Elde etmek istediğiniz şeylerle ya da yapmak istediğiniz işlerle ilgili planlarınızı yalnız başınıza yapmanız gerekiyor. Çevreden alacağınız tavsiyeler size yardımcı olamaz. Aynı şekilde bugün çevrenizdeki insanlar bütün iyi niyetleriyle size yardımcı olmak isteseler bile işe yarar bir şeyler yapabilmeleri zordur ve aksine ortalığı karıştırmaktan başka şeye yararları olamazlar.



3 Temmuz 2014 Boğa Burcu Yorumu



Biraz gerilimli ve hatta sinirli yapıda olabilirsiniz. Sebepsiz yere sinirlenmeniz, her şeye kızmanız mümkündür. Kendinizi son derece sakin bile hissetseniz beklenmedik zamanlarda patlama yapabilirsiniz. Durumunuzu daima göz önünde bulundurmanız ve buna göre davranmanız gerekiyor. Dinlenmeniz fiziksel ve zihinsel olarak gereklidir. Eğer siz çalışan bir kimseyseniz evinizle ilgilenmeniz ve mesela bazı düzenlemeler yapmanız, ev kadınıysanız, ev işlerine boş verip dışarı da dolaşıp, bir, iki dostunuzla sohbet etmeniz kısaca yaş cinsiyet ve sosyal konumunuz ne olursa olsun rutin aktivitelerinizin dışına çıkmanız size gereken dinlenmeyi sağlayacaktır.



3 Temmuz 2014 İkizler Yorumu

 

Kendinizi fiziksel olarak güçlü, zinde ve neşeli hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Üzerinizde hiç bir olumsuz etki olmayan çok uyumlu bir dönemdesiniz ve son zamanlarda küçük ya da büyük bazı sıkıntılarınız olmuşsa onlardan kurtulmaya başladığınızı görebilirsiniz. Sosyal ilişkilerinizde belli bir hareketlenme olması olasıdır. Aşk ya da evlilik ilişkileriniz de çok ılımlı bir döneme girmektedir. Bu ilişkilerde huzurlu ve mutlusunuz. Bugün sizden daha üst konumlarda olan kimselerden bazı şeyler isteyebilmek için de uygundur. İhtiyaç duyduğunuz destekleri sağlayabilir, daha rahat hareket edebilme imkanlarına kavuşabilirsiniz. İşinizle ilgilenmeniz ve gerek yapmak istediğiniz değişiklik ya da yenilikleri gerçekleştirmeniz, gerekse yeni işlere başlamak için gereken Astrolojik desteğe sahipsiniz.

 

3 Temmuz 2014 Yengeç Yorumu

 

Bugünün gelişmeleri kendinize olan güveninizin artmasına sebep olacaklardır. Sizi düşündüren bazı sorunlardan kurtulmanız da mümkündür. Aşk ve sosyal ilişkileriniz için de şanslı bir gününüzdesiniz. Dost çevrenizle bir arada bulunabilir, yalnızsanız karşı cinsten çekici kimselerle tanışabilirsiniz. Eğer evli bir insansanız eşinizle birlikte bazı önemli şeyler yapmanız olasıdır. Karşı cins ilişkilerinin dışında bugün yeni çıkabilecek işlerle ya da iş teklifleriyle karşılaşabilir ve faydalı başlangıçlar yapabilirsiniz. Eğer siz yalnız bir insansanız bu dönemde yeni aşk ilişkileri geliştirmeye uygunsunuz ve bugünden başlayan beş, altı günlük dönemde uzun ömürlü ilişkiler kurabilirsiniz. Eğer süregelen bir beraberliğiniz varsa gene aynı süre içinde onunla çok daha anlaşabileceksiniz. İlişkinizi daha ciddi boyutlara taşımayı bile planlamanız olasıdır.



3 Temmuz 2014 Aslan Burcu Yorumu

 

Sizi çekemeyen ya da bazı tutumlarınızı yanlış anlayarak size kızan birisi ortalığı karıştırabilir. Sakin davranmalı ve duygularınıza kapılmadan konuşmalısınız. Eğer siz de sinirlenir ve asabi tutumlara girerseniz sizden yana olan, sizi haklı gören kimseleri de kendinizden uzaklaştırırsınız. Bugün değişik fırsatlarla karşılaşmanız olasıdır. Özellikle günün sonlarına doğru çok daha şanslı ve neşeli durumda olabilirsiniz. Fazla bir gayret göstermeden ve uzun uzun uğraşmadan bazı kazançlarınız olabilir veya farklı yerlerden birkaç parça para alabilirsiniz. Bunun dışında, hoşunuza gidecek olan güzel haber ya da hediyeler de alabilirsiniz. Bir hediye veya hiç ummadığınız bir şey alabilir ya da önemli bir kazanç sağlayabilirsiniz.

 

3 Temmuz 2014 Başak Burcu Yorumu

 

Sevdiğiniz bir kimsenin, bir düşüncesinden ya da tutumundan huzursuz olarak onu değiştirmek için bir şeyler yapmak ya da söylemek gereği duyabilirsiniz. Ancak onun düşüncelerini etkilemeniz şimdilik mümkün değil. Kendi haline bırakıp, olduğu gibi kabul etmelisiniz. Bugün sizi düşündürebilecek olan bir tek sorun görülüyor. Onun dışında her şey yolunda gidiyor. Eğer yeteri kadar akıllıca davranabilirseniz söz konusu olan sorun her ne olursa olsun ondan da çok çabuk kurtulabilirsiniz. Bugün dost ve yakınlarınızdan fayda görmeye uygunsunuz. Eviniz ve ailenizle ilgili bazı durumlar birden bire önemli hale gelebilirler. Aileniz içinde bazı fikir ayrılıkları olabilir.

 

3 Temmuz 2014 Terazi Burcu Yorumu

 

Önemli konularınızı güvendiğiniz birisine açmanız ve ondan fikir almanız verimli olabilir. Eğer siz evli bir insansanız bu kimse eşiniz de olabilir. Bu gibi durumlarda size yapılan yorumlar veya verilen akıllar konunuzla ilgisi olmayan saçma sapan şeyler bile olsalar en azından sizin fikir üretmenize katkıda bulunarak yardımcı olurlar. Yaratıcılık ve hayal gücü isteyen bir işte başarılı olmanız mümkündür. Duygusal açıdan oldukça hassas ve alıngan yapıdasınız. Çevrenizdeki sizinle ilgili olmayan konuşma ya da tavırları bile üzerinize alarak üzülmeniz ya da kendi moralinizi bozmanız mümkündür. Biraz vurdum duymaz yapıda olmaya gayret ederseniz dengenizi daha iyi koruyabilirsiniz.

 

3 Temmuz 2014 Akrep Burcu Yorumu

 

Günlük işlerinizi yaparken çok dikkatli olmalısınız. Eğer çalışan bir kimseyseniz iş arkadaşlarınızla iyi anlaşmalı ve uyumlu işbirliğinde bulunmalısınız. İlgilendiğiniz her konunun ayrıntılarına inmeli ve herşeyi bilmeye gayret etmelisiniz. Bu sayede yaptığınız şeylerden hem rahat eder, hem de başarılı olursunuz. Bu noktalara dikkat etmediğiniz takdirdeyse başınıza iş açmanız olasıdır. Siz evli bir insansanız bu aralarda önemli kararları eşinizle birlikte almalı ve onun görüşlerini değerlendirmelisiniz. Eşinizin ya da birlikte olduğunuz kimsenin sorunlarıyla ilgilenmeniz ve ona yalnız olmadığını hissettirmeniz de son derece yerinde bir davranış olabilir. Bugün bazı kimseler sizinle uğraşabilirler ya da en azından canınızı sıkıp, gün boyu keyfinizin kaçmasına sebep olabilirler. Sizi çekemeyen kimseler de, söz konusu sıkıcı kişilere katılıp, aleyhinizde olmadık şeyler söyleyebilirler.

 

3 Temmuz 2014 Yay Burcu Yorumu

 

Özellikle de karşı cinsten olan kimseleri hemen etkileyebilirsiniz. Karşı cins üzerindeki etkiniz sadece iş ya da sosyal ilişkilerinizde değil duygusal açıdan da güçlüdür. Dikkat etmeniz gereken tek şey, insanlar üzerindeki etkilerinizden dolayı gevşeyip, boş bulunmayıp, sadece gerekeni söylemenizdir.Üzerinizde bazı zıt etkiler olmasına rağmen bir çok isteğinizi gerçekleştirmenize uygun verimli bir gündesiniz. Üzerinizdeki olumsuzluklarsa sizi fazla yormadan geçecek şeylerdir. Gününüz verimli olmasına verimli fakat saat öğeden sonra çok daha verimli ve başarılısınız. Eğer süregelen bir ilişkiniz varsa bunun devamını sağlayacak doğrultuda davranmalısınız. Hatta bu konuda ısrarlı olmalısınız. Bazı tavizler vermeniz gerekiyorsa bunlardan da çekinmemelisiniz.

 

3 Temmuz 2014 Oğlak Burcu Yorumu

 

Birçok şeyi abartılı olarak ele almaya eğilimlisiniz. Gereğinden fazla yemek yiyebilir ya da içki içebilirsiniz, fikirlerinizi abartılı şekilde sergileyebilir ya da tutabileceğinizden büyük sözler verebilirsiniz. Bunları kontrol altında tuttuğunuz takdirde fazla zarara girmezsiniz. Dikkat etmeniz gereken şeylerden biri de kendinize ait şeyleri fazla ortaya dökmemektir. İnsanların düşüncelerine fazla kıymet vermediğiniz için herhangi bir şeyinizi saklamak size gereksiz görünebilir. Aslında bunların çoğundan zarar da görmezsiniz fakat bazı şeyler de sizi yanlış tanımalarına sebep olabilir. Biraz mesafeli olmaktan zarar gelmez.

 

3 Temmuz 2014 Kova Burcu Yorumu

 

Bugün öğreneceğiniz şeyler kafanızdaki planlarınızı daha da geliştirmenizi sağlayabilirler. Planlarınıza yeni şekiller vermeniz yeteneklerinizi daha verimli kullanabilmenize de yardımcı olabilir. Tanışacağınız kimselerden bazılarıyla da ilerde dost olmanız ihtimali de var. Bu yüzden yeni tanışacağınız ya da az tanıdığınız kimselerin yanında son derece ölçülü olmaya dikkat etmelisiniz ki, hakkınızda yanlış bir kanıya varmasınlar. İşinizde oldukça başarılısınız. Belirsiz durumda olan bir para işine çare bulmanız ve bir yükü atmanız olasıdır. Bazı iyi niyetli dostlarınızın yardımıyla büyük bir işi de çözüme ulaştırabilirsiniz. Bu durum size şevk vererek işinizde ya da hayatınızda büyük değişiklikler yapmayı düşündürebilir

 

3 Temmuz 2014 Balık Burcu Yorumu

 

Duygusal ilişkiler için şanslı dönemdesiniz fakat yoğunluğunuz yüzünden karşılaşacağınız fırsatları tam olarak değerlendirebilmeniz oldukça zor görünüyor. Bununla beraber bugün kaçıracağınız böyle fırsatlarla bir daha da çok zor karşılaşabilirsiniz. Eğer süregelen bir ilişki içindeyseniz ilişkiniz birlikte olduğunuz kimsenin ailesi yüzünden zorlaşabilir. Birlikte olduğunuz kimseye güveniyor ve onu kaybetmek istemiyorsanız elbirliği ile zorlukları yenebilirsiniz.Siz evli olmayıp da, bir aşk ilişkisi yaşayan bir kimseyseniz beraberliğinizi çekemeyen birilerinin kıskançlığına kurban gidebilirsiniz.
Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı