BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 02.12.2013

Koç ( 21 Mart – 19 Nisan )

Sevgilinize karşı olan duygularınızı sorgulayabileceğiniz bir gün. Bu durumda hissettiklerinizi ve sebeplerini anlamaya çalışın. Çalışma hayatında ayrıntılar üzerinde daha çok durmaya çalışın. Çabalarınız gözden kaçmıyor, ilgiyle izleniyorsunuz. Başkalarının hislerine ve gereksinimlerine karşı ilgisizlik duymanız her şeyi altüst edebilir. Hesapta olmayan ödemeler yapmak zorunda kalabilirsiniz. Rahatsızlığınızı atlatmanıza rağmen yine de kendinize karşı daha dikkatli olun.

02/12/2013

Boğa ( 20 Nisan – 20 Mayıs )

Karamsar olduğunuzda sevdiğinize ağır eleştiriler yöneltiyor ve onu zorluyorsunuz. Duygularınız yerine mantığınızla hareket etmeye çalışın. Ondan beklediklerinizi açık bir şekilde ifade etmelisiniz. Elinizdeki bazı projeleri sonuçlandırır sonuçlandırmaz yeni tekliflerle karşılaşabilirsiniz. İş yoğunluğunuz sizi gereğinden fazla yordu. Her konuda dinlenmeye ihtiyacınız var. Maddi konulara dikkat etmeli ama bu durumun problem yaratmasına da izin vermemelisiniz.

 02/12/2013

İkizler ( 21 Mayıs – 21 Haziran )

Sevgilinizin sizinle ilgili düşüncelerine değer vermelisiniz. Eleştirileri yapıcı yönüyle görmeniz ve değişikliğe uyum sağlamanız ilişkinizin sağlıklı gelişimi açısından önemli olacak. Günlerdir üzerinde çalıştığınız önemli bir projenin, bir türlü neticelendirilememesi canınızın çok sıkılmasına neden olabilir. Kariyerinizle ilgili hedeflediğiniz olaylar gecikecek. Kısa bir dönem nakit sıkıntısı çekmeniz mümkün. Gerilimli duygularınız mide rahatsızlıklarına neden olabilir.

02/12/2013

Yengeç ( 22 Haziran – 22 Temmuz )

Çok büyük olmasa da sevgilinizle keyfinizi kaçıracak ciddi bir kavga yapabilirsiniz. Kavganın büyümesini önlemek için, alttan almaya çalışın. Karşınıza çıkacak yeni iş fırsatlarına yüreğinizi kapalı tutmayın. Sizi mutlu edecek bu büyük fırsatlardan doyasıya yararlanmak için kendinize zaman ayırın. Uzun zamandır tasarladığınız projeleri hayata geçirmek için en doğru zamandasınız. Harcamalarınız konusunda aşırıya kaçtınız! Çok sevdiğiniz birinin sağlıyla ile ilgili bir sorun gündeme gelebilir. Bu sorun çok önemli olmamakla beraber canınızı sıkacak

02/12/2013

Aslan ( 23 Temmuz – 22 Ağustos )

Yakın çevrenizden birine karşı duygularınız her an aşka dönüşebilir. Kendinizi kaptırmaktan korkuyorsunuz, fakat bu, güzel bir birlikteliğin başlangıcı olacak. Gerçekleşmesini çok istediğiniz bir hayaliniz var. Ne yazık ki gerçekleşmesi sadece size bağlı değil. Hayalinizin gerçekleşmesi için uzun bir süre beklemeniz gerekebilir. Fatura ödemelerinizin tarihlerini tekrar gözden geçirirseniz cezalı ödemelerden kurtulabilirsiniz. Bacaklarınızı güçlendirmek için yürüyüş yapmanız gerekiyor

 02/12/2013

Başak ( 23 Ağustos – 22 Eylül )

Aşk size yeni sürprizler hazırlamaya çalışabilir. Bir an önce aşka hazırlıksız görüntünüzü yok etmelisiniz. İş hayatınızda ortaya çıkan olumsuzluklar yeterince önem verdiğiniz takdirde yoluna girecek. Bir dostunuzla aranızdaki sürtüşme gizliliğini kaybedip su yüzüne çıkabilir. Maddi açıdan pek parlak bir gün değil. Gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız. Detaycılığınız yüzünden kendinize olur olmadık hastalıklar yakıştırıyorsunuz. Oysa her şey normal görünüyor.

02/12/2013

Terazi ( 23 Eylül – 22 Ekim )

Çok hoşlandığınız ve değer verdiğiniz bir kimseden de size büyük bir sevinç geliyor. Size yaklaşımı, güveni ve imkan tanıması hayatınızı etkileyecek. Mutlu bir değişiklik başlayabilir. Sizin en önemli ilkeniz dürüstlük ama ne yazık ki herkes sizin kadar dürüst değil. Bunu fark ettiğinizde çok üzülüyorsunuz. Bugün hiç ummadığınız bir kişinin ikiyüzlülüğüne tanık olabilirsiniz. Maddi açıdan büyük bir sıkıntınız var fakat bu durumdan ailenizin desteğiyle kurtulacaksınız.

02/12/2013

Akrep ( 23 Ekim – 21 Kasım )

Sevgilinizle yaptığınız tartışmaların lüzumsuz olduğunu düşünüyorsunuz. Onu anlamak için belki biraz daha çaba harcamanız, biraz daha birlikte olmanız gerekiyor. İşinize konsantre olunca iyi çalışıyorsunuz, ama ufak sorunları büyütmeniz ve üzerinde durmanız, sonuca ulaşmanızı geciktiriyor. Fazla ısrarcı olamadığınızdan dolayı alacaklarınızı toplayamıyorsunuz. Sağlığınızı kafanıza çok taktınız, adeta hastalık hastası oldunuz. Çevrenizdekiler bu huyunuzdan çok şikayetçi. 

02/12/2013

Yay ( 22 Kasım – 21 Aralık )

Sevgilinize karşı daha duyarlı bir davranış şekli geliştirmek için çok çaba sarf etmeniz gerekiyor. Bugün ilk denemelerinizi yapmak için çok uygun. İş ortamında bazı konularda haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsunuz. Adalet duygunuz ön plana çıkacak. Bazı yanlış anlaşmalar yüzünden yatırımlarınızın yönünü değiştirebilir, bambaşka sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Zinde olmaya ve güç toplamaya ihtiyacınız var. Açık havada yapacağınız yürüyüşler size iyi gelecek.

02/12/2013

Oğlak ( 22 Aralık – 19 Ocak )

Partnerinizle aranızdaki sorunların birçoğunun dert edilmeyecek şeyler olduğunu biliyorsunuz. Yine de problemleri oluruna bırakmanız, sorunların artmasına neden oluyor. İşte yaşadığınız bir gerilim var. Bu gerilimi çözene kadar iş dışındaki huzursuzluğunuz da sürecek gibi. Bazı dostluklarınızı yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir. Geride bıraktığınız ödemeler sizi epeyce rahatlatmış görünüyor. Son günlerde ihmal ettiğiniz sağlığınız başınıza dert açabilir, dikkatli olun.

 02/12/2013

Kova ( 20 Ocak – 18 Şubat )

Hayatta başka heyecanlar olduğunu fark etmek için aşk konusunda cesur davranmanız gerekiyor. Özgürlüğünüzü kısıtlayabilecek gelişmelere karşı tetikte olun. İş hayatında tepkilerinizdeki aşırılık sonradan pişman olmanıza neden olabilir. Yaratıcı fikirlerinizi çevrenizle paylaşabilir, onların tepkilerini almak isteyebilirsiniz. Beklediğiniz para nihayet elinize geçiyor. Bu parayı nasıl değerlendireceğinizi şimdiden planlayın. Mevsim şartlarına uygun giyinmelisiniz.

02/12/2013

Balık ( 19 Şubat – 20 Mart )

Uzun süreli beraberliğinizin artık zamanını doldurduğu kanısındasınız, ama nasıl davranmanız gerektiğini de bilememek elinizi kolunuzu bağlıyor! İş yoğunluğunuz artabilir. Başarı grafiğinizin yükselmesi için iş arkadaşlarınızı ya da ortaklarınızı da dikkate alın. Eğer kendinizi hızlı para kazanmak için şans oyunlarına kaptırırsanız, elinizdekileri de kaybedebilirsiniz. Kendinizi iş konusunda fazla zorlamanız, aşırı yorgunluğa bağlı strese neden olabilir. Dikkat edin

 02/12/2013
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı