BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 02.05.2014

02 Mayıs 2014 Koç Burcu Yorumu

Size en yakın kişilere öfkenizi yansıtarak, gerçek dostlarınızın kalplerini kırdığını fark etmemeniz mümkün değil. Bugün kardeşlerle ilgili iletişim problemleri gündeme gelebilir ve aile içinde bu konuların yorumu yapmanız gerekebilir. Sevdiklerinizin sizinle aynı düşünce içinde olmamaları canınızın sıkılmasına neden olacaktır bir gün. Toplumsal öfkelerimizi yaratıcı faaliyetlerle yönlendirebiliriz.

02 Mayıs 2014 Boğa Burcu Yorumu

İsteklerimizde aşırıya kaçabileceğimiz bir gün. Ayın bulunduğu konum, maddesel ihtiyaçlarımız doğrultusunda hareket etmemiz gerektiğini söylüyor. Duygusal derinliğimiz konusunda gizemli davranmayı yeğleyebiliriz. Arzularımız paralelinde düşüncelerimizi şekillendirerek, baskın davranışlar içinde olacağız.

02 Mayıs 2014 İkizler Burcu Yorumu

Partnerinizin duygusal değişimlerinizden etkileniyorsunuz. Aranızda bazı istenmeyen olaylar gelişebilir. İkinizde farklı dünyaların insanları olmanıza rağmen, sorunlarınızı aşmamanız için neden yok. Bugün, ortak duygu paydası içinde buluşmayı denemelisiniz. Sabırlı yapınızı ortaya çıkarmaktan başka çareniz yok.

02 Mayıs 2014 Yengeç Burcu Yorumu

Yönetici gezegeninizin size zorluklar çıkarması sonucunda, arkadaşlarınız arasında iletişim kopukluğu yaşayabilirsiniz. Sizin istediğiniz şartlar her zaman aynı olmayabilir. İsteklerinizde değişim yaşarken, karşı tarafın duygularını da düşünmek zorundasınız. Yaşamınızda oluşan aksilikler karşısında huzursuz olmanız için neden yok.

02 Mayıs 2014 Aslan Burcu Yorumu

Bugün, bulunduğunuz ortamlarda kendi düşüncelerinizi savunmak zorunda kalabilirsiniz. Sabit düşünceler içinde olduğunuz zaman, olaylara dar bir çerçeveden bakıyorsunuz. Yapacağınız konuşmalarda takıntılı davranmaktan vazgeçmelisiniz. Arkadaşlarınızın size sunacağı tekliflere hazır olun. Bacak ağrılarınız olabilir.

02 Mayıs 2014 Başak Burcu Yorumu

Sevdiğiniz kişi ile yolculuk yapma fırsatı yakalayabilirsiniz. Bugün bireysel düşünmekten çok, ortak düşünceler içinde olacağınız kişilerle, yeni planlar içindesiniz. Bazı yarım kalan işleriniz yüzünden aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Önünüze çıkacak fırsatları değerlendirmek açısından temkinli davranmak zorundasınız.

02 Mayıs 2014 Terazi Burcu Yorumu

Yapmayı planladığınız işleriniz için, yeni yapılanmalar içinde olacaksınız. Enerjinizin güçlü olduğu bir gün içindesiniz. Uzun süredir ihmal ettiğiniz işlerinizin size sorun yaratmasını istemiyorsanız, verdiğiniz sözleri yerine getirmelisiniz. Bireysel düşüncelerinizi karşı tarafa kabul ettirme çabası içindesiniz. Temkinli davranmakta fayda var.

02 Mayıs 2014 Akrep Burcu Yorumu

İlişkilerinizde, karşı tarafın olumlu düşüncelerinin etkisi altındasınız. Güçlü dostlarınızın size sunacakları teklifleri düşünmelisiniz. Bugün enerjinizi, her türlü konuya rahat bir şekilde yansıtabileceksiniz. Kişiliğinizden ödün vermek istemiyor ve çevrenize daha oto kontrollü yaklaşıyorsunuz. Kramplara dikkat edin.

02 Mayıs 2014 Yay Burcu Yorumu
İletişim içinde olduğunuz kişilerin farklı davranış biçimlerinden olumsuz etkilenmek istemiyorsanız, baskıcı düşüncelerden vazgeçmeli ve kişileri olduğu gibi kabul etmelisiniz. Sezgilerinizin güçlü olduğu bir gün ve karşınızdaki kişilerin düşüncelerini kolay hissetmeniz, huzursuz olmanıza neden oluyor. Daha esnek olmalısınız.
02 Mayıs 2014 Oğlak Burcu Yorumu

Romantik ve duygusal bir gün içindesiniz. Sosyal yapınız güçlü kılacak çalışmalar sergilemek istiyorsunuz. Geniş bir düşünce yelpazesine sahip olmanıza rağmen, fikirlerinizi bazılarına ters gelebilir. Farkınızın fark edilmesini beklerken, zaman kaybı yaşamak istemiyorsanız, kendi bildiğiniz gibi davranmalı ve hiç kimseye ödün vermemelisiniz.

02 Mayıs 2014 Kova Burcu Yorumu

Gezegenlerden aldığınız sert etkiler, yaptığınız çalışmalara yeni bir bakış açısı getirecek. Düşüncelerinizde ısrarcı davranmalı ve hiç kimseye ödün vermemelisiniz. Bugün me kan çalışmaları gerektiren işlerde, sert bir tutum sergileyebilir, inatçılıkla suçlanabilirsiniz. Fakat yine de, başarının size yaklaştığını göreceksiniz.

02 Mayıs 2014 Balık Burcu Yorumu

Yakın dostlarınız tarafından desteklendiğinizi görmek sizi güçlendiriyor. Onlarında katılımlarıyla ortak düşünceler geliştirecek ve yeni planlar içinde olacaksınız. Yaptığınız işlerle yetinmiyor ve gözünüzü daha da uzak hedeflere dikiyor olmanız, karakteriniz gereği sıra dışı işler yapmaktan, hoşlandığınız içindir.

 

Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı