BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 02.05.2013

Koç ( 21 Mart – 19 Nisan )

İlişkilerinizde orijinal fikirlerinizle karşınızdaki kişileri şaşırtabilirsiniz. Sizin için anlam taşıyan bazı konular partnerinizin de ilgisini çekecek. Bugün, bulunduğunuz ortamlarda ön plana çıkmayı kolay bir şekilde başardığınız için, çevrenizde olumsuz duyguların ortaya çıkmasına neden olabilirsiniz. Kendinizle ilgili önlemler alabilirsiniz.

 02/05/2013

Boğa ( 20 Nisan – 20 Mayıs )

Kişiliğinizi vurgulayan enerjiniz ortaya çıkıyor. Venüs’ün de etkisiyle, sosyal çevreniz içinde etkinliğiniz artıyor. Bugün, göz dolduracak davranışlarda bulunacak, yeni arkadaşlar edineceksiniz. İlgi çeken konuşmalarınızla, fikirlerinin değişmesini sağlayacaksınız. 02/05/2013

İkizler ( 21 Mayıs – 21 Haziran )

Aşk oyunlarında güçlü liderlik özellikleriniz pekişecek ve karşıt cinsin bakışlarını üzerinizde hissedeceksiniz. Ruhunuzu, duygularınızı ve yeteneklerini sergileyeceğiniz bir güne adım atacaksınız. Eğlenceli, yeni ve heyecanlı herşey dikkatinizi çekecek, bir çocuk kadar iyimser ve inanç dolu tavırlara sahip olacaksınız. Cömertliğiniz sayesinde başkalarına destek olacak ve onların ilerlemelerini sağlayacaksınız. Yaşamdan, oyundan, özellikle sonsuza dek sürecek aşk oyunlarının kahramanı olmak isteyeceksiniz. Sizin için bugün herşey yolunda ve siz ışık saçacak kadar parıldayacaksınız. Olayları dramatize edebilecek ve sanat kolları aracılığıyla sesinizi duyurabileceksiniz. Spekülasyon konusunda da pozitif etkilere sahipsiniz. Yatırımlarınızı dilediğiniz bir alanda gerçekleştirebilirsiniz.

02/05/2013

Yengeç ( 22 Haziran – 22 Temmuz )

Ailenizle ilgili birtakım değişimler söz konusu. Evinizle ilgili yenilikler düşünebilirsiniz. Eşyalarınızın yerini değiştirmeniz ve küçük tamiratlar söz konusu olacak. Yakın akrabalarınız ev değiştirebilirler. Onların bu konuda sizden yardım istemeleri olasılığı var.

02/05/2013

Aslan ( 23 Temmuz – 22 Ağustos )

Ay’ın verdiği etkiyle sakin bir durağanlık içinde olacağınız bir gündesiniz. Bu arada; hiçbir maskeye gerek duymadan, doğaçlama yaptığınız sohbetlerinizde, dışarıdan katılan bir kişinin olumsuz sözleri ile huzurlu gününüzü berbat etmeyin.

02/05/2013

Başak ( 23 Ağustos – 22 Eylül )

Bugün, ortak ilişkilerinize güçlü bir bakış açısı ile yaklaşmanız, çevrenizi olumlu bir şekilde etkiliyor. Birlikte çalıştığınız kişilerin fikirlerini almak zorundasınız. Aksi taktirde; çabalarınızın boşa gitmesine neden olabilirsiniz.

 02/05/2013

Terazi ( 23 Eylül – 22 Ekim )

Maddi konulara yaklaşımınız son derece temkinli. Kendinizden başka hiç kimseye güvenmiyorsunuz. Bugün içine kapanık bir yapı sergilemekle, çevrenizi şaşırtabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili hassas bir gün. Her şeyi abartmamaya çalışın.

 02/05/2013

Akrep ( 23 Ekim – 21 Kasım )

Duygularınızı ortaya koymaktan yanasınız. Bugün sezgileriniz sizi yanıltmıyor. Olaylara yaklaşım tarzınızı partnerinizin onaylamasını bekliyorsunuz. Kişisel çekim gücünüz çok fazla. Keşfetme içgüdünüz sayesinde yeni mutluluklar sizi bekliyor.

 02/05/2013

Yay ( 22 Kasım – 21 Aralık )

Olaylara mantıklı bir şekilde yaklaşmanıza alışanlar için, bugün farklı davranışlarınız onlara şaşırtıcı gelecektir. Bilinç altınızda sizi yoran düşüncelerinizden bir an önce kurtulmalısınız. Olaylara saplantılı bir şekilde yaklaşmanız yüzünden, yapacağınız çalışmalara gereksiz engeller koyuyorsunuz. İçinizdeki enerjiyi çıkarmalısınız.

02/05/2013

Oğlak ( 22 Aralık – 19 Ocak )

Dostlarınızın da katılacağı bazı ortamlarda kendinizi ispat edeceksiniz. Hayallerinizi vurgulayacak konuların gündeme gelmesiyle motivasyonunuz olumlu bir şekilde artıyor. Araştırdığınız konuların size yarar yerine zararı olabilir.

 02/05/2013

Kova ( 20 Ocak – 18 Şubat )

Bugün çalışma yaşantınızla ilgili bazı pürüzler yaşayabilirsiniz. Bulunduğunuz ortamlarda hoşnutsuz durumlar söz konusu olabilir. Atılımlarınız için, gerekli sorumluluk duygusuna sahip olmanıza rağmen, çevresel koşulların kısıtlı olması nedeniyle, bazı zorluklar yaşıyorsunuz. Kronik rahatsızlığı olanlar, tedaviye başlamalıdırlar.

 02/05/2013

Balık ( 19 Şubat – 20 Mart )

Arkadaşlarınızın iş kapasitesi sizin içi çok önem teşkil ediyor. Bugün, kariyerinize katkı sağlayacağınız bazı kişilerle, iletişim içinde olacaksınız. Sakin yapınızın altında güçlü hedefleriniz var. Size sunulacak teklifleri olumlu bir şekilde değerlendirmeli ve sonuçlara mantıklı bir şekilde yaklaşmalısınız. 02/05/2013

Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı